Re: (Волинь) Луцьк відгукніться?
bravo
Главное - начать !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → (Волинь) Луцьк відгукніться?
bravo
Главное - начать !!!
молодці! ще раз пропоную - давайте якось зробим міжобласну зустріч, сувмістивши її з покатушками в адреналін-сіті?
Санчо, где фотки?
и флаг с зевса сбейте
Санчо, где фотки?
дик я ж цього разу не був, нема в мене фоток :-)
santhe а я не тебе говорю, а Бравику
santhe а я не тебе говорю, а Бравику
Фоток ніц. Зустріч пройшла в теплій невимишеній атмосфері, але посед дня, часу було не так багато. Та я думаю, що головне початок. А повномаштабну зустріч я думаю ми організуємо.
Ptah, bravo, Grabb, друзья, спасибо вам за тёплый приём!
Как говорит Оля Фреймут - "Ревізор рекомендує!!!"
Ptah, bravo, Grabb, друзья, спасибо вам за тёплый приём!
Как говорит Оля Фреймут - "Ревізор рекомендує!!!"
Так ти якщо шо заходь! А так красно дякуємо, що завітав, якщо щось було не так, то не ми.
Ptah фотки давай выкладывай
первое , что сделали с женой по приезду - сварили борщ Саниного сала не хватало к нему, капец просто вспоминать еще наверное не один год буду
анекдот в тему: сын из армии пишет домой:
Вишліть сала , добридень, мамо
и шашлик тоже шлите
вспоминать еще наверное не один год буду
та я тобі привезу.
фоти певно завтра. постараюсь. Менший тягне до цирку, старший на рибалку, а як мавпа....
Трапилось цими днями.
1.06.2012р по дорозі з Європи, до Луцька завітав _AlexSander_. Візит був позаплановий і скажем так дуже спонтаний, Сашка можна сказати підступно заманили до Луцька на шашлик. Прийшлось поміняти декілька вказівників на трасі, потім забрали паспорт, закрили в гаражі і не випустили поки не з"їв все сало і шашлик, поки готувалася полянка зробив деякий обгрейд на двох машинках. Зустріч пройшла супер. Окрема подяка Браво, :like::like: за прийом на своєму подвір"ї.
Далі декілька фото з зустрічі ( за якість вибачаюсь).
далі
і ще
і знову. Деякі фото є в Сані (Браво) , будем ждати...
Ось куда Саня так спішив. Ще раз подяка йому !
отакої, а через рівне проїзжав і не подзвонив....
santhe Саня,когда ехал туда - звонил Гриндеру - он трубу не брал. обратно ехал через Ровно глубокой ночью..
Ось куда Саня так спішив.
Коли Саня був у вас, то до нас він ще не спішив. Почав спішити він уже в районі Стрия.
Всім форумчанам, доброго дня і з прошедшим св`ятом Трійці.
В пятницю відбулася дружня зустріч логоноводів з форума (жалко, що не всіх - було б прикольно - жарт).
На зустрічі були присутні Сергій-Птах, Ігор-Граб, з гарної подорожі-проїздом до нас влучив Сашко-Александр, трошки і я там мелькав. Ну і прикрашали нашу веселу компанію чарівні дами - наші дружини.
Було весело і цікаво. Ми всі (присутні Лучани) були раді бачити в себе в гостях Сашка з Запоріжя - не цурайся, заїжджай, тепер знаєш куда. А також за цей час зустрічі, були зроблені деякі девайси для двох машин: БК, підсвітка приборки, кнопок, трапеція двірників. В загалом було класно...
Ну і пару фоток...
І ще пара фоток...
Продовжую...
Самому цікаво ще раз переглянути...
Щасливі обличчя. Для щастя потрібно мало...
Далі дощ загнав в гараж...
Останні...
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → (Волинь) Луцьк відгукніться?
Згенеровано за 0.147 секунд(и), виконано 94 запитів