201

Re: Евровидение

Аудитор написав:

Россия показала, кто она такая,

Звісно показала що вона агресор з імперіалістичними замашками та ще й з ворожим ставленням до заходу (НАТО). Тому і ставлення до неї змінилися і продовжує змінюватись відповідним чином. Українці вважали вас за братів, а ви показали хто насправді. Тепер українці хочуть в НАТО щов захиститись від вас. Американці вважали вас за друзяків, а тут оп, показала рассєя хто вона і усьо, пішло підвищення бюджету Пентагона... Показали, молодці!  rock

Аудитор написав:

что произойдет, если с её интересами не считаться.

Ну і що станеться? Насерете на весь світ не знімаючи штанів? Ти дійсно такий тупий що віриш в те що ваш царь буде воювати з краінами, в яких лежить майже весь його капітал? І всіх його посіпак в тому числі? З країнами, громадянами яких є діти і внуки ваших фюрерів?  empathy

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0
Спасибо сказали: RUNO, Clone-772

202

yanus написав:

так а шо смотреть - сидит кучка пенсионеров и приближенных к тому, на лавочке, не дыша пиздят шо попало... вы мне их покажите в московском метро... на проспекте людном...

Вы не понимаете - это центр Москвы.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-05-21 12:21:55[/merge_posts_bbcode]

Larsen написав:

Ти дійсно такий тупий що віриш в те що ваш царь буде воювати з краінами, в яких лежить майже весь його капітал?

Ты действительно такой тупой, что можешь предположить, что я так думаю?

«Все говорят: Кремль, Кремль. Ото всех я слышал про него, а сам ни разу не видел.» Венидикт Ерофеев
Volvo XC60 2,4 - турбодизель
  0

203

Аудитор написав:

Россия колониальная держава, получающая значительную долю своих богатств от эксплуатации провинций. Поэтому она (а в месте с ней и её граждане) крайне заинтересованы в сохранении этого статуса.

Правильно! Тому треба сидіти тихо і невипендрюватись, щоб не позбутись цього статусу. Статус кво, по суті, був сформований після розпаду СРСР. Тоді РФ дозволили залишити і весь гіпертрофований ядерний арсенал, і колоніальну схему, та і взагалі дозволили жити як їм заманеться, але лише при умові союзництва з заходом. Про який двополярний світ може йти мова, коли один полюс рятує другий від голодного вимирання "стегенцями буша"? Вам дали можливість жити вашим життям, аби ви інших не чіпали. Але ж ні, вам цього мало. Реваншизм взяв гору. Ви поперли ламати встановлений порядок. Тим самим поставили під загрозу своє спокійне, забезпечечене, колоніальне існування... Ну не "дибіли, б ля"?

0
Спасибо сказали: RUNO, Clone-772

204

yanus написав:

он может (иногда) в слух сказать то, что другие рашики не могут

Він просто високо кваліфікований агент. Ві ці дрібнички викидає спеціально щоб втертись в довіру, ну і скласти про себе таке враження, що не ватан. Однак по суті, він гне ту саму ідеологію що й інші. Однак, в результаті, більш ефективно.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-05-21 12:26:28[/merge_posts_bbcode]

Аудитор написав:

Вот, а у нас украинских стало очень много.

Біженці з лугандона? wink

0

205

yanus написав:

в российских вышиванках.

В России косоворотки! smile

http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/5/86/680/86680157_large_1335891787_russkie.jpg

«Все говорят: Кремль, Кремль. Ото всех я слышал про него, а сам ни разу не видел.» Венидикт Ерофеев
  0

206

Larsen написав:

Він просто високо кваліфікований агент. Ві ці дрібнички викидає спеціально щоб втертись в довіру, ну і скласти про себе таке враження, що не ватан. Однак по суті, він гне ту саму ідеологію що й інші. Однак, в результаті, більш ефективно.

И каков же эффект? Завербованные ФСБ логановоды?  lol

0

207

Аудитор написав:

У меня напротив офиса второй год на заборе написано "Путин - х..ло!" и никто не замазывает...

Брешеш!  dumbom

0

208 Відредаговано Larsen (2016-05-21 13:32:51)

RUNO написав:

Крым - путь на родину. Мне лень искать на какой секунде он  говорил о ядерном оружии. Куча ссылок есть в печатном варианте

Хyйлo там дослівно сказало: "Мы готовы были это сделать". Тепер попропуй доведи аудитору що "это" значить - буде викручуватись як вуж на пательні...

