Re: Румунська славута 1.4 амбіанс
Номер не подскажу, сорри. Просто зашел в рекламное агенство по соседству да купил полквадрата черного матового.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Румунська славута 1.4 амбіанс
Номер не подскажу, сорри. Просто зашел в рекламное агенство по соседству да купил полквадрата черного матового.
ок спасибо, возмем чего нить поплотнее.
ProxY, Саня, сильно плотный не надо-отклеиваться будет на сгибах
_AlexSander_
ок, Сань, а с поверхностью кроме как вымыть и высушить - ничего не надо делать?
ничего, не отвалится
78700. Встановив ГБО 4-го покоління. Мозги - COMPACT, редуктор Tomasetto Alaska, форсунки Valtek 3 Ohm, балон на 42 л. замість запаски. Перші враження - їде трохи не так як на бензині, поспокійніше. Побачім який буде розхід.
З.І. - Давно забуте чудове відчуття коли заправляєшся "на повну" за 200 гривень
santhe
А итого сколько? И у кого ставил??
4750, це із скидкою. Ставив на Білій.
я тоже крепко думаю чтобы ставить газ, даже занять денег и поставить
проїхав 270 км, спалив 26 літрів газу. шось мабуть трохи великий розход, бо з цих 270-ти - кілометрів 30-40 точно були на бензині.
згорів один габарит. купив пару осрам кул блю, поставив.
зареєстрував ГБО, убрав з техпаспорту відмітку про кредит. 644 грн.
проїхав 270 км, спалив 26 літрів газу. шось мабуть трохи великий розход, бо з цих 270-ти - кілометрів 30-40 точно були на бензині.
згорів один габарит. купив пару осрам кул блю, поставив.
Проси, чтоб блок Компакта перенастроили. В 4м поколении компьютерная настройка важнее механической части, но многие не заморачиваются накаткой газовых карт и коррекцией коэффициентов, просто делают автокалибровку прямо в боксе и выпускают машину.
з моменту установки проїхав 485 км, спалив 48 літрів газу. з врахуванням того шо деяку частину проїхав на бензині (прогрєви) то виходить десь 11-11.5 в принципі як для морозів і тільки встановленої системи мабуть нормально. після тисячі поїду на остаточне регулювання.
многие не заморачиваются накаткой газовых карт и коррекцией коэффициентов, просто делают автокалибровку прямо в боксе и выпускают машину.
мої установщіки вроді не такі. по крайній мірі на сємінарах у Артура Mastar"а точно були, діпломи показували :-)
Чого не хвата котьонку якшо він жере целофан? Правильно - йому не хвата мозгів.
Чого не хвата мені коли капот примерз, а я дьоргаю ручку відкривання капоту доти, поки вона не лишається в мене в руках? Мабуть так само
Чого не хвата мені коли капот примерз, а я дьоргаю ручку відкривання капоту доти, поки вона не лишається в мене в руках? Мабуть так само
Да уж, співчуваю.
Завжди після мийки, змащую всі резинові ущільнювачі сіліконовим спреєм.
santheЗдоровый однако
santhe пару недель назад тоже звонил человек - сломал ручку.. а на разборках продают только с тросиком (там целый гемор тросик снять)..
santhe
Был у меня такой же случай. Решение: залил полости ручки по периметру термоклеем из пистолета. Все ок уже вторую зиму.
На офсервисе ручка есть, номер детали 8200274233, стоит 53 грн.
Дякуючі нашому одноклубнику DacLogAmb я вже з новою ручкою. Василь, дуже вам дякую :-)
Встановив салонний фільтр. Ціна питання - 54 гривні. Прийшлося трохи "доработать напильником", бо неплотно прилягав, дуло з щілин - проклєїв по периметру установочного місця ізолон.
В найближчіх планах - подіуми для піщалок на стойках.
Вже досить давно то зробив, але тільки зараз дойшли руки виложить фотки - маленький тюніх.
Еще бы крышечку и как в басне была бы чистая краса
розход газу в місті устаканився - 8-8.5 літрів. а от розход на трассі сьогодні першй раз поміряв - ніфіга не порадував. ті ж самі 8.5 літрів. правда в салоні 5 чоловік і півмішка розсади в багажніку. швидкість 100-110.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Румунська славута 1.4 амбіанс
Згенеровано за 0.231 секунд(и), виконано 94 запитів