Всім привіт.
За вихідні ми встигли побувати і в підкамені і в страдчі
Підкамінь сподобався не стільки видатними місцями скільки історію цих місць. В екскурсоводи нам попався дуже прикольний чинець. Говорив дуже правильні речі, дуже цікаво і смішно разказував. Nemo невстиг а ми побували і в підземній церкві, і на самому камені, і в печері.
Дорога в обох напрямках скалала 317 км. розхід 5.6 швидкість 60-80 інколи трошки більше, завантаження 5 дорослих разом з водієм, бензин 95 Hi-Gear, в дорозі подекуди були відкриті вікна. ЖПС в золочівському районі дуже засмутив, тим що дуже часто були провали і IGO просто показував пустелю. Один раз я порушив правила і виїхав на зустрічну односторонього руху, дуже сильно затупив, за що себе дуже сильно караю.
Наступний день - Страдч. Відстань маленька. Місце цікавеньке. Там побудували з дереве та бронзи сценки з життя Ісуса по яких ходят дуже багато народу, читають в голос молитви, клякають на коліна перед кожним хрестом і т.д. Є підземна церква яка мені сподобалась найбільше, хоча дехто з нас вважає що вона залишає по собі моторошні відчуття. Вузенький коридор який закінчується невеличкою кімнаткою, в якій зновуж багато народу, з ліхтариками читають молитви від чого стоїть сучільний гул, шум в тій печері. Хоч це і церква але підземна, тому там не цивіліовано а просто звичайна печера де на камнях стоять образки і свічки. Коли вертались до львова я вирішив зрізати і ми заїхали далево в поле, йошов дощ, але логан гріб як танк по мокрій слизькій траві. Коли вибрались з поля ми заблукали в тому селі. Коил в своїх пошуках виїзду на трасу нам довелось підніматись на першій передачі на круту гірку, то датчик температури на деякий час підстрибніув до 6 позначок, але коли ми вилізли швидко впав до норми.
От такі були визідні.
0