Re: Друзья ЛОГАНОВОДЫ , синхронизация дворников и омывателя лобового стела
ну это не новость ) а количество взмахов можно подправить в ДДТ smile
а что такое ДДТ?
logan.in.ua/forum/topic12364-logan-sani
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Друзья ЛОГАНОВОДЫ , синхронизация дворников и омывателя лобового стела
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
ну это не новость ) а количество взмахов можно подправить в ДДТ smile
а что такое ДДТ?
а что такое ДДТ?
Програма DDT2000 в парі з KL-line адаптером.
sani
dr_brumental
Народ, а не простіше поставити реле паузи двірників. Тоді і взмахи будуть, і пауза прериавистої роьоти регулюється.
Ну, тут питання на в паузі, а у простій та дешевій реалізації алгоритму "бризнув водою - двірники зробили 1 (3) махи)".
А реле з регулятором паузи - дійсно добра річ. І краще використовувати його, ніж ДДТ.
Я б поставив додатковий тумблер на провід. Зимою, коли щітки примерзнуть до скла на парковці - можна шліци зірвати.
Я сделал вот так: Logan MCV Laureate 7 мест + задние стеклоподъемники+ CD/MP3
После подключения синхронизации дворников и омывателя хочу еще поставить обратный клапан на трубку, но нигде не могу его найти. Есть только топливный обратный клапан с "восьмерки". Подскажите, пожалуйста, его можно ставить?
После подключения синхронизации дворников и омывателя хочу еще поставить обратный клапан на трубку, но нигде не могу его найти. Есть только топливный обратный клапан с "восьмерки". Подскажите, пожалуйста, его можно ставить?
а чем топливный с восьмерки не устраивает?
а чем топливный с восьмерки не устраивает?
просто я подумал, что он, возможно, не будет работать на омывателе
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Друзья ЛОГАНОВОДЫ , синхронизация дворников и омывателя лобового стела
Згенеровано за 0.148 секунд(и), виконано 93 запитів