0

209

Larsen написав:
Аудитор написав:

У меня напротив офиса второй год на заборе написано "Путин - х..ло!" и никто не замазывает...

Брешеш!  dumbom

0

210

Аудитор написав:

о у нас по улицам можно ходить в футболке с флагом США, или в украинской вышиванке, ездить на автомобиле с номерами Украины

Та шо ти кажеш? А український прапор у вас не заборонений по статті символіки фашизму? Хоча дивно що ваш триколор не заборонили. Хоча що тут дивного? Лишня хромосома вона така...  g_hosp
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-05-21 12:36:06[/merge_posts_bbcode]

Аудитор написав:

Но совершенно в другом контексте.

Не звізди!  rtfm

0

211

Larsen написав:

Та шо ти кажеш? А український прапор у вас не заборонений по статті символіки фашизму?

Нет, конечно...

0

212

Аудитор написав:

У нас запрещена только нацистская... хотя и с ней есть неоправданные, на мой взгляд, перегибы...

Ага! А наш прапор до нацистської зарахували бо УПА з ним воювала, а УПА, в кремлівській міфології, звісно нацисти. От тільки двно чому ваш триколор, під яким успішно на боці нацистів воювали власовці, не зарахували до нацистської символіки?

0

213

Larsen написав:

Ага! А наш прапор до нацистської зарахували бо УПА з ним воювала

У вас не верные сведения - черно-красный...

0

214

Serega® написав:

Неоправданый перегиб это Аудитор на форуме logan.in.ua 

Він не просто перегиб, його існування на цьому форумі протиречить правилам форума, про ща я вже не раз говорив. Але, вочевидь, тут правила на мордорських тролів не розповсюджуютсья. Так що...  vissla
На всяк випадок нагадаю:

1.1.   Форум является некоммерческим ресурсом, призванным объединить бывших, существующих и будущих владельцев автомобиля Dacia (Renault) Logan.

Аудитор ніколи не був, не є і не планує стати власником Логана...

0

215 Відредаговано Serega® (2016-05-21 13:43:53)

Это всё Зевс виноват  vissla  развёл тут ватомоскалятину  smoke

http://www.logan.in.ua/upload/iblock/a8e/5288877.jpg

Just in Time
  0
Спасибо сказали: сяся1

216 Відредаговано Larsen (2016-05-21 13:42:00)

Аудитор написав:

Относись ко мне, как к приведению...

Ні, ти мордорський троль, і тільки так можна до тебе ставитись. Нажаль...

0

217 Відредаговано Аудитор (2016-05-21 13:46:04)

Larsen написав:

Аудитор ніколи не був, не є і не планує стати власником Логана...

На всякий случай... Я кавалер двух орденов "Логана"! Я член украинского Логан-клуба... У меня и билет есть!  lol

0

218

Аудитор написав:

Ты действительно такой тупой, что можешь предположить, что я так думаю?

Ти це сказав, не я.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-05-21 12:47:13[/merge_posts_bbcode]

Аудитор написав:

И каков же эффект? Завербованные ФСБ логановоды? 

Покращення ставлення українців (електорату в першу чергу), до РФ. Масове застосування тролів агітаторів на українських форумах - частина інформаційної війни (як це зараз називають). Корустувач "Аудитор" є засланим тролем, якій відповідає за цей форум (можливо цей форум не єдиний де він працює).

[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-05-21 12:48:41[/merge_posts_bbcode]

Аудитор написав:
Larsen написав:
Аудитор написав:

Брешеш!  dumbom

Бла, бла, бла, а фото так і не буде... Хіба шо фотошоп, або знаяте в іншому місці, в іншій країні, і кимось іншим...  dumbom

[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-05-21 12:51:37[/merge_posts_bbcode]

Аудитор написав:

У вас не верные сведения - черно-красный...

Ок. Червоно-чорний прапор УПА значить нацистська символіка, а біло-синьо-червоний прапор Власовців, який урочисти кидали під стіни Кремлю на параді перемоги, не нацистська. Чому?

0

219

Larsen написав:

Корустувач "Аудитор" є засланим тролем, якій відповідає за цей форум (можливо цей форум не єдиний де він працює).

