Re: Екстримальні катання 2.0
Что - молча не загружает и все ?
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Екстримальні катання 2.0
Что - молча не загружает и все ?
Фотки супер, АЛЕ вони не передають ТІЄЇ атмосфери ДРАЙВУ яка панувала ТАМ!!!
Там ТРЕБА БУЛО БУТИ!!!!!
Мені дуже сподобалось - ДЯКУЮ ВСІМ!!!
аааа... проворонила .... а чоловік мене точно відлупцює, як взнає, що я йому про зустріч не сказала )))
кирдик мені ..хех ... :g_hosp:
Багато що ВИ пропустили, це точно... :retas:
ну-ну-ну .. до речі, раніше ж вас , тобто логановодів було частенько видно в Брюховичах на майданчику :tbsenile:.. а тепер вже до "Метро" перебрались ?? чи то так було ?? для "разнообразія" ??
чи то так було ?? для "разнообразія" ??
Миледи Ангел, просто їздовий майданчик школи екстремальної їзди розташований безпосередньо біля Метро.
а шашлики , шашлична і все таке безпосередньо в Брюховичах.. )) файно ... то коли ми на шалики ?? а то я з Рясного мені до Брюховичів ніжкою подати)))
і взагалі, може хтось знає інструктора на логані по водінню ??? у якого би хватило сили і тимпаче терпіння навчити водити ??? бо я екстримальні гонки /катання і сама виконати можу, а от порядно поїздити , та ще й по знаках і правилах ...уууу... з цим тугенько
а шашлики , шашлична і все таке безпосередньо в Брюховичах.. )) файно ... то коли ми на шалики ?? а то я з Рясного мені до Брюховичів ніжкою подати)))
Сам з Рясного але я ВАС жодного разу не бачив!!! :imho:
Головне бажання попасти на зустріч, і не важливо де вона, чи ніжкою подати чи через цілий Львів треба їхати. :storstark:
Сам з Рясного але я ВАС жодного разу не бачив
ага ... ну хто б сумнівався ... хто ж подивиться на жінку з каляскою, навіть якшо вона трьохколісна і оранжевого кольору ...... я про коляску взагалі-то)) це так, щоб не подумалось ... До речі , можно і на ти .... навіть треба ... а тут взагалі флудити можна??? а то прийде автор топу і надає по 5-ій точці....
Миледи АнгелА
Ги так це тобі до пана Кельта - він навчить як флудити :D
мене б спершу Водити навчили б по місту )))) ще б і права зробити ))) а флудити , то в мене в крові ..))) в хромосомах... а ще й в нейронах)
мене б спершу Водити навчили б по місту )))) ще б і права зробити ))) а флудити , то в мене в крові ..))) в хромосомах... а ще й в нейронах)
На сьогоднішній день щоб зробити "Посвідчення водія" коштує 420 у.о. :tease: тіко я тобі цього не говорив :retas:
А наші права записані в "Конституції України" :rtfm:
... а в роддомі пологи від 500 у. о. і що??? треба значить треба
На сьогоднішній день щоб зробити "Посвідчення водія" коштує 420 у.о.
Нема чого паскудити народ -- треба записуватись на курси, одержувати права і потім на пару занять приватно найняти інструктора. Тільки тоді можна буде Миледи Ангел садити на задню сідушку дітей (своїх-чужих) і не хвилюватися, коли вона буде за кермом.
заспамили всю тему!!!
хе-хе.. начальство прийшло .. лади не буду вам тут засмічувати топ своєю присутністю...
Миледи Ангел
А Ігор правильно говорить - курси краще відходити та відїзлити. Тооді можна хоч трохи бути впевненим в своїх діях на львівських :focus: дорогах.
ныхто ы не говорив , що выдъздити не треба ... я тыльки за ...)
Миледи Ангел
228-12-37 Старак Богда. Вчитель в автошколі. Дає приватні уроки. В нього машина сенс, але мозна і на твоїй машині. Я в нього брав один раз урок. Тоді десь рік тому це коштувало 120 година. Впринципі нормальний спокійний чоловік. Відповідає на всі питання. В нього машина обладана дублючими педалями гальм і щеплення, так що краще починати на його маниші.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Екстримальні катання 2.0
Згенеровано за 0.124 секунд(и), виконано 94 запитів