Re: Активація БК у Львові
Odja
Володь, фотки брось на alexsander.in.uaСАБАКАgmail.com
Фотки кинув. Відпишишся після отримання.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 29 30 31 32 33 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Odja
Володь, фотки брось на alexsander.in.uaСАБАКАgmail.com
Фотки кинув. Відпишишся після отримання.
Odja С Володей всё нормально отзвонился
п.с. фотки получил , спасибо
Володей всё нормально отзвонился
З Володьою чи з двірником ?
Odja и с тем и другим
_AlexSander_
Дякую за добру роботу. Помчав домів, аж не встиг розібратися з функціями БК. Перші враження - виглядає дещо надміру контрастною підсвітка, друге та наступні враження - потрохи звикається (фотки на днях зроблю).
Почало дощити. Вмикаю щітки і ... нема переривистого режиму! Думаю капєц, контакт в підрульовику. Насправді - не вставили клему від реле паузи двірників (вона нестандартна і в роз'ємі не фіксована). Вставив Все ОК.
Пропав контакт підсвітки на блоці управління вентиляцією - переввіткнув роз'єм, більше не пропадав.
По підсвітці кнопок: _AlexSander_ скажи, плз, який тип (марка) білих діодів, чи необхідно їх садити через резистор і якого номіналу?
В цілому задоволений як слон ! Подорож через Високий замок (крутий підйом із серпантином прибл. 1 км плюс бруківка як пральна дошка) зміщує середню витрату пального до 11,1 л/100, їзда по рівних дорогах (Пасічна, Луганська, Хуторівка, Стрийська) - середня витрата впала до 8,2 л/100.
Такий у нас калькулятор тепер. Ще раз велике СПАСИБІ Саші.
Тепер у рядок під повідомленнями урочисто дописую БК!
А ще залишився непоставлений блок дотяжки... Але це згодом.
Bodek дотяжку можемо поставити в он-лайн не ти перший
тільки заздалегидь подзвони, щоб я мануал скачав по твоїй сигналці. бо у Юри (Сандеро) оффи забули роз`єм вставити взагали. добре , що в ене буди контакти. обжали, ізолювали термоусадкою, підключили, працює
по резюкам - тип 3528. резюк 1кОм.
розхід щось в тебе завеликий як на мене їдь до Новіка, чіпуйся
_AlexSander_
Так у нього і чіпувався десь пів року тому. Ніби прошивка від Паулюса під 95-й. В порівнянні з розходом, що був до того (ЧТ), виглядає трохи менше. Машинка в мене стала важчою після ШІ.
Думаю, тут інше, я не вказав пробіг, з якого вирахувано такий розхід (не пам'ятаю, але думаю менше 50 км).
Дякую за інфу, завтра планую придбати такі діоди резистори. Питання - скільки штук?
Bodek ясно.
по кількості кнопок , але трошки з запасом на всяк випадок. треба було в мене попросити, я б дав.
Bodek а де Саші в рейтинг? Жмешся???
_AlexSander_
Я маю на увазі у блоці управління вентиляцією??
Odja дякую!
для Саші!!!
бачив інвертований дисплей. не сподобалося
можливо просто до свого привик
Navariec
А в мене вже інвертований.
Bodek
а.. туди я впхав 6 світлодиодів(+6 резюків) замість кожної лампи.
Navariec
Тай і у мене такий. Спочатку незвично. Далі звикаєш... і супер. Вчора бачив моє табло один знайомий - не міг налюбуватися.
А взагалі "на вкус и цвет товарища.net"
_AlexSander_
Good! Дякую, тепер "вижу цель, не вижу препятствий".
Odja
Bodek дотяжку можемо поставити в он-лайн не ти перший
Так и есть. С помощью Саши я претворил это в жизнь.
_AlexSander_
Зараз накатав по місту 110 км зі середньою швидкістю 26 км/год., середня витрата пального 7,9 л /100 км.
Сьогодні побачив, що не світить сигнальна лампа відкритих дверей Із самого початку вона (світлодіод) світилась значно яскравіше.
Саш, підкажи де перевірити контакти? А може на с/діод подавався за надто великий струм і він ??
Bodek не должен был гавкнуться. там трезистор и так стоит больше,чем должен.
пиши/звони
_AlexSander_
Дивно, на мій e-mail прийшов лист, що ти написав повідомлення, у списку форума бачу, що останнє повідомлення твоє, а останній сторінці 32 його немає???
_AlexSander_
Уже є. Sorry. З\\явилося тільки після того, як сам дописав. Глюк! Перевірю роз\\єм під кермом (там де педалі).
лучше концевики проверь.
_AlexSander_
Підсвітка салону засвічується при відкриванні будь якої із дверей - значить кінцевики замикають на масу?
да
Сторінки Назад 1 … 29 30 31 32 33 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.184 секунд(и), виконано 86 запитів