Вижу тух ходят какие-то странные (если не сказать страшные  crazy ) слухи о роде моих занятий. Постараюсь расставить точки над "Ё"...
Вроде бы многим известно, что я по профессии аудитор - т.е. частный предприниматель занимающийся услугами в области финансов, бухгалтерского учета и налогообложения.
Теперь о том, что большинству не известно... В настоящее время, аудит является не моей основной профессией, а скорее хобби. Это связано с тем, что года три назад мне было сделано предложение, от которого я не смог отказаться... А именно - возглавить экономический отдел небольшой компании, занимающейся инвестициями в коммерческую недвижимость и её эксплуатацией... Вот, в двух словах, и все... На сотрудничество с ФСБ, увы, времени катастрофически не хватает!  lol

0

220

Serega® написав:

Это всё Зевс виноват  vissla  развёл тут ватомоскалятину  smoke

Безумовно. А достаньо було-б просто забанити Аудитора, і політичного флейма стало б на порядок меньше. Тим більше, що як я вже казав, насправді Зевс повинен це зробити і без політичних причин. Однак, як ми вже колись визначили, Зевс, очевидно кум Аудитора, тому...  lol
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-05-21 12:55:52[/merge_posts_bbcode]

Аудитор написав:

На всякий случай... Я кавалер двух орденов "Логана"! Я член украинского Логан-клуба... У меня и билет есть!

Тю! І це все на що хватило ФСБ? А просто купити логана вже бабла не хватило? Чи Аудитор виділені кошти розпіляв належним чином?  wink

0

221 Відредаговано Serega® (2016-05-21 13:58:34)

Аудитор, нее ватан, дудки ты уже отмажешься!  fuck  Мы тебя раскусили! Ты агент ФСБ!

Larsen написав:

Безумовно. А достаньо було-б просто забанити Аудитора

Заметил с каким рвением он сюда вваливает, с 8ми утра, ему не пофиг  big_smile  это его работа, его если забанить оно будет под другими никами сюда лезть!  lol

Just in Time
  0

222 Відредаговано Larsen (2016-05-21 14:10:44)

Аудитор написав:

Постараюсь расставить точки над "Ё"...

Не напрягайся, Штірліц, ніхто не сумнівається в твому нордичному характері і істинно арійському походженні. "Руссо турісто, обліко морале!" ага...  lol

Аудитор написав:

На сотрудничество с ФСБ, увы, времени катастрофически не хватает! 

Ну і хто тут сподівався почути щось інше? Може ти дійсно тупий? Ну от подумай - якщо ти троль ФСБ, ти що, сказав би тут що так воно і є? А? fool
Ти краще спробуй якось аргументувати свою неадекватно високу активність на цьому форумі протягом багатьох років, навіть без відлучень на кілька місяців (чи я не правий?). При тому що практично всі твої повідомлення, не свідчать про твою прив'язаність ні до теми форума, ні до його колективу. Тут навіть місцеві логановоди, рідко коли так стабільно активні. І це все при тому, що ти такий весь занятий і часу на тролінг не маєш, так? Я вірно розумію? За гроші, значить тролити в тебе часу нема. Зато є час тролити забезплатно, і без будь-якого особистого на те інтересу?
Хреновий з тебе Штірліц...  nose_eat
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-05-21 13:08:41[/merge_posts_bbcode]

Serega® написав:

если забанить оно будет под другими никами сюда лезть! 

А це вже не просто. Його сюди заслали 10 років тому. Тоді, сам розумієш, ставлення до громадян РФ було не таким. За весь час він добре тут закоренився, увійшов в довіру. Чимось комусь допоміг, ну і так далі. Тепер, як він правильно говорить, має медалі, грамоти, і мало не пам'ятник на свою честь на цьому форумі. Власне тому, а в першу чергу завдяки форумчанам які з ним спілкувалися багато років, його і не забанили. Була колись голосовалка чи банити Аудитора. Правда було це до агресії РФ. Тоді більшість проголосовала проти...
Як би там не було, новий нік, якщо почне тролити, тут не протримається. Тим більше з порушенням п.1.1 правил форуму.

0

223

Larsen написав:

Хреновий з тебе Штірліц... 

Так и я про тоже!  lol

http://photofile.ru/photo/slavka_kelt/2965869/60472683.jpg

0

224

Аудитор написав:

Так и я про тоже!

Слабо! Штірліц в нацистській уніформі ходив, зі свастиками і все таке. А що на тобі? Де візитка Яроша? Де оселедець? Де вишиванка?  nose_eat
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-05-21 13:22:58[/merge_posts_bbcode]

PS А взагалі то прикольні ми тут теми розвели під заголовком "Євробачення".  lol

0

225

Аудитор написав:
Larsen написав:

Хреновий з тебе Штірліц... 

Так и я про тоже!  lol

http://photofile.ru/photo/slavka_kelt/2965869/60472683.jpg

Фото датоване 2007 роком...  roll

0