26

Re: Kia Cerato & Hyundai Elantra & Renault Megane & ......

Демьян  написав:

НО: например, тот же Меган (120мм) для России идет адпативно со 170мм http://forum.110km.ru/1/515.html#9492
У нас, думаю, будет тоже нечто подобное.

plus Теж так думаю. Наступниця Megane II, за логікою, не повинна була бути з меншим кліренсом.

Кельт написав:

Рулетку в студию!

Даєш порівняльні вимірювання! crazy

А якщо серйозно, то

Кельт написав:

А конкуренция нешуточная в этом классе...

Дивуватись нічому. Власне, як і будь-де, коли розробки відрізняються лише в деталях (іноді більше). От і розпочинається аналіз в подробицях (потенційні покупці) та близькі ціни (продавці). Але сама можливість вибору - це добре.  smoke

The party ain't over yet!
  0

27

mekkena - для меня послелогановский вопрос - лагуна или цитромон Ц5. ну на худой конец меган 3.а еще понравились ниссаны - нот и тида

Logan 1.4 amb
  0

28

_Michman написав:

для меня послелогановский вопрос - лагуна

однако, круто... big_smile

_Michman написав:

еще понравились ниссаны - нот и тида

я к Тииде присматривался, салон хороший, добротная машинка, только с виду по солидности Мегану уступает... hmm

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

29

сидел только что в флюэнсе и мегане 3 - ну ниче так понравились - такие себе недолагуны.
а ты видел что на лагуну прайс с 177 страротвал?

Logan 1.4 amb
  0

30 Відредаговано RED (2010-03-02 17:31:33)

Все ниже написаное - сугубо  imho2

- Новая Сирота (Cerato) от Логана не далеко ушел. Дизайн свеженький, но материалы и идеология - наибюджетнейшая!

- Элантра по салону более добротная, но дизайн экстерьера на любителя. Да и цена получается высокая если смотреть нормальную комплектацию.

- Меган 2 - их уже почти не осталось. А то, что осталось - или пустое или неоправдано дорогое. Хотя сама машинка мне нравится.

- Маджентис (класс Д ) стоит на уровне перечисленных выше машин класса С . В салонах (в Кривом Роге по крайней мере) есть машины 2008 года за 150900 грн. и 2009 года за 159000 (или около того). Это 2.0 на механике. Машинка большая, семейная, клиренс высокий... Но не понравился узкий (по высоте) проем двери багажника (не всякая коляска влезет!), неудобная посадка (нет поясничного подпора, спина ноет моментально) и убогая оббивка сидений (ну и пластик дешевый).

- Соната - где-то на "десятку" дороже Маджентиса, но материалы салона намного презентабельней!

Не щупал пока только две интересные новинки - переростки класса С :
- Рено Флуенс
- Шевроле Круз

Думаю, именно эти два варианта сейчас будут наиболее актуальны в данном сегменте.

Круз от 18,5 килобаксов по курсу 8.0
http://www.chevrolet.kiev.ua/dir/cruze/compl.html
Причем за 19,5 уже можно взять богатую комплектацию с мощным движком 1.8.
Движки по ходу новые, с фазовращателями (сам офигел).
Есть и турбодизель мощный, но дорогой...
У нас в городе уже есть в наличие машины, но пока нет времени заехать пощупать.

Флуенс для Логановодов будет ближе и роднее, но по движкам, к сожалению, ничего прогрессивного...

Весна обещает быть веселой в плане конкуренции среди машин за 18-20 куе  storstark

P.S. Вон и фокусы 1.6 по 145900 гривен распродают, кстати. http://www.ford.com.ua/clients/auto/for … 2500257CD3
Так что не зацикливайтесь на корейцах!  wink

0

31

Глянул цены на Флуенс.
Дорого! Очень дорого!
За кучу полезных опций нужно доплачивать...  hmm

0

32 Відредаговано mekena (2010-03-02 17:56:57)

RED написав:

Флуенс для Логановодов будет ближе и роднее, но по движкам, к сожалению, ничего прогрессивного...

