Re: Спасибо!
Спасибо Диме "Flash" за установку сигнализации на мой Logan! Быстро, профессионально, качественно! Всё работает.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Спасибо!
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 12 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Спасибо Диме "Flash" за установку сигнализации на мой Logan! Быстро, профессионально, качественно! Всё работает.
Zevs Сергій, величезне дякую, від мене особисто і від волинських хлопців!
За розуміння, оперативність і патріотизм!
Посилку отримаєм - зателефонуєм. Доїде за призначенням - теж!
Слава УКРАЇНІ!!!
Ptah,
Дуже дякую Толі Логонолюб_у та Виталик_у за безкористний внесок у обладнання дитячого майданчика
Хлопці, ваші посилки прийшли, але я незміг сьогодні забрати.... Заберу вже у вівторок....
Дякую Льоші Kovach за допомогу Луцьким хлопцям у Житомирі
Дякую Сані _AlexSander_ за допомогу із сигналкою у пізній вечірній час ....
Як завжди, бистро та результативно
Хороша тема - раніше не бачив.
Дякую Юрі Lavrik за допомогу по Логану.
Справжній ЗЕМЛЯК!
Спасибо Юре Лаврику за зеркало!
Engineer, нехай служить
Дякую Володі Vladimir1964, що зустрів з поїзда мою тещу, та відвіз по вказаній адресі
Спасибо Юре ГОГИ за помощь в прохождении ТО,все сделал в лучшем виде!
Хочу высказать глубокую благодарность Зевсу (Сергей) за то что изготовил бейсболки. Лаврику (Юрий) за то, что поверил мне на слово и оплатил их...
Не смог найти продавца, но крайне благодарен харьковчанину, продавшему мне секретки ручной работы с запасным болтом и двумя ключами, а также форумчанину Сяся, уступившему мне сей товар, а также Юрию (Лаврику), оплатившему, и нашедшему способ доставить всё в Москву.
Володь, Серёга не изготавливал их
Извиняюсь... Я с ним по поводу получения списывался. Всё равно - респект ему и благодарность тому, кто изготовил!
Vladimir1964,
огромнейшее СПАСИБО Юрчику Лаврику от меня и моей семьи!
лаврик , надоел ты мне уже скоро будет как в рекламе, когда я блин такой весь из множества меня говорю тебе СПАСИБО!
вобщем СПАСИБО тебе , ДРУЖИЩЕ за помощь в регистрации ГБО, за снятую хатЫнку в Ильичевске, за подаруночОк дитОчкам. ну и Ростику СПАСИБО, что оплатил парковку в Ильичевске
_AlexSander_,
Пожалуйста, как же не помочь привидению кстати, с "должностью" тебе в клубе повезло
Юрке (Lavrik-у) спасибо за то, что свозил "куда надо"
Zevs, тобі дякую, що погодився їхати
Спасибо Жене SySOP за подарок в виде OBDI сканера!
Дякую Сані _AlexSander_, за консультацію по догляду за аккумою
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 12 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Спасибо!
Згенеровано за 0.167 секунд(и), виконано 95 запитів