Re: Зустріч львів'ян 28 червня (субота)
Миледи Ангел
Сорі, забув сказати. В суботу - я пас. Тільки в неділю. Візьму ще на всякий випадок палатку, якщо погода буде гарна.
Їдемо в Страдч! Не пожалієте!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Зустріч львів'ян 28 червня (субота)
Миледи Ангел
Сорі, забув сказати. В суботу - я пас. Тільки в неділю. Візьму ще на всякий випадок палатку, якщо погода буде гарна.
Їдемо в Страдч! Не пожалієте!
Фотоальбом зі Страдчу (не мій)
http://foto.mail.ru/mail/zinchenko67/222/289.html
Ну і просто фотка звідтам, також не моя
Пропоную такий варіант:
Я з Мирославом (живемо поруч) купуємо все необхідне, включаючи м'ясо.
Потім згідно чеку поділимо суму по чеку на всіх присутніх.
Якщо буде бажання крім шашлику організувати екскурсію по печерах і всьому іншому, то треба всім взяти ліхтарики і теплий одяг (светри, штани замість шортів)
ну тобто питання нарахунок суботи залишається відкритим.
є люди які в суботу вільні і в них є бажання вибратись поза межі львова
тобто теоретично в суботу може будит підкамінь.
якщо так, то питання таке. чи ще актуально Підкамінь в суботу?
в мене на неділю вже другі плани , щось ви довгенько думаєте .... "поділ по чеку" - сама розумна мисля )) :plus:
Миледи Ангел
Не-а не ми. Ше не розжилися на 24-и :tease:
Немо , якщо розжитесь , то до мужа мого звертайтесь ..авось скидочку зробить))) :lol:
Миледи Ангел
Деж ви були :dash: Я недавно собі практично все замінив :censored: Але маю на планах ще дещо обов'язково прийду до вас.
До всіх:
Сьогодні до кінця дня потрібно визначитись з завтрішнім днем (бр-р-р-р) - ну ви зрозуміли. Давайте активніше хто куди хоче.
Меня не будет, точно. Жена слегла с температурой 38
Nemo
Миледи Ангел
ви згодні завтра в підкамінь?
якщо так, то можна зустрітись на стоянці арсена що на науковій, а потім рушити за місто по обїздній дорозі або через стрійську або через наукову.
за попередніми підрахунками пропоную 10 годину дня.
отож стоянка Арсена на науковій о 10 годині.
так чи ні?
BeS
було б супер мати хоча б пару рацій, щоб в разі чого довго не набирати по мобільному і не витрачати гроші
погода на завтра супер
http://www.rp5.ru/town.php?id=557
дома в мене інтернета немає.
якщо ніхто не відпишеться напротязі робочого дня, але надумає їхати, буду чекати в зазначеному місці до 10:30. Якщо нікого не буде поїду один.
Миледи Ангел
на моему логані на задньому склі наклейка клубу, так що мою машину легко можна впізнати.
плани помінялись, так шо неділя вже вільна
Підкамінь - це круто , але хотілося б, щоб побільше народу було.... та і лімпочку хочется :rolleyes:
Короче говоря, щоб багато не мудрувати -
День : Неділя
Місце : Брюховичі
Подія : Збір логановодів на шашличок.
чи все-таки в СТРАЧ??? ))))))))))))) :shok2:
Шо-то у Вас тут туговато..... :dash:
Давайте лучше к нам :upp: :upp: :upp:
Прикро , що Данило Галицький збудував Львів так далеко від Києва.... мені нізя до вас, у мене дітьо малесеньке ((( далека дорога - це ще не для нас ....
:grater: :empathy:
День : Неділя
Місце : Брюховичі
Подія : Збір логановодів на шашличок.
Оскільки станом на 16.00 сьогодні ніхто на Страдч не підписався, то ми в сімейному колі вирішили поїхати на дачу з ночвкою неділя-понеділок. Дача - в Брюховичах. Так що все складається максимально близько до Вашого плану. Ласкаво просимо до нас в гості!
Ну і просимо всіх, хто в неділю буде вільний і має бажання для зустрічі, приєднатися до нас!
вауч... і ти мовчав !!..... будемо , обов"язково будемо)))) :empathy:
Ну і просимо всіх, хто в неділю буде вільний і має бажання для зустрічі, приєднатися до нас!
От і в мене плани зірвались,мали їхати з ночівлею.Так що я не проти в неділю на шашличок з жінкою і малим.А де буде збір і коли?
так що???? де , коли , І як?)))
Десь близько обіду. точно зараз не можу сказати. можна збір організувати на їздовому майданчику зліва перед вїздом в Брюховичі. годину уточнимо завтра в теллефонному режимі, так само і меню. мій телефон є в профілі
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Зустріч львів'ян 28 червня (субота)
Згенеровано за 0.187 секунд(и), виконано 92 запитів