хе-хе... їм тут машини , колес та підвіски шкода.. а що нам говорити, коли приходиться по любій бруківці на шпильках походити ?!.....
2 Немо - я тіко за !!!... мужа вчора заповнив анкеточку, так що , гадаю, лімпочку скоро на наш задок, а точніше на задок машинки нам вліплять))) ..
я тут його зв"язною буду, а то він у нас дЄловий козак, так сказать , бізнескозак )))) я йому про всі новини з форуму розказую, як казочку на ніч.... а про шашлики - це кулл , бо, я так розумію, вони в Брюховичах будуть , а мені до них близенько, то можу і своє мацьопство взяти )))) ...
28 червня - це субота, дуже файний день ... ще б погодки доброї ... той на шашлички можна чкурнути ...
до речі, а чому б не покататись всім разом по замкам України , хоча б по західницької України??? було б дуже файнюсько , тим більше ми з друзяками вже давно хотіли зробити таке мандрування)))
і ще одне, можливо це не тут треба було писати, а деінде, але чому на форумі нема спец топів для жінок/дочок логановодів і все таке ??? .. хотілось би з ними полялякати , мовляв, " а яке краще автокрісло брати для дитини при катання в Логані ?" ,, чи по яких признаках можна в далечині побачити ДПІшника, коли муж-шофер зосереджений на дорозі ... чи , наприклад , поділитися картами для навігаторів , бо як не як, а ми ваші штурмани .. а штурмани , це такі люди, які обвішавшись картами, опускають віконечко в машині і питаються у мЄсних аборигенів як добратися туди-то туди ... а вважаю, що для нас повинно бути окреме місце на форумі.. це ж було б так цікаво і повчально ....
Біблія вчить любити ближніх , а Кама Сутра - як саме...
0