Re: Чип тюнинг во Львове - 2
piston_n
Novik
Приїзджайте в Львів 14/05 до нас на активацію БК, там і прошиєтесь.
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Чип тюнинг во Львове - 2
piston_n
Novik
Приїзджайте в Львів 14/05 до нас на активацію БК, там і прошиєтесь.
Отож продовження моїх експериментів з прошивками. Володя (Mastergid) залив вчора наступну прошивку (МОД12) очевидно також АДАКТ. Відкатав ще небагато але покищо враження такі: прошивка економить паливо орієнтовно 0.8 л порівняно з стоком. Тяга хороша в усьому діапазоні хоч і нижча за МОД16. На холостих оберти самі вижчі які бачив - 850. Також витрата палива на ХХ збільшена на 20% Часом в діапазоні 2000-2500 об. короткочасно відчувалось підстукування пальців але не зауважив на якій передачі(чах).
То _AlexSander_
Розкажіть свої враження про 15-й, 14-й та 13-й МОДи.
(Історія прошивок: німецька -> Паулюс -> АДАКТ МОД16 -> АДАКТ МОД12 всі під 95-й)
На холостих оберти самі вижчі які бачив - 850. Також витрата палива на ХХ збільшена на 20%
тому й збільшена, що холості оберти збільшені в порівнянні зі стоком.
Часом в діапазоні 2000-2500 об. короткочасно відчувалось підстукування пальців але не зауважив на якій передачі(чах).
не є добре, значить змінено неправильно запалювання (прошивкою) ... Буде шкодити двигуну.
mekena
Ні.За рахунок підвищення обертів ХХ тільки 16% а ще 5% просто по збільшенню тривалості імпульсу на форсунці разом приблизно 20%.
По стукоту пальчиків я до кінця не впевнений, чув тільки декілька разів і ще до кінця не впевнений. Стукіт пальців був чітким і справді загрозливим на прошивці від Паулюса під 95-й. Шкода що не можу відкотитись назад нанімецьку прошику, вона втрачена повністю . Андрія (Filina)видзвонити ніяк не можу. Можливо з ним би якось домовисвся за неї
То _AlexSander_
Розкажіть свої враження про 15-й, 14-й та 13-й МОДи.
я в откате на моде 14 15 хорош для города. на трассе при 110 уж больно много петроля хочет в моём случае (7,1-7,5). 16 это тупо "спорт". постоянно я б на нём не ездил.
12 это хорошая экономка. не помню, чтоб он на хх много жрал. 13 не пробовал, не помню
С Андреем держи связь через Володю. или личку напиши. он зареган на форуме. http://www.logan.in.ua/forum/profile.php?id=5180
12 это хорошая экономка. не помню, чтоб он на хх много жрал
У мене є нештатний бортовик отож дані достатньо точні. Можливо прошивки різняться на різних блоках у мене ж старий блок а у вас новіший. Взагалі думаю що в основному збільшене споживання викликане підвищеними обертами ХХ. А можна якось ті оберти понизити?
P.S. Андрій загубив телефон тому я не можу з ним сконтактувати. Володя обіцяв що переговорить з Андрієм.
Donpedro понизить можно блоки одинаковые двиги разные как и прошивки
Отож Володя прошив німецьку прошивку яка була на самому початку. Вона всетаки сама якісна в порівнянні з економками АДАКТа (МОД12) і тим більше Паулюса. По потужності слабша за спортивну АДАКТ (МОД16). Нажаль АДАКТовські МОД13 - МОД15 не довелось потестувати.
Donpedro
Отож Володя прошив німецьку прошивку яка була на самому початку. Вона всетаки сама якісна в порівнянні з економками АДАКТа (МОД12) і тим більше Паулюса. По потужності слабша за спортивну АДАКТ (МОД16). Нажаль АДАКТовські МОД13 - МОД15 не довелось потестувати.
