Тема: Магазини Рено у Львові.
Чи знає хтось про існування магазинів у Львові з запчастинами Рено :like: ? Крім самого ЮРК звичайно :)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Магазини Рено у Львові.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Чи знає хтось про існування магазинів у Львові з запчастинами Рено :like: ? Крім самого ЮРК звичайно :)
Donpedro
А тобі для чого?
Чув, що в районі Заводу Кінеском є магазинчик по продажу запчпстин до французів - колєга там брав запчпстини до Симбола.
Мені щоб ТО самому виконати. Фільтри, свічки, масло.
Donpedro Так а що, на Зеленій немає масла, фільтрів та свічок? Є, сам бачив...
Donpedro Так а що, на Зеленій немає масла, фільтрів та свічок? Є, сам бачив...
Далеко їхати та й хотів подешевше :) Хоча є знижка 10%.
Чи знає хтось про існування магазинів у Львові з запчастинами Рено
Власне. Недавно зайшов на Зеленій за дрібничкою, продавець порадив шукати на базарі. Там віє занепадом.
Мені щоб ТО самому виконати. Фільтри, свічки, масло.
Масла ЕЛЬФ, свічки та фільтри є на "Алексі" що знаходиться на Городоцькій за мостом скнилівським.
Христос Воскрес!!!
Купуйте Логани в Мукачево без черг.
Інформація для тих хто хоче придбати авто. У нас у Львові черги на Логани 2-3 місяці, ми з товаришем в суботу забрали машинку з Мукачево, там з цим не проблема. Черг на машину немає. А в пятницю 25.04 прийшло ще 3 левети з машинами а це 24 машинки. Є різні комплектації. Дзвоніть (03131) 3-13-34 Євген. Сервіс доречі суперовий.
Є одна фірма "юком-агро" називаеться, любе і різне до логана. :tbsenile:
Oleguk
І де воно живе? :smoke:
Живе вона по вул. Вулецька5. Знаєш де вона? :imho: :tbsenile:
Не знав, де написати моє запитання, тому написав тут:
У звязку із вступом СОТ ціни в офіц. дилерів Рено-Дачія на MCV зменшились чи ні? Хтось знає??
Бо вже майже всі дилери (Мазда, Сузукі, Фіат, Тойота інші) зробили знижки на 10%, а деякій й на 12%, а від Dacia нічого не чути???
Живе вона по вул. Вулецька5. Знаєш де вона?
Это вроде поворот с Зеленой в сторону завода "Искра".
Oleguk
Де вул.Вулецька то ясно де є , а от де там магазин, я щось його не знайшов
Їздив сьогодні в салон на Зеленій - ціна на базового Кенго вже 15980$, що радує, а от MCV - як було 13900$, так і залишилось :(
День добрий панове)))) хочу купити Логан,але хочеться знати чи він дорогий в обслуговувані...бо ТО то ТО а щоб мені потім кишеню не обривало від того шо буду тільки гроші вкладати! Хотілось узнати вартість запчастин на ЛОган..Сергій Івано-Франківськ
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Магазини Рено у Львові.
Згенеровано за 0.163 секунд(и), виконано 93 запитів