Re: Амортизаторы
а, что не так: мягкие, валкие, дубовые ,нестабильные?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Амортизаторы
Сторінки Назад 1 … 21 22 23 24 25 26 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
а, что не так: мягкие, валкие, дубовые ,нестабильные?
В мене стоять Кофап, на 40 тис. почали текти. Зараз пробіг 57600 і я в роздумі, які брати?! Про Монро різні відгуки, як позитивні так і негативні. Хто може порадити передні амортизатори, які б ходили до 100 тис. км.
які б ходили до 100 тис. км.
Наверно для наших дорог таких нет, хотя вот задние для наших машинок https://www.autoklad.ua/buy/koni_80501088 например, теоретически даже цена не заоблачная всего то три моих задних .
Разные ставил, большинство - Монро. Некоторые ставили Каябу и после них ставили Монро.
yanus написав:блин у меня на работе наушники кончились вчера (((( хочется послушать че там то...
В комментариях пишут что автор д-еб а по теме сколько людей столько и случаев по аммортам, у кого то долго стоят у кого то и оригиналы по гарантии меняют.
Месяц назад себе поставил передние Glober (внешне качество изготовления понравилось и цена не кусучая), задние так получилось что глобер не нашел сразу купил Магнетти марелли - проехал пока около тысячи или чуть больше как работают нравится а как долго будут буду смотреть.
Старые оригиналы на пробеге 110тыс - три штуки при поднятии штока тупо падали вниз как камень, и только один работал наверно процентов на 20. Пока оставил себе думаю стоит их отреставрировать или нет, может кто реставрировал отзовитесь?
Саня я себе реставрировал на пробу, не впечатлило, 5000 и сдохли.
Монро всё-таки по цене-качество оптимальный вариант. А там как повезёт. Главная проблема- это дороги!!!! Объезжайте ямки и снижайте скорость на горбатых дорогах.
с чего вдруг в оригинале масляные?
У мене логан 2008р. передні масляні були, задні газомасляні.
Міняв передні на 160тис. брав тут
http://avtosens.zakupka.com/p/525907051 … 001547105/
пробіг поки 7тис все нормально, доставка із магазину нормально, все чесно.
vikm140893 написав:У мене логан 2008р. передні масляні були
так то врядли, везде газмяс должен стоять!
Ручаюсь....
vikm140893, в рено такой номер даже не бьется. есть 6001550751 , 6001550752
vikm140893, в рено такой номер даже не бьется. есть 6001550751 , 6001550752
https://avto.pro/part-6001547105-RENAULT-647/
саме цікаве бьє газовий, у мене ж приїхав із Харкова масляний......
На сайте Рено пробейте в разделе соответствующем. А не по шарашкам.
Не много порылся, никто не юзал аморты GH-Auto (НЕ Китай!!), или HORT Германия, год гарантия без ограничения пробега ??? Ясень пень Монро и Саксы завоевали доверие,но неужто другие фирмы не стремятся, их же тоже покупают, причем цена то ....? Те же POFIT ???
sevilio, не потрібно перевіряти нових виробників. Розкажу вам свою ситуацію. В мене з заводу стояли Кофап - бразильські амортизатори. Пройшли 50 тис. км. Почали текти. Один на 40 тис. км. а другий на 50. А у кого з завода стоять Монро - ті бігають до 100 тис. а то й більше. Я теж стояв перед вибором. І вже вирішив брати Тріалі, які були на 100 грн. дешевші, ніж Монро, а потім подумав, що виходять вони тисяч 20-30. А монро в людей ходять нормально і вибір був за останніми.
Може і є якась марка, яка ходить довго, але це поодинокі випадки. А я не хочу бути піддослідним кроликом у цьому виборі. Зараз на Монро проїхав 10 тис. Все гуд.
А у кого з завода стоять Монро - ті бігають до 100 тис. а то й більше.
240000. Сзади родные Монро.
Почали текти. Один на 40 тис. км. а другий на 50.
А кто сталкивался, является ли потение или "течение" амортов единственным видимым сигналом того что они уже под замену, другими словами может ли аморт потерять свои рабочие свойства и так не показать потение или течь?