Ну це радує
Нажаль АДАКТовські МОД13 - МОД15 не довелось потестувати.
я думаю Володя и этот вопрос решит
У мене прошивка від Паулюса. Чи можна її замінити на німецьку?
Donpedro написав:Нажаль АДАКТовські МОД13 - МОД15 не довелось потестувати.
без питань -звертайтеся
_AlexSander_ написав:Donpedro написав:Нажаль АДАКТовські МОД13 - МОД15 не довелось потестувати.
без питань -звертайтеся
Володь та я вже тебе напевно дістав. Якось навіть не зручно вже. Ти стілки часу і терпіння приділив. За що я тобі безмежно вдячний. Мене підштовхувала цікавість до чогось нового та й тему хочу підтримати живою. Нехай люди читають і зважуються на чіпування. Штука надзвичайно хорша як з економічної точки зору так і з технічної (машинка робиться жвавіша). Тай мої огляди протестованих прошивок повинні бути помічні тим хто приїде до тебе і скаже - хочу ту конкретну прошивку бо у неї такі то параметри.
P.S. Твої візитки потрохи розходяться
Володь та я вже тебе напевно дістав. Якось навіть не зручно вже. Ти стілки часу і терпіння приділив. За що я тобі безмежно вдячний. Мене підштовхувала цікавість до чогось нового та й тему хочу підтримати живою. Нехай люди читають і зважуються на чіпування. Штука надзвичайно хорша як з економічної точки зору так і з технічної (машинка робиться жвавіша). Тай мої огляди протестованих прошивок повинні бути помічні тим хто приїде до тебе і скаже - хочу ту конкретну прошивку бо у неї такі то параметри.
P.S. Твої візитки потрохи розходяться
Остап все добре. Я маю терпіння до роботи і вважаю роботу докінченою коли клієнт задоволений
mastergid
Все забував спитати. Є у мене знайомий з Лачетті 1.8 . Він поставив якусь перемичку на блоці і каже що це ніби чіптюнінг. Чи так це? І чи це взагалі можна прирівнювати до чіптюнінгу (по характеристиках двигуна)?
mastergid
Все забував спитати. Є у мене знайомий з Лачетті 1.8 . Він поставив якусь перемичку на блоці і каже що це ніби чіптюнінг. Чи так це? І чи це взагалі можна прирівнювати до чіптюнінгу (по характеристиках двигуна)?
незнающо за перемичка. Чіптюнінг-це електронний вид тюнінгу і перемички тут не катять
Був сьогодні на офіційній СТО у Львові (ЮРК). На барній стійці красується табличка з пропозицією чіпанути двигун. Фрази стандартні для прошивок. Але сам факт що офіційна СТО чіпує двигуни . Сказали що на гарантію ніяк не впливає. Отож ті що боялись за гарантію після чіпування можуть зітхнути спокійно. Ціна правда у них ну зовсім не конкурентно-спроможна - 800 грн.
Це більш ніж дивно. Перший раз чую про офіціалів і чіп-тюнінг. Дуже схоже на самодіяльність колективу .
Оновлення заводських мали б проводити , та теж про таке на Рено ще не чув.
теж бачив ту табличку:) Посміявся:) Ще б написали що активують БК:)
regulator кстати не шутка: бывший электрик нашего офф сто начал активировать. "подкинули" мне машинку для выведывания всего ну и клепают теперь. по 500 грн самое странное что клиенты есть
може вони заливають рено-спорт"овську?
_AlexSander_
если чесно - то когда у меня была гарантия, я бы наверное за активацией БК в первую очередь обратился к официалам. Это я теперь такой умный
santhe
думаю просто в них "підсос" включився, от і намагаються на всьому чому тільки можна заробляти. А стосовно типу прошивки - то вони тобі можуть сказати все що завгодно. Цікаво як до цього відноситься РЕНО-Україна?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Чип тюнинг во Львове - 2
Згенеровано за 0.177 секунд(и), виконано 94 запитів