да по движкам фиг с ним, непрогрессивніе лучше хавают 92-й бензус, тут клиренс ну ни в какие ворота...120мм  sad

RED написав:

P.S. Вон и фокусы 1.6 по 145900 гривен распродают, кстати. http://www.ford.com.ua/clients/auto/for … 2500257CD3
Так что не зацикливайтесь на корейцах!  wink

да, как вариант стоит рассматривать...

Suzuki SX4 New (S-Cross)

0

33

mekena написав:

да по движкам фиг с ним, непрогрессивніе лучше хавают 92-й бензус, тут клиренс ну ни в какие ворота...120мм

Что-то не верится мне, что Флуенс у нас будет продаваться без адаптации (читай, без проставок, увеличивающих клиренс)...
120 - это у меня на Бэхе  big_smile

0

34 Відредаговано Crane (2010-03-02 22:41:07)

_Michman написав:

сидел только что в флюэнсе ... - ну ниче так понравились

І я сьогодні теж, не полінувався також зазирнути під капот, у багажник.  Потім, для порівняння, в салон Megane II. Різниця таки відчувається - на користь Fluence. Ввімкнені фари Fluence в сутінках - це щось! При нагоді - подивіться, не пошкодуєте.  smile

RED написав:

Глянул цены на Флуенс.
Дорого! Очень дорого!

Так, недешево, але й позиціонується вона вище за свою попередницю. Чи не так?
Тепер з питання, що не дає спокою - про кліренс.

Кельт  написав:

mekena
Юр, тебя смущает клиренс у Флюенса и его цена? Клиресн у него адекватный

RED написав:

Что-то не верится мне, что Флуенс у нас будет продаваться без адаптации (читай, без проставок, увеличивающих клиренс)...
120 - это у меня на Бэхе  big_smile

Дійсно, результати "польових досліджень" в рідному автосалоні: виміряно відстань від днища авто (в районі стику передніх і задніх дверей) до криги (авто стояло на вулиці). Результат - близько 20 см !!!! Тепер додайте поправку в кілька сантиметрів на згадану кригу. Захист картера орієнтовно на декілька сантиметрів нижче. Отже, близько 18 см !!!

P. S. Досліджувалась комлектація Confort, 1,6, МКП-5, диски - R15.

0

35

mekena  написав:

да по движкам фиг с ним, непрогрессивніе лучше хавают 92-й бензус

plus Перевірене часом технічне рішення, як на мене, далеко не найгірший варіант. Час покаже.  imho2

0

36

Crane написав:

зазирнути під капот, у багажник.  Потім, для порівняння, в салон Megane II. Різниця таки відчувається - на користь Fluence.

Это всё субъективно. Я бы мог подождать начала продаж Флюенс, но после первой встречи и прощупывания принял решение в пользу Мегана-2. Кстати сравнивал всё то же самое и в моём рейтинге Меган-2 оказался победителем и по экстерьеру и по интерьеру. Согласитесь, что Меган-2 не спутаешь ни с одной машиной, его можно издалека идентифицировать, а Флюенс очень похож на многие модели разных производителей - это в моём понимании безликость автомобиля и отрицательная оценка при выборе.
Вот такие два разных мнения  dntknw

Колишній логановод, але завжди логанолюб. Зараз на Megane-II.
  0

37

Crane написав:

Результат - близько 20 см !!!! Тепер додайте поправку в кілька сантиметрів на згадану кригу. Захист картера орієнтовно на декілька сантиметрів нижче. Отже, близько 18 см !!!

та не, ты не там мерял, быть не может - шо, как у Аутлендера клиренс?  lol

Suzuki SX4 New (S-Cross)

0

38 Відредаговано Crane (2010-03-03 00:22:13)

Tank написав:

Это всё субъективно. Я бы мог подождать начала продаж Флюенс, но после первой встречи и прощупывания принял решение в пользу Мегана-2. Кстати сравнивал всё то же самое и в моём рейтинге Меган-2 оказался победителем и по экстерьеру и по интерьеру.

Звісно ж суб"єктивно.

Tank написав:

Согласитесь, что Меган-2 не спутаешь ни с одной машиной, его можно издалека идентифицировать, а Флюенс очень похож на многие модели разных производителей - это в моём понимании безликость автомобиля и отрицательная оценка при выборе.

Гірше того, повністю згоден. Можливість візуальної ідентифікації Меган-2 мені теж до вподоби.

Tank написав:

Вот такие два разных мнения  dntknw

Чому ж різні? Просто в деяких моментах новинка сподобалась дещо більше, а не в цілому. Про дуги багажника вже сказано в паралельній темі. Та й з машинкою-подарунком до дня народження я теж вітав. Чи ні?

mekena написав:

та не, ты не там мерял, быть не может - шо, как у Аутлендера клиренс?  lol

Вказані цифри - це лише перше наближення. Візуально - нижче за захист картера нічого не побачив, від якого до криги було аж ніяк не 120 мм. Проте добиратись туди по мокрому снігу бажання не було. Чи теж не там?  dumbom

0

39

Crane написав:

Візуально - нижче за захист картера нічого не побачив, від якого до криги було аж ніяк не 120 мм.

ну так чего они везде пишут 120? Сами не знают, что-ли? Кстати, у Мегана-2 - 150мм, так он длиннее Логана.

Suzuki SX4 New (S-Cross)

0

40

Crane написав:

Чому ж різні? Просто в деяких моментах новинка сподобалась дещо більше, а не в цілому. Про дуги багажника вже сказано в паралельній темі. Та й з машинкою-подарунком до дня народження я теж вітав. Чи ні?

Зрозуміло.  rock   storstark

Колишній логановод, але завжди логанолюб. Зараз на Megane-II.
  0

41

mekena написав:

ну так чего они везде пишут 120?

Чому скрізь?  Одні написали, інші просто скопіювали, та й пішло-поїхало. Додам такої інформації для роздумів. Маю декілька примірників паперових брошур на Megane II (теж час від часу не дає спокою, а тут Megane IIІ як хетчбек і Fluence  sad , так, до слова). В одній - кліренс "К>120" , показано габарити лише седана (датована квітнем 2009 року), в іншій - теж "К>120", показано габарити для універсала та седана (датована січнем 2009 року). А в брошурі  на Fluence (січень 2010 року) - "К-дорожній просвіт під навантаженням    120". Зовсім по іншому, еге ж? Щодо "під навантаженням" - шукаю пояснення, правда, безрезультатно.

mekena написав:

...у Мегана-2 - 150мм, так он длиннее Логана.

Як бачимо, задовільняє неровності, наведеній у брошурі. smile Про візуальну оцінку вже писав раніше. І якщо ще простіше: давайте не виключати помилку при редагуванні брошури. Може бути (як одна з робочих версій)? Як на мене, цілком.  smile

0

42

Crane
ну вот, нашел фирменную брошюру в пдф файле, скачал - там есть размеры, - написано під навантаженням - 120 мм.
По любє - мне нра, аппарат очень солидно смотрится...  Чего у них движок 1,6 только 110 л.с.? У Черато и то 120...
http://renault.ua/cars/catalog/fluence/skachat_bro/

Suzuki SX4 New (S-Cross)

0

43 Відредаговано mekena (2010-03-03 01:18:50)

И что лучше - 110 л.с. при 4000 об. или 143 л.с. при 6000 ?
Расход по трассе с 1,6 - 5,4 л - меньше, чем у Логана...

Suzuki SX4 New (S-Cross)

0

44 Відредаговано Crane (2010-03-03 01:55:10)

Tank  storstark  storstark  storstark

mekena написав:

ну вот, нашел фирменную брошюру в пдф файле, скачал - там есть размеры, - написано під навантаженням - 120 мм.

І я про те ж!  dash1 До речі, про Логан: коли салон з пасажирами і багажник повний - який тоді в нього буде кліренс? А в інших авто хіба не теж саме?

mekena написав:

Чего у них движок 1,6 только 110 л.с.? У Черато и то 120...

По брошурі - саме так. Як пишуться рекламні матеріали- тут можна довго говорити. Та й вимірювати одну і ту ж фізичну величину можна різними методами. Звідси - різні результати. Я ближчий до електрики в цілому і електромагнітних хвиль зокрема.  smile
До речі, зустрічав на форумі, що 1,4 літра на Мегане-2 цілком вистачає - писав хтось з реальних власників. При яких обертах, на жаль, не уточнював.

mekena написав:

И что лучше - 110 л.с. при 4000 об. или 143 л.с. при 6000 ?

Цей момент важливий - це максимальна потужність при даних обертах. Адже так? А хто з нас реально їздить підтримуючи такі оберти двигуна? Ця потужність на валу двигуна? Якщо так, то передатні числа трансмісії (різні в різних авто) сюди додати - розклад може принципово змінитись.  Тобто який обертальний момент на колесах, а не на валу двигуна. Все сказане - в порядку розмірковувань. Нехай досвідченіші поправлять, якщо помилився.

mekena написав:

Расход по трассе с 1,6 - 5,4 л - меньше, чем у Логана...

Так 16-ти клапанники бензинові. Плюс електроніка. По місту теж пристойно - 9,2 л/100 км. Видно недарма кажуть, що Рено вміє двигуни робити (прохання тапками не кидатись).

mekena написав:

По любє - мне нра, аппарат очень солидно смотрится...

А завітати в найближчий автосалон, подивитись в живу? Хоча ширина дивану для пасажирів у Мегане-2 однозначно більша - див. вигляд авто зверху.

0

45

Crane написав:

До речі, про Логан: коли салон з пасажирами і багажник повний - який тоді в нього буде кліренс? А в інших авто хіба не теж саме?

хз, надо мерять...

Crane написав:

зустрічав на форумі, що 1,4 літра на Мегане-2 цілком вистачає - писав хтось з реальних власників.

да, мы это уже проходили и на Логанах - всем сначала хватало (на словах), а потом, как появилась возможность чиповать двиг - бегом в очередь.. big_smile

Crane написав:

А хто з нас реально їздить підтримуючи такі оберти двигуна?

я лично на Логане больше 4 тыс. не кручу.

Suzuki SX4 New (S-Cross)

0

46

mekena написав:
Crane написав:

Дизель! lol

«Все говорят: Кремль, Кремль. Ото всех я слышал про него, а сам ни разу не видел.» Венидикт Ерофеев
Volvo XC60 2,4 - турбодизель
  0

47 Відредаговано H@mmer (2010-03-03 11:12:10)

Tank написав:

Согласитесь, что Меган-2 не спутаешь ни с одной машиной, его можно издалека идентифицировать, а Флюенс очень похож на многие модели разных производителей - это в моём понимании безликость автомобиля и отрицательная оценка при выборе.

У мегана места для задних пассажиров однозначно больше чем в флюенсе rock А то что похоже на многих производителей...........,так по моему хороший ход со стороны Рено.Пусть будет похож на то , то и то.....не на ваз в конечном итоге,а на неплохих конкурентов в своём ценовом диапазоне,но со своей изюминкой и с претензией на класс D imho2  imho2

читающий и присутсвующий на форуме околоклубник
  0

48

H@mmer написав:

и с претензией на класс С imho2  imho2

D

В этой жизни возможно всё, невозможно увеличить сутки хотя бы на одну секунду...
Logan Base синий металлик уже не Base, был когда-то Base....БЫЛ
Megane II 1,6 АКПП silver, ксенон, круиз-контроль, парктроник...БЫЛ
VW Passat B6 1,8т АКПП High Line
  0

49 Відредаговано H@mmer (2010-03-03 11:19:00)

Winner
big_smile  big_smile Точно,Коля rock

читающий и присутсвующий на форуме околоклубник
  0

50 Відредаговано Crane (2010-03-03 13:14:27)

mekena написав:

да, мы это уже проходили и на Логанах - всем сначала хватало (на словах), а потом, как появилась возможность чиповать двиг - бегом в очередь.. big_smile

Економія...  dash1 1,6 - було одним з критеріїв, коли вибирав собі Логан. Ресурс, запас потужності, і все таке ...  tbsenile

mekena написав:

І я також.  smile

Аудитор написав:

mekena написав:

Crane написав:

Дизель! lol

Не сумнівайся! (с)  upp

H@mmer написав:

У мегана места для задних пассажиров однозначно больше чем в флюенсе

Так і є - теж порівнював.

H@mmer написав:

но со своей изюминкой и с претензией на класс D imho2  imho2

plus  rock Істина десь поряд (с)    smoke

0