Re: Активація БК у Львові
кстати, в активацию БК прошивка не входит,да? Вот той прошивкой, что резвее машина на низких оборотах и расход чуть уменьшается можно сразу прошить?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
кстати, в активацию БК прошивка не входит,да? Вот той прошивкой, что резвее машина на низких оборотах и расход чуть уменьшается можно сразу прошить?
V.Solncev
Це окрема послуга. Дай телефон або зателефонуй мені.
OKurylyshyn
Олег, а хде твой гараж? Не на Пелехатого в кооперативе случайно? Мж я бы выбрал время и подтянулся потусоваться?
Олег, а хде твой гараж? Не на Пелехатого в кооперативе случайно? Мж я бы выбрал время и подтянулся потусоваться?
Ні, але не далеко звідти, вул. Яцкова 20, там стоїть висотка, а ззаді гаражі. Дивись ось тут http://maps.google.com.ua/maps?f=q& … 9&z=16
Підтягуйся, з новими людьми познайомимся.
Мж я бы выбрал время и подтянулся потусоваться?
Обов'язково підтягуйся. У 172 посту є лінк з гугль мапс.
V.Solncev Виталя, то лампочке уже капец. позвони Серёже, чтоб купил и поменял сразу.
чтоб купил и поменял сразу.
У мене моя валяється, завтра ще одна буде - буде на що поміняти.
_AlexSander_ написав:чтоб купил и поменял сразу.
У мене моя валяється, завтра ще одна буде - буде на що поміняти.
я бы хотел сменить цвет подсветки,для этого достаточно просто диоды другого цвета впаять,да? :-)
Хотелось бы или всю панель синюю (ну там где печка там красную), спидометр - цыфры синие,стрелка красная) или так или вместо синего - ярко голубой , спидометр тоже ярко голубой с красной стрелкой) Ваше мнение,как лучше?))
Мало б бути симпатично, але це справа індивідуальна, в кожного різний смак.
згідний,але хочу думку вашу почути,щоб вибрати ) Ну, це вже не в цій темі буду питатись))
V.Solncev ти вже вирішив, будеш їхати чи ні?
Міг би спробувати створити тему на активацію БК в Ужгороді, гляди там також бажаючих буде багато і добре діло для Ужгородян зробиш?
P.S. Це звичайно як варіант, я тебе не відмовляю, приїжжай приймемо із розпростертими руками.
V.Solncev ти вже вирішив, будеш їхати чи ні?
Міг би спробувати створити тему на активацію БК в Ужгороді, гляди там також бажаючих буде багато і добре діло для Ужгородян зробиш?
P.S. Це звичайно як варіант, я тебе не відмовляю, приїжжай приймемо із розпростертими руками.
варіант, але тут на форумі ужгородців по-моєму немає..)) Це треба дати рекламу на біл-бордах по місту і свій телефон, от тоді кожен другий таксист подзвонить та і інші власники Логанів))
спидометр - цыфры синие,стрелка красная)
Біг-борди - це звичайно накладно. Тоді приїжжай до нас.
Добавляти тебе до списку бажаючих?
Завтра дам відповідь, взнаю в якому розмірі буде аванс 25-го і тоді скажу получається мені чи ні) Бо 250 - робота і з Ужгороду на бензин треба хоча б 250-300 грн ще) тому завтра буду знати відповідь))
Завтра дам відповідь, взнаю в якому розмірі буде аванс 25-го і тоді скажу получається мені чи ні) Бо 250 - робота і з Ужгороду на бензин треба хоча б 250-300 грн ще) тому завтра буду знати відповідь))
ОК. Чекаємо відповіді.
V.Solncev Виталя, там много времени уйдет на вытирание оранжа в накладке бороды. а синеву сделать просто Серёжа с радостью поможет.
V.Solncev Виталя, там много времени уйдет на вытирание оранжа в накладке бороды. а синеву сделать просто Серёжа с радостью поможет.
да,Саш, мы с ним уже созвонились, поможет))
dr_brumental Ви писали у 15 посту "- миттєва витрата пального в л/100 км. (лише у приборках версії 6002)", а як взнати, яка в мене версія і чи можливо її змінити якщо вона не 6002?
OKurylyshyn день народження у донечки вже відбулося, можна вітати???
Odja зайди до сервісного режиму і подивись:
вимкни запалення, зажми кнопку на приборці, ввімкни запалення. після того, як стрілки почнуть бігати, відпусти кнопку. на екрані з'являться цифри - то версія прошивки.
Odja зайди до сервісного режиму і подивись:
вимкни запалення, зажми кнопку на приборці, ввімкни запалення. після того, як стрілки почнуть бігати, відпусти кнопку. на екрані з'являться цифри - то версія прошивки.
Дуже дякую за науку як тільки піду в гараж обов'язково так і зроблю.
але одразу скажу, що в тебе скоріше 81101
якщо інша , то нехай Сергій зніме твою і пришле мені - я зроблю з твоєї і вишлю вам для програмування
Я так розумію на версії 81101 миттєва витрата пального не буде відображатись?
ні.
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.189 секунд(и), виконано 83 запитів