Re: Прокоментуйте, пліз...
Это у вас, а у нас 3 мес. полная ж@ без кондиционера.
За 5 грн. в час можна и с открытым окном!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Прокоментуйте, пліз...
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
За 5 грн. в час можна и с открытым окном!
За 5 грн. в час
Не понял, это про что?
Хотя каждый выбирает по себе женщину, религию, дорогу... :acklad:
без кондюка прожити можна. Перевірено на собі,
Але з ним приємніше :)
Vlad написав:mekena написав:щоб 1,5-2 місяці на рік їздити в комфортних умовах,
В Києві, як на мене, максимум днів десять на рік (загалом) я відчуваю що кондишін конче непотрібен. В інші спекотні дні вистачає або відкритого вікна або штантого обдуву
А як у спекотний день по трасі хоча б 100 км. з відкритим вікном проїхати, та ще якщо дитина у машині А у пробці стояти? а так включив кондиціонер і
Коли вибирав машину першочерговими вимогами були airbag, конд, гур, без всього іншого можно обійтись (імхо)
rozumnyk написав:Vlad написав:Это у вас, а у нас 3 мес. полная ж@ без кондиционера.
В Києві, як на мене, максимум днів десять на рік (загалом) я відчуваю що кондишін конче непотрібен. В інші спекотні дні вистачає або відкритого вікна або штантого обдуву
А як у спекотний день по трасі хоча б 100 км. з відкритим вікном проїхати, та ще якщо дитина у машині А у пробці стояти? а так включив кондиціонер і
Коли вибирав машину першочерговими вимогами були airbag, конд, гур, без всього іншого можно обійтись (імхо)
І там і там можна включити обдув на першу чи другу швидкість. А от кондішн і дитина часто буває не сумісні. А взагалі я і сам не дуже добре переношу кондиціонери.
А от кондішн і дитина часто буває не сумісні.
+1
OZZY написал:
За 5 грн. в час
Не понял, это про что?
Хотя каждый выбирает по себе женщину, религию, дорогу... acklad
Это про то, что кондиционер не на кислороде работает, а в нагрузку к двигателю на бензине и лет так через пять его нужно перезаправить, так вот если стоимость выше расхода топлива сложить со стоимостью обслуживания получаться кое-какие дополнительные расходы!
А взагалі я і сам не дуже добре переношу кондиціонери.
Я даже на работе стараюсь его не включать, но там же я не сам, в начале лета второй год подряд при исспользовании конд-ра у меня вылазит кашель или бронхит, потом поглотав таблеток привыкаеш, знакомый за 6ч пути успел в машине подцепить себе воспаление легких! Т.е. исспользовать конд. нужно в крайних случаях и тем более с маленькими детьми, которым иногда достаточно и пачки мороженого! Исспользовать конд. в городе вообще не вижу смысла!
Народ.. не забывайте, что кондиционер - это не климат-контроль. Кондиционером надо уметь пользоваться.
Кондиционер изначально задумывался как средство комфорта, а не дискомофорта.
Для того, чтобы не заболевать при использовании кондиционера (это также относится и к офисным кондиционерам) нужно помнить несколько правил:
1. НИКОГДА не используйте направленный обдув (2 боковых воздуховода и 2 воздуховод посреди торпеды, позволяющие настроить поток воздуха на лицо) при включенном кондиционере. Правильно будет использовать воздуховоды обдува лобового стекла и/млм ног.
2. Помните о том, что простуда возникает посредством резкой смены температур. Поэтому, садясь в машину с жаркой улицы не стремитесь по максимуму охладить воздух в машине (понимаю, очень хочется, сам такой). Включите регулятор скорости работы вентиляторов обдува на 2, чтобы воздух в машине охлаждался умеренно и постепенно. Соответственно, и вдыхать вы первые 5 минут будете умеренно охлжденный воздух.
3. Продолжительное использование кондиционера может привести пусть не к насморку или болезням горла, но к некому граничному состоянию (особенно при режиме "жаркая улица - машина с кондишеном - жаркая улица - офис с кондишеном"), которое постепенно может вылиться в гайморит.
По поводу ребенка и кондиционера.. совместимы.
Опять же, при правильном использовании, не допуская направленных потоков холодного воздуха. Кстати, два, пусть даже еле приоткрытые передних окна значительно хуже влияют на сидящего сзади ребенка, чем тот же кондицинер. Но при включенном кондицинере вы хоть почувствуете, что как бы холодно и надо бы выключить, а то ребенок простудится, а вот при приоткрытых окнах - нет. Водитель и пассажир на передних местах не замечают потоков воздуха, которые просачиваются назад. А у ребенка получается почти сквозняк.
А если приоткрыть (на 2 см) только одно переднее окно (находящееся в противоположной стороне относительно ребенка, например, если ребенок сидит в кресле за водителем, то приоткрывать нужно окно у переднего пассажира), то все будет нормально.
Берегите себя и здоровье своих близких!
rozumnyk написав:А взагалі я і сам не дуже добре переношу кондиціонери.
Я даже на работе стараюсь его не включать, но там же я не сам, в начале лета второй год подряд при исспользовании конд-ра у меня вылазит кашель или бронхит, потом поглотав таблеток привыкаеш, знакомый за 6ч пути успел в машине подцепить себе воспаление легких! Т.е. исспользовать конд. нужно в крайних случаях и тем более с маленькими детьми, которым иногда достаточно и пачки мороженого! Исспользовать конд. в городе вообще не вижу смысла!
