Re: Ту-Ту у Львові
Ту-ту 4461 на Шептицького в пробці :crazy1:
музика підвищує продуктивність праці на 20%
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Ту-ту 4461 на Шептицького в пробці :crazy1:
ги-ги моє, я там рабатаю, де ж я там твою наклейку не замітив)))))
де ж я там твою наклейку не замітив)))))
я тоді машину вдома залишив, а їхав я в пижику 34 :crazy1: :crazy1: :crazy1:
ФА-ФА Смику вчора на гірці біля Івано-Франково, прошмигнув швидко, навіть не встиг фафакнути... :crazypilot:
Ту-ту 5612 Логан МСВ синьо-голубий колір вчора біля Метро. :retas: :rock: Незнаю хто це :dntknw:
Nest
Не плутаєш? Точно моя машина була? Хамелеон з Тулівським багажником зверху і наліпкою SMYK ззаду? Я свою поставив на косметичне підфарбування. Може це майстри на ній катались? Напиши детально, чи точно моя машина, в котрій годині і де точно! Я зараз їжджу на тестевій МСВшці сріблястого кольору
Ту-Ту красненькому с наклеечкой на попе 01-49 вроде сегодня утром на 700летия под жд мостом.
Не бачив номера, встиг побачити Тулю і колір, мабуть щщо обізнався :dntknw:, Ладно, підстережу десь іншим разом :crazy1:
доречі я тоже бачив логан, думав Смик, але ніку на багажніку не побачив тому подумав що обізнався.
Nest
BeS
Я вже кілька разів бачив такий самий хамелеон, як в мене, з ідентичним тулівським багажником. Прикольно так, як в дзеркалі
А давайте всі собі ззаду ще ніки вліпимо? Не треба буде в цій темі випитуватись "а хто це був?"
smyk
на склі я згоден, на фарбу не хочу. думаю буде вигорати.
На мою думку краще на бампері, це ж пластмаса, її і так не шкода... :tbsenile:
BeS
Що буде вигорати? Фарба навколо оракалу, з якого букви вирізані? Це ж скільки років має пройти!
Я б себе буквочками налепил. Как на российском форуме народ делает. Тока не видел в продаже буквочег.
Що буде вигорати? Фарба навколо оракалу, з якого букви вирізані?
ну да, фарба...
Rothmanz
при твоем умении вырезать из пленки сделать самому буквочки как 2 байта переслать.
єєє.. ту-ту номер 0849 (кажись) вчора біля Арсену на Науковій .... біля 4-ої години ....
а також номер 5240 також вчора біля 2-ої години в Рясному на перехресті доріг біля базарчику
во !..... )) ГГгГ
ой не можу..... )))
ту-ту 60-54 на Шевченка , від мужа , щойно позвонив і сказав, що кажись Юрась проїхав ))) :D
при твоем умении вырезать из пленки сделать самому буквочки как 2 байта переслать.
Я хочу объемные, под металл.
Rothmanz
Як хочеш буквочки я бачив на Південному.Йти по Щирецькі і по лівій стороні після автосалону є декілька автомагазинчиків, там помоєму в другому є весь алфавіт.Про такі металічні я теж подумую
Kockiy
Фа-фа кожен день по два-три рази на вул. Шептицького :crazypilot:
Фа-фа кожен день по два-три рази на вул. Шептицького
то вже би якось став і зайшов, каву гарантую)))))))) :smoke:
Ту-ту 4461 , срібному... сьогодні від Кельта
Ту-ту 4461 , срібному... сьогодні від Кельта
А що -- Кельт у Львові?
А що -- Кельт у Львові?
ТАК Кельт у Львові
А чего это Кельта во Львов занесло??? И так тихо-ша?
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Згенеровано за 0.130 секунд(и), виконано 90 запитів