Re: «старички», а помните, как все начиналось? …
Актив Клуба неодноразово намагалися зібрати в цьому році , результат ======0,
так що будемо робити ???
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → «старички», а помните, как все начиналось? …
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
так що будемо робити ???
Хто з активу був присутній на зустрічах і скільки разів на рік , з ким можна щось вирішувати ,.....
так що будемо робити ???
розсилочку їм влаштувати. Хто не відгукнеться, зателефонувати.
а его можна и забанить
Забанить Зевса??? :shok: :shok2: Хотя...... в этом что-то есть... :D
Саша питання невідкладні вже місяць назад були... де всі....
говорили-балакали, сіли та й заплакали
зараз, влітку - це буде ще складніше зробити
де всі....
важко сказати. Можливо ніжаться на сонечку в Туреччині чи Італії.
Коли нікого немає з ким працювати , з ким робити Свято.... з ким радитися...
Меня будить !!?!? (с) из киноХвильма
Я и так на неделю самоустраняюсь - в отпуск
Карочі, мисля така є. Якщо в Сані Пойзона часу не вистачає то потрібно переобрати президента. Дракошу, чи Зєвса, чи Скіфію
Просто офігєнна думка! А може допомогти чуваку вирішити його проблеми? Вам звичайно видніше, ви мєстні
несваріться...
несваріться...
ще чого не хватало, таак, просто дуэль
А може допомогти чуваку вирішити його проблеми?
а може просто у президента має бути зам і коли у президента проблеми, буде кому керувати т.с., просто Саша особливо нічого не пише, власне варто чекати на його повернення, чи ні, думаю питання треба поставити, саме так!
Просто офігєнна думка! А може допомогти чуваку вирішити його проблеми? Вам звичайно видніше, ви мєстні
А шо в Сані проблеми? То нехай скаже, хлопці так і так в мене проблеми, допоможіть. Ми ж такі що і допомогти можемо. Бувало і допомагали. І він допомагав баагатьом. Але якщо не вистачає часу (всі ми люди) займатись клубом то чи не правильно було б створити темку, написати що тимчасово не можу приділяти увагу клубу, призначити людину і передати їй контакти, інформацію тощо. Нє?
а може просто у президента має бути зам і коли у президента проблеми, буде кому керувати т.с.,
Вот то что нам нужно!... , только это надо утвердить.... :plus:
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → «старички», а помните, как все начиналось? …
Згенеровано за 0.206 секунд(и), виконано 96 запитів