Re: Рапорти про стан дорожного покриття
Народ! Плануєм на днях їхати по трасі Київ - Чоп. Хто знає, що там робиться зараз?
З Рівного до Львова і з Львова до перевалу добре (далі цього року не їхав). А осьде і слова "віце..." - wwwкрапкаpravda.com.ua/news/2010/03/27/4893356/ ""Від Львова до Рівного у принципі дорога гарна. Від Рівного до Житомира її просто немає. І від Житомира до Києва дорога потребує серйозної реконструкції. Сам в’їзд з боку Житомира вкрай проблематичний", ... "Дороги Київ-Харків немає. У кращих традиціях Російської імперії, частиною якої ми були, є тільки напрямок"
Для Львівян - прокатався Раковець-Підтемне-Загір"я - нормально! (для категорійності тих доріг) В т. ч. уже підсихають і відгалуження. Підїзд до самого Раковецького джерела з боку заїзду на дачі - болото і великі колії.
...
То нічого, що я про настільки другорядні дороги? - Думаю, з повідомлень "дописувачів" цієї теми можна уявити сферу їх інтересів і при неспівпадінні особливо не концентруватись на непотрібних постах? (скажімо - мені дуже цікава можливість доїзду Логаном до вкрай провінційних цікавих точок Львівщини, Франківщини, Тернопільщини, Закарпаття).