Я не знаю насколько часто ты бываешь в Киеве, но мне часто приходится ездить по набережной, в центре, стоять в пробках по часу-полтора (из-за аварий гламурных самочек на Ниссанах Микра, грузовиков) и мало того, что в пробке в 11:00-14:00 дышишь газами от Камазов, так еще и ловишь себя на мысли, что полностью открытые окна тебе ну нифига не помогают и еще чуть-чуть и мозги сварятся нафиг. А вот сидеть с включенным кондишеном, слушать любимое радио и двигаться в пробке со скоростью 1,5 метра в 3-5 минут - самое оно.
Для того, чтобы проникнуться полезностью кондиционера - добро пожаловать в Киев!
sfly однозначно - респект за таку інструкцію користування кондиціонерами. :app:
Все- беру з кондішином...і з рештою - все буде в пригоді. Годі економити! :upp:
Все- беру з кондішином...і з рештою - все буде в пригоді. Годі економити!
:storstark:
У мене пріоритети інші АБС,ГУР,кондишин,двигун,ЕСП,подушки,металік. Від самого пріоритетного - до самого тривіального.
АБС - це в першу чергу безпека (гальмівний шлях коротший на 20-30% на будьяких поверхнях). Перевірено.
ГУР - пояснювати здається навіть не треба :styrka:
Кондишин - звичайно залежить від клімату але як на мене в Украіні всюди необхідний (повірте, пробував без нього, відкриваєш вікна - шум, пилюка і дискомфорт)Друге питання, що вважаю що він стільки не повинен коштувати. :mad:
Двигун - також немає необхідності пояснювати.
ЕСП - тільки наслідок лінивості.
подушки - сподіваюсь не будуть потрібні але і зайвими не будуть.
металік - тільки імідж.
Висновок: ну чому у нас АБС ставиться тільки на останню комплектацїю?????? :fool:
Для города считаю подходит более экономичный 1.4.
об этом можно спорить долго :)
1,6 - не так нужно давить в пол. :storstark:
металік - тільки імідж
не только имидж...лако-красочное покрытие типа "металлик" прочнее и более износостойкое, чем простая краска.
.лако-красочное покрытие типа "металлик" прочнее и более износостойкое, чем простая краска.
таки да, но: в последнее время как мне катся всю краску покрывают слоем лака, а не только металлик - так что по устойчивости не сильно-то оно и отличается.
Поправьте если я не прав.
scorp написав:Для города считаю подходит более экономичный 1.4.
об этом можно спорить долго :)
1,6 - не так нужно давить в пол. :storstark:
Являясь владельцем 1,6 имею расход только по Киеву сейчас 6,7 литров на 100 км (данные борт. компьютера, но еще веду в программе - доверять можно :upp: ). Подозреваю, что у владельцев 1,4 раход чисто по городу не особо меньше. Так что "экономичный" - это характеристика моторов Логана, а не только 1,4. :retas:
...Маю на увазі, кондішн, АБС, диски 14,15", протитуманки тощо...
Звичайно, ліпше бути здоровим та багатим і мати всі опції.
1. Посмію висловити свою особисту думку, що кондиціонер я би поставив у найперші два приорітети, особливо якщо є діти. (Чорт побирай, я відвалив чотирнадцять кілобаксів за Лауреат і мушу душитися у спеку або нічого не бачити через вікна у вогку погоду? ) Мою молодшу дитину практично завжди нудило у машині на трасі, а у Логані з кондиціонером ЖОДНОГО РАЗУ. Звичайно, як тут уже писали, кондиціонером потрібно правильно користуватись.
Оскільки я раніше їздив на машині без кондиціонера, то не дуже надавав значення його наявності, але мої товариші з хорошими машинами мене переконали, що я буду через місяць кусати лікті, що не взяв кондюк за додаткові 15$ у місяць (мова йде про збільшення кредиту), і нічого вже зробити не зможу -- і я "піднатужився" і страшно їм вдячний!
2. Стосовно дисків 14-15", то я, як власник 15", можу сказати, що особливо нічого такого від них не набув у експлуатації, але виглядає машинка на 15" колесах доросліше і елегантніше. Звичайно, теоретично 15" на трасі у поворотах на швидкості ліпше тримають курс від 14" (у обох випадках зі штатною ґумою), але моя особиста комфортна швидкість на трасі 110 км/год., то я тої курсової стійкості не дуже відчуваю. А от на поганій дорозі або на бруківці 14" колеса котять машинку комфортніше від 15" за рахунок вищого профілю ґуми і, відповідно, додаткового демпферування струсів і вібрацій від дороги (плюс менше навнтаження на елементи підвіски). Ще один плюс 14" -- менша ціна ґуми при інших рівних умовах.
3. Відносно ABS (її у мене немає ), то абсолютно немає заперечень, що це корисна опція, саме для безпеки. Якщо у тебе є великий досвід управління автомобілем, то її наявність не надасть такого прогресу, як у випадку відсутності досвіду. Мій знайомий, який має великий і хороший досвід (повіримо на слово), розповідає, що користується ABS тільки для того, щоб по вібрації педалі узимку перевірити стан дорожного полотна на наявність льоду і психологічно зменшити швидкість і розраховувати на маневри на льоді.
P.S. Ще одна опція, якою я користуюсь постійно -- це електродзеркала. Це не необхідна, але дуже приємна опція для "міліметрового" паркування під бровку на вузеньких і тісних вуличках. У результаті у мене хороший настрій після парковки, що моя машинка схована на пів-метра далі, ніж сусідні передня і задня машини, і у неї (машинки) менше шансів взяти участь у випадковій пригоді.
Donpedro написав:металік - тільки імідж
не только имидж...лако-красочное покрытие типа "металлик" прочнее и более износостойкое, чем простая краска.
Це точно! Не варто вважати, що металік - лише імідж. На практиці перевірено, що звичайна фарба не така стійка до різних погодних умов, мийки та інш.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Прокоментуйте, пліз...
Згенеровано за 0.183 секунд(и), виконано 93 запитів