Re: Масло в двигатель
Yuko Synthetic 5W-40 4 л
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Масло в двигатель
Сторінки Назад 1 … 62 63 64 65 66 … 73 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Yuko Synthetic 5W-40 4 л
PGP,
Спасибо...
Но список не полный....
По показателям слабоват...
Для сравнения
Но список не полный....
Ну що вдалося знайти.
По показателям слабоват...
Так. Я не стверджую, що Yuko Synthetic 5W-40 супер-пупер олива.
господа, кто-то заливал такое масло: Elf Sporti 9 5W-40? какие отзывы?
az74 написав:Serhi написав:или предложите еще варианты.
купить в логан-клубе (тут) 4 литра ELF Evolution 900 NF 5W-40
Доречі 4л вистачає, незважаючи на те, що виробник пише, що в двигун треба лити 4.5л. Мабуть при зливі, 0.5л масла в двигуні залишається!(
в k4m (1.6, 16v) уходит 4.6-4.7 литра при обычной замене масла. 4х литров не хватит.
в k4m (1.6, 16v) уходит 4.6-4.7 литра при обычной замене масла. 4х литров не хватит.
4-х вистачає до мінімальної мітки на щупі. А 4л400гр вистачає до середньої мітки на щупі. 4.7л це десь максимум на щупі.
Я заливаю завжди масло так, щоб було по середині.
Serhi написав:в k4m (1.6, 16v) уходит 4.6-4.7 литра при обычной замене масла. 4х литров не хватит.
4-х вистачає до мінімальної мітки на щупі. А 4л400гр вистачає до середньої мітки на щупі. 4.7л це десь максимум на щупі.
Я заливаю завжди масло так, щоб було по середині.
ну я бы на минимуме щупа не рекомендовал бы ездить))
Не певен, що комусь буде цікаво, бо кожен сам собі гуру по оливі для двигуна
Але вирішив розпочати проведення крапельного тесту для Castrol GTX RN 5W40 RN710 (7711943691).
Далі буде
Не певен, що комусь буде цікаво, бо кожен сам собі гуру по оливі для двигуна
Але вирішив розпочати проведення крапельного тесту для Castrol GTX RN 5W40 RN710 (7711943691).
Далі буде
А це Вам офіціали залили Кастрол? Бо я не чув жодних випадків, щоб щось інше окрім Ельфа заливали..
А це Вам офіціали залили Кастрол?
З минулого року Renault офійно повідомив, що вони переходять на Castrol.
В кінці липня 2020 проходив ТО-1 на Арма-Моторс, вже тоді мені сказали що ELF в них вже нема, л'ють Castrol.
Я в своєму БЖ про це писав, ось тут: https://www.logan.in.ua/forum/post751540.html#p751540
PGP написав:Не певен, що комусь буде цікаво, бо кожен сам собі гуру по оливі для двигуна
Цікаво,цікава. А ви по пробігу будете чи по мотогодинах ? Я тут мотогодини засікав і опечалілся,20 км/г середня швидкість. То є 5000 км міняти оливу,якщо рахувати 250 годин ходить хороше мастило.Далі буде
А це Вам офіціали залили Кастрол? Бо я не чув жодних випадків, щоб щось інше окрім Ельфа заливали..
Цікаво,цікава. А ви по пробігу будете чи по мотогодинах ? Я тут мотогодини засікав і опечалілся,20 км/г середня швидкість. То є 5000 км міняти оливу,якщо рахувати 250 годин ходить хороше мастило.
Я взагалі принципово взяв собі за правило міняли оливу кожні 7500км. Тому що 99% в мене пробіг по Києву, а це зовсім невелика середня швидкість, багато заторів, та ще і турбіна в моєму двигуні.
Ось саме для цього я і роблю таке дослідження, щоб знати чи спроможна ця олива витримати 7500км по місту.
Як я планую робити: кожні 1000км пробігу буду знімати пробу оливи на папір і скидати в нуль показник середньої швидкості. Таким чином для кожних 1000км пробігу я буду знати кількість витрачених мотогодин. Мотогодини буду зазначати біля проби на папері.
А далі, по цим пробам оливи, ми і подивимося чи виживе Castrol GTX в місті
На диво, що я занадто рано міняю оливу, я і не сподіваюся. Хочеться вірити, що за ці 7500км по місту ця олива не втрачає свої властивості.
PGP, А як рахується середня швидкість у вас? В мене рахується мотогодини,якщо включено запалення.
А як рахується середня швидкість у вас?
Бортовий комп'ютер мого Сандеро сам розраховує і показує середню швидкість. Це значення можна скидати в нуль за потреби. А ось підрахунок мотогодин в ньому не реалізовано.
Valerik написав:PGP написав:Не певен, що комусь буде цікаво, бо кожен сам собі гуру по оливі для двигуна
Цікаво,цікава. А ви по пробігу будете чи по мотогодинах ? Я тут мотогодини засікав і опечалілся,20 км/г середня швидкість. То є 5000 км міняти оливу,якщо рахувати 250 годин ходить хороше мастило.Далі буде
Був в офіціалів ,сказали що заливають Кастрол, 220 грн за літр.
Victor_GR,
Балуются кастролом
4.5 литров норма, одна канистра на 4 и одна на 5 л. две замены..
Игорь Петрович1 написав:А як рахується середня швидкість у вас?
Бортовий комп'ютер мого Сандеро сам розраховує і показує середню швидкість. Це значення можна скидати в нуль за потреби. А ось підрахунок мотогодин в ньому не реалізовано.
Можете не рахувати,середня швидкість по Києву 20 км/г. 5000 км і заміна оливи
Такой вопрос. При замене масла вместо рекомендуемого 5W30 залили 10W30. Сказали ребята, что мол для подуставшего движка с пробегом это нормально.
Пробег по спидометру 180 тыс., тысяч 50 думаю, скрутили при перепродаже
И что лить на следующей замене?
вместо рекомендуемого 5W30 залили 10W30
Если спецификации подходят данному двигателю на теплый период года сойдет.
что лить на следующей замене?
Рекомендованное.
То что положено, а не то что насунули
Сантер, який двигун?
Сантер, який двигун?
1,4 8-клапанный. Машинка 2008 года
1,4 8-клапанный. Машинка 2008 года
В эти двигатели рекомендуется 5W40 с допуском RENAULT RN0710/RN0700. Обычно все льют ELF Evolution 900 SXR 5W-40.
Можно также и 5W30 лить. Оно позиционируется как Fuel Economy.
Сторінки Назад 1 … 62 63 64 65 66 … 73 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Масло в двигатель
Згенеровано за 0.196 секунд(и), виконано 87 запитів