Re: А давайте Книженка прессанём...
knizhenko aleksandr написав:жувачка з сурпрызом
ага...с Киндер супрызом)))
и наклейка - покемоны пыз..ть телепузиков ногой!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А давайте Книженка прессанём...
knizhenko aleksandr написав:жувачка з сурпрызом
ага...с Киндер супрызом)))
и наклейка - покемоны пыз..ть телепузиков ногой!
так пора работать! продолжение следует............
так пора работать! Наклеївать наклейкі - покемоны пыз..ть телепузиков ногой!
Ти падлєц, коли дєдові баЯн віддаш? Він тут всі сльози виплакав. Зберем друзяк, приїдем за баяном, пиз..ти будем, больно, но акуратно! :dumbom:
шо всьо? інші не хочуть Кніжку пресувати? бздять?)))))))))))))))
А нашо йому той баЯн? Роботу знайшов нарешті? )) В якому перході це диво можна побачить?
Нє! В нього робота - поклейщик наклейок з покемонами і запісьдюнами. А баян по п'яній скомуніздив в нічому неповинного дідулі, коли був у Львові. Я підозріваю, що інструмент йому потрібний для зовсім іншої цілі, ніж в переході під кайфом лабати. Тут всьо зовсім непросто, я вам скажу :shok:
Я підозріваю, що інструмент йому потрібний для зовсім іншої цілі, ніж в переході під кайфом лабати. Тут всьо зовсім непросто, я вам скажу
раскусил ты меня Мишка!!!!! баян мне нужен для других целей!!! темными вечерами, я с помощью этого инструмента снимаю стрессы у Петровича! уж больно нервная у него работа! прийдёт, сядет рядом, обнимет, достанет Сигару, и говорит - жги Санёк, первый час звучат произведения культовой хитовой группы - ласковый май , потом немного рамштайна, а там и засыпает! так что - без баяна мне нельзя! :lol: :lol: :lol:
первый час звучат произведения культовой хитовой группы - ласковый май , потом немного рамштайна
шо ти брешеш тут людям?))) я сам чув як ти лаба "Владімірскій централ")))
Нє, всі чули? Темними вечорами знімає Петровичу стрес ІНСТРУМЕНТОМ! І ТАК :g_hosp: , шо тому аж больно стає! :crazy1:
Вот откуда Crazy Poison машынку для аватара позаимствовал.. :visslar:
http://forum.logan.ru/album/displayimag … &pos=2 или они у него
Не поняв! Тема про що? Про машинки, чи про Кніжкіна?
ТЮ! :dntknw:
от ссыкуны))) кроме меня и Книги никто не пишет в теме)))
Зевс он ваще злякався Петровича письки))))))))))))
От такого слышу!То вчера я не наработе был,мог лицезреть сий интелектуальный диалог только в мобильнике.
Так, Кніжкін зробив пластичну операцію і втіхаря балотується в президенти Канади, а нам ніфіга не сказав! Не поважає, значить! :censored:
http://www.tsgnet.com/pres.php?id=52383 … =Loj9ifolp
ОТ ГАД!!! :lol: :lol: :lol:
Что, Саня, папалили тебя? :focus: От наших никуда не спрачешся, из под земли достанем, и на кол положим, или посадим. :tease:Выбирай что лучше. :crazy1:
А я не буду Сашка пресувать , бо він гарний хлопець та може магар поставить за те , що я не підтримав толпу пресунів ! :alc:
Крава
Тот поставит!В :retas:
А я не буду Сашка пресувать , бо він гарний хлопець
А я буду,хоч він і гарній хлопець! :D
А може його і потрібно пресувати, бо він гарний ХЛОПЕЦЬ? :lol: Хоча мені щось не дуже хочеться його.. ну.. того...
А взагали нефіг його пресувати, бо образиться, і поїде до Канади, президентувати... Як потім канадіянцям в очі дивитись за запресованого презика? :lol:
Санька,надеюсь голова не болит с утра?Так шо включай свое самое основное оружие и пресюй и отпресювывайся, :fuck:а мы подмогнем :styrka:
Родича обіжать????????Саня хто?????
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А давайте Книженка прессанём...
Згенеровано за 0.169 секунд(и), виконано 93 запитів