kolob написав:Вот это результат Авантаж 7.
Тут ситуація така. Можуть заправити чи недозаправити, але я контролюю витрату газу досить-таки простим і надійним методом. Дивлюся, скільки км я проїхав з моменту, коли згасла перша лампочка залишку газу, до моменту, коли згасне друга лампочка. За чотири роки спостерігається стабільність в цьому питанні. На другій лампочці я майже завжди проїжджаю приблизно 80 км, плюс-мінус.
В тому числі і на авантажовому газу, де я заправляюсь уже більше року.
А це останнім часом на другій лампочці став проїжджати значно менше - 70 км, або й менше.
Якби навіть був недолив, то все рівно при справності всього, я проїхав би 80 км.
Так що причина в іншому. Стосовно газу - це може бути гірший газ, кожен літр якого "дає" менше кілометрів.
Ось останнім часом заправився в Іванівці Богуславського р-ну, тоже Авантаж, і, здається, розхід прийшов у норму. Роблю висновок, що, можливо, попав десь на гірший газ.
А заправлявся я ще й за Б.Церквою на сотому км Одеської траси, і в Терезиному. Але, в основному, на Авантажі на Олени Теліги.
При движении по встречке желательно соблюдать хотя бы рядность. (пункт Правил дорожного движения - проект)
0