Re: Всё о свечах зажиганиях....
Доречі, який (розмірнісь) ключ у нас?
на 16
Logan Base синий металлик уже не Base, был когда-то Base....БЫЛ
Megane II 1,6 АКПП silver, ксенон, круиз-контроль, парктроник...БЫЛ
VW Passat B6 1,8т АКПП High Line
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Всё о свечах зажиганиях....
Доречі, який (розмірнісь) ключ у нас?
на 16
Точно! На 16. Я купил, как бы выразиться, вроде как насадка торцевая на вороток на 16, но она почти в 2 раза длиннее обычной насадки и в середине у неё резинка для удержания свечи и вынимания её после выкручивания. (Во как написал...)
Точно! На 16. Я купил, как бы выразиться, вроде как насадка торцевая на вороток на 16, но она почти в 2 раза длиннее обычной насадки и в середине у неё резинка для удержания свечи и вынимания её после выкручивания. (Во как написал...)
Позичив ключа на стоянці у колеги та й викрутив одну свічку для інспекції. ОККО я явно перехвалив. Їх пульс та й 95-й звичайний явно "лайно" :acklad:
Ось фото свічки з обидвох сторін. Фоки не особливо вдались бо фотографував телефоном.
Donpedro
нехай мене виправлять якщо я помиляюсь.
перша фотка ІМХО 100% бензин з фероцидними присадками.
а от друга фотка - це нагар. як на мене хворобливий.
цікаво послухати думку спеціаліста.
Donpedro
нехай мене виправлять якщо я помиляюсь.
перша фотка ІМХО 100% бензин з фероцидними присадками.
а от друга фотка - це нагар. як на мене хворобливий.
цікаво послухати думку спеціаліста.
Це фотографії однієї свічки з двох сторін.
Donpedro
У меня ещё хуже было. Примерно так как на 2-й фотке только нагар потолще.
Donpedro
Это сколько свечи прошли ?
Donpedro
Это сколько свечи прошли ?
25 тик
Donpedro
та я розумію, що це одна свічка.
мені цікаво, чи можливо що буде утворюватись такий нагар на відмінно працюючому двигуні якщо бензин поганий.
які то мають бути домішки в бензині які навіть не згряють повністтю а осідають у вигляді от такого бруду.
що буде утворюватись такий нагар на відмінно працюючому двигуні якщо бензин поганий.
У меня была примерно такая-же картина, так что это 100% бенз.
Donpedro
А ХАДО в двигун заливал?
Заливав. Але це проблема явно не в ХАДО. Чорний нагар через те, що свічка не встигає вигоріти. Машину в основному використовую для поїздок на роботу та з роботи додому, а це всього лише 7 км. Після траси впевнений тагару не буде. А от червоне покриття це фероцини які трасою не полікуєш. Тільки заміна свічок або чистка яку також здійснити не так просто. Дротяна щітка думаю не допоможе. Встановлення платинових або ірідійових свічок взагалі недоцільне в такій ситуації. Гроші на вітер. :dash: Попробую перейти на WOG. :dntknw:
Це ж виходить, що і циліндри також вже з таким червоним покриттям
На жигулі доречі ніколи такого не бачив. От як у нас піднімають октанове число. А ще кажуть що продають Євро-3.
Слів бракує. Злий жахливо.
Donpedro
Тоже уже подумываю на ВОГ переходить. Что-то наше ОККО совсем скурвилось... :babruysk: :censored:
я би хотів глянути на свої свічки я заправляюсь тільки на ОККО. був період що 92 теперь 95.
Кстати о свечах рекомедую почитать http://www.lada.cc/articles.phtml?rubri … &id=16 несмотря на другой движок свечи они и в Африке свечи!!!!!!!!!!! :tease:
Мои свечи после 15000 тыс прбега такие же. По регламенту меняю каждые 15000тыс.
А бензин в Украине хороший найти разве что на Укр Авто .... Кстати лучше чем на ОККО бензус не попадался, хуже было, так машина на холодную как на 3х цилиндрах работала....
Машину в основному використовую для поїздок на роботу та з роботи додому, а це всього лише 7 км. Після траси впевнений тагару не буде. А от червоне покриття це фероцини які трасою не полікуєш.
в тому й справа - короткий проміжок відстані, двигун повністю не прогрівається і т.і. Це щодо нагару. Щодо фероцидів - спробуй заправляти 92-й. Там немає тих присадок. Має бути чистішим. Я заправляюсь лише 92-м або 95-м перфект (імпортним). Червоного нагару зовісм немає.
Властелин Кубика
Дай пожалуста номер свечей, или фотку коробки
Al
А скока стоят такие красивые?
Властелин Кубика
Дай пожалуста номер свечей, или фотку коробки
Al
А скока стоят такие красивые?
Я год назад брал по 75 грн. Счас друг бирет на свою машину по 90.
zmey882
да
Winner
А у тебя такие-же?
Если да, то какие впечатления?
И почему-то все пишут про платину, а на фотках везде иридий
А у тебя такие-же?
нет, у меня пока родные, но я задумываюсь об этом.
Мне кажется стоит покупать стоящие вещи.
Про платину, вроде как там и платина есть.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Всё о свечах зажиганиях