Re: Активація БК у Львові
Я й забув про те, що телефон для загалу не дав. Виправив - вже у профілі. Олеже, дякую, але збираюся взяти білет на найближчий поїзд.
На швидку руку глянув розклад руху поїздів.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Я й забув про те, що телефон для загалу не дав. Виправив - вже у профілі. Олеже, дякую, але збираюся взяти білет на найближчий поїзд.
На швидку руку глянув розклад руху поїздів.
Так, УТ.
dr_brumental ось як Ви з нами спілкуєтеся, на Утелі інтернет по 10 коп. за 1 МБ.
У мене по 5 коп. В мережі КС трохи дорожче (по 40). Але все одно - сторінка 'важить' 50-100 кбайт, тобто копійки.
dr_brumental
А яким телефоном користуєшся для виходу в нет (якщо не секрет)
Старенький SE K770i через OperaMini. Деколи використовую його в якості модема для навіка або ноута.
Старенький SE K770i через OperaMini. Деколи використовую його в якості модема для навіка або ноута.
складай речі, скоро прибуття до міста Лева
Вже по місту поїзд їде. А речей я і не розкладав.
Вже по місту поїзд їде. А речей я і не розкладав.
Я ще не сплю, якщо щось то чекаю дзвінка.
Взяв білет на 1.10 (відправлення у 1.40). Сиджу з ноутом у WiFi-зоні на вокзалі. Дякую за пропозицію, зустрінемося за 2 тижні.
Взяв білет на 1.10 (відправлення у 1.40). Сиджу з ноутом у WiFi-зоні на вокзалі. Дякую за пропозицію, зустрінемося за 2 тижні.
dr_brumental, чекаємо з нетерпінням на ту зустріч через 2 тижні.
Ще відпишіть нам як добралися?
[off]Доїхав шикарно - вперше в житті в СВ, який мені в касі продали як купе (лише на 15 грн. дорожче, ніж плацкарт, яких не було. Щоправда, без постілі). о 6-й був у Хмельницькому. З вокзалу відразу в гараж та мотаюсь по місту. На дорогах ковзанка, просто жах.[/off]
СЕрёга - красавчик. чем соблазнил сотрудницу вокзала?:) ? ?
поздравлял от всей души с Днем Святого Валентина (ДСВ, кстати ) ?
Список бажаючих збільшується і це тішить.
Треба підвести мінімальний підсумок.
Список бажаючих на активацію БК:
1 Odja
2 regulator
3 Engineer
Odja добавляй мене також. Тільки якщо 26 числа , то чи можна після обіду.
Варто було б вказати і вартість робіт - 250 грн.
В результаті для авто комплектацій База та Амбіанс (Логан, МЦВ, Сандеро) отримуємо на дисплеї ту інформацію, про яку пише мануал у розділі "БК".
У пакет входить активація БК, кнопка у правому підрульовику, індикатор відкритих дверей, євродвірник (за бажанням).
Також можлива зміна підсвітки приборки. Вартість - 50-100 грн., залежить від об'єму робіт, бажання замовника.
А, що таке євродвірник?
А, що таке євродвірник?
Короткочасно пускаєш воду (на 1 с) - двірники самостійно роблять мах. Тримаєш воду 3-5 с., двірники роблять 3 маха.
Тарік, я думаю що це абсолютно не має різниці чи після обіду, чи до обіду, головне серйозність намірів, нас тут назбиралось бажаючих вже багато, тому ми собі розприділимось хто коли - так як процес займає неодну годину.
Ось наразі список бажаючих на сьогоднішнє число.
Список бажаючих на активацію БК:
1 Odja
2 regulator
3 Engineer
4 alfechok
5 Тарік
Зміна кольору підсвітки салону:
1 OKurylyshyn
dr_brumental! Трошки не по темі, але тим неменше, підкажіть будь-ласка чи можете Ви зробити щоб вікнами можнами було якось керувати після вимкнення запалювання???
Бо незручно просто капець.
Odja
Які саме випадки незручні в керуванні вікнами? В чому проблема?
В-принципі, таке можливо. Але не бачу сенсу в такій доробці.
Коли глушиш двигун і відповідно вимикаєш запалювання, керувати вікнами стає неможливо (не піднімаються і не опускаються), тобто якщо вони були відкриті мені треба знов включати запалюванння і закривати вікна, а це викликає незручність.
В-принципі, таке можливо. Але не бачу сенсу в такій доробці.
Сенсу можливо й не має, але дуже хочеться.
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.253 секунд(и), виконано 88 запитів