26

Re: Перелёт самолётом дешевле поезда!

Sanych

572 грн. див. пост №15 wink

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0

27

Повернувсь з першої двосторонньої подорожі на wizzair. Гарно. Незважаючи на кількість людей, літак не був заповнений і в обох випадках я сидів в порожньому ряді. При перельоті додому отримав бонус у вигляді "додаткового простору для ніг" (платна послуга) за знання англійської smile) - стюардеса сказала, що я можу сісти там, бо у випадку надзвичайної ситуації можу допомогти іноземним пасажирам. На щастя ситуацій не виникло, і я насолоджувався тим, що міг повністю витягнути ноги smile З Криму до Львова летіло дуже багато поляків, ще були якісь французи і азіати. Посадка була жосткуватою з інтенсивним гальмуванням. Не знаю, може у Львові коротка смуга і всі так сідають? Ще у Львові багаж потрібно забирати прямо з.. як цю фігню назвати блін... тачки, на якій відвозять багаж з / до літаків... "Пасажири, багаж", сказав водій цієї тачки - всі припухли, особливо іноземці. Welcome to Lviv smile)

http://hultso.com/misc/wizz/3.jpg

http://hultso.com/misc/wizz/1.jpg

0

28

freewill написав:

572 грн. див. пост №15

Это туда и обратно? И за сколько дней брался билет? Во сколько мне выльется билет до Киева из Одессы?

angel   tbsenile  Таки да - я с Одессы!
  0

29

Odessit

а скажи мені на яке число, я подивлюся smile

0

30

В пятницу довелось лететь маршрутом Львов-Киев... "Украинские авиалинии", самолёт ЯК-42Д, стоимость билета - 117 грн  :retas: Мі туда ехали на поезде в купейном вагоне, так обошлось дороже  :censored: Перелёт занял ровно 1 час + время на регистрацию, взлёт и проч, вышло около 2 часов. В 17-30 были во Львовском аэропорту (блин я и не знакл что он НАСТОЛЬКО маленький  :shok2: ), в 18-00 была посадка, через минут 10 уже взлетели... В самолёте раздавали только конфеты и воду... Прилетели в Борисполь в 19-00... Отакое  :rock:

Лень - это универсальное средство защиты человека от бесполезного труда.

31

Кельт написав:

взлёт и проч

Проч-это что замена подштаников после посадки?  :D

Dacia Logan 1.6 8v-продано. Renault Mégane II 1.6 16v-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8v MCV-експлуатується
  0

32

Yeka написав:

Проч-это что замена подштаников после посадки?

Там памперсы выдавали  :tease:

Лень - это универсальное средство защиты человека от бесполезного труда.

33

freewill
Прочитал о твоих впечатлениях, посмотрел фото, чесно, не ожидал, что на просторах нашей страны возможно такое!!!  :shok: Ну что ж, пусть и последующие начинания будут такими же. :crazypilot: Снимаю шляпу перед WizzAir!!!  :app:  :app:  :app:

0

34

Летал в Симферополь компанией WizzAir-Впечатления отличные :upp:туда и обратно =440грн. :retas:

читающий и присутсвующий на форуме околоклубник
  0