Может. Особенно если он газовый, то потеть и течь маслом не будет
Может. Особенно если он газовый, то потеть и течь маслом не будет
на наших если даже написано газовый то все равно они газо-маслянные рабочая среда все равно масло а газ вспомогательный элемент что бы масло не пузырилось и еще для чего то там, я ведь правильно понимаю??? чисто газовые это дорогущее удовольствие для спорта насколько понимаю, и их просто не купишь в обычном магазине автозапчастей
az74 написав:Может. Особенно если он газовый, то потеть и течь маслом не будет
на наших если даже написано газовый то все равно они газо-маслянные рабочая среда все равно масло а газ вспомогательный элемент что бы масло не пузырилось и еще для чего то там, я ведь правильно понимаю??? чисто газовые это дорогущее удовольствие для спорта насколько понимаю, и их просто не купишь в обычном магазине автозапчастей
Наскільки пам'ятаю газ стискається,а люба рідина (навіть той же зріджений газ,масло)-ні.
Який толк від чисто газового амортизатора...газ пружинить?Всі амортизатори,на даний час-масляні.Бо робота амортизатора,це дроселювання рідини через декілька клапанів всередині,інакше ніяк.
Газомасляний амортизатор-це масло, і газ для підпору...тиск газу не дає пінитися маслу(зберігаються характеристики амортизатора),і завдяки газу амортизатор може робити з більшим кутом нахилу(особливо це актуально для мототехніки)...але тиск газу сталий(скільки закачали,стільки і є).
Інше питання..спортивні,так називаємо газові...
Все одно вони з маслом всередині ..просто в них регулюються характеристики за рахунок регульованого тиску газу.
А кто сталкивался, является ли потение или "течение" амортов единственным видимым сигналом того что они уже под замену, другими словами может ли аморт потерять свои рабочие свойства и так не показать потение или течь?
Потіння амортизаторів являється признаком того, що скоро вони підуть під заміну, так як порушилась герметичність амортизатора, витекла частина масла і втрачаються експлуатаційні характеристики. Сухий амортизатор - не завжди означає, що він робочий. Спробуйте понатискати на машину і відпускати, щоб машина сама випрямилась, в тому місці, де він стоїть. Якщо машина плавно повертається в своє нормальне положення, то значить робочий аморт, якщо вистрелює вгору різко і ще виникає 2-3 покачування, то під заміну.
может ли аморт потерять свои рабочие свойства и так не показать потение или течь?
Конечно именно так и происходит.
В большинстве случаев износ сальникового уплотнения и в следствии потение и течь возникают тогда, когда амортизирующие свойства упали ниже 40%.
Если кого то такая езда устраивает, то можно ждать пока они потекут. Но смысл? - Сейчас полно стендов, где можно проверить амики. И стоят они не дорого.
Який толк від чисто газового амортизатора...газ пружинить?
Таки да. У нового амортизатора шток "выдавливается". Продаются с проволочками, которые удерживают их в сжатом состоянии.
Clone-77 написав:Який толк від чисто газового амортизатора...газ пружинить?
Таки да. У нового амортизатора шток "выдавливается". Продаются с проволочками, которые удерживают их в сжатом состоянии.
Так,то газомасляний амортизатор..підпор газом.Якщо газ вийде,амортизатор ще буде працювати,але не так ефективно.А от якщо до того й масло вижене-то все,він починає стукати.
Амортизатор легко перевіряється у знятому положенні,на витягування штоку треба прикласти значне зусилля...якщо це не так-то він вже несправний.Амортизатори зазвичай двосторонні-тобто і на утоплювання штоку треба прикласти зусилля(але менше ніж на витягування).
Я коли міняв стойки і задні амортизатори,перевіряв...за стойки й мови не було-несправні.А от задні амортизатори були на половину несправні...сухі(масла зовні не було),але вже без газу(газомасляні-шток сам не вилазив).Звісно у порівнянні з новими,для вдавлювання штоку майже не прикладалось зусилля,на витягування зусилля було,але значно менше ніж на нових.Розкачування кузова на таких амортизаторах практично не буде,але пробої підвіски до відбійника-100 відсотків.
когда здох один это сложнее увидеть по "качаниям"
Откручивать снизу по очереди и качать машину. Делов на 15 минут
Еще гибель амортизатора по выгрезенным кускам на протекторе видно.
yanus написав:когда здох один это сложнее увидеть по "качаниям"
Откручивать снизу по очереди и качать машину. Делов на 15 минут
Еще гибель амортизатора по выгрезенным кускам на протекторе видно.
То вже запущений случай).Так зазвичай вигризає резину на авто,де є велика інерційна маса підвіски...і звісно амортизатор несправний.
На легковій,такого добитися важко
На легковій,такого добитися важко
Картина примерно та же, но не столь явная. Искал фото, на котором четко виден характер износа.
Сторінки Назад 1 … 21 22 23 24 25 26 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Амортизаторы
Згенеровано за 0.175 секунд(и), виконано 90 запитів