Re: Письмо счастья от Рено.
кстати. причем тут вообще подкрылок? в том месте его нет.. сзади ведь штатные "обрезки" стоят.а если нормальные ставил, то тем более до такого не должно было дойти. даже с трещиной. насколько мне помнится - оцинкованы только навесные элементы. типа двери, передние крылья.. про остальное не помню.
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI-продано, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103, Sig Sauer MCX Spear-LT 9" 300blackout

. Я правда перед тим як віддавати їм машину на антикорозійку показав подібну фотку з рос. форуму (але там не було аж так запущено). Вони сказали, що це просто не якісно виконали роботи а тут виходить і вони не якісно виконують роботи. Далі. Антикорозійки вони в тому місці не роблять. Просто задувають (маскують проблему). Закривають отвори які конструктивно служать для провітрювання порожнини на крилі. В себе ще не дивився але до їхніх робіт я це місце пролив антикорозійкою. Іржа полізла в іншому місці , рядом (під пробкою). Теж задули. Залишається сподіватьсь, що почистили перед тим. Туди вже принаймі є безпосередній доступ. Треба би глянути й мені під обшивку
що там робиться.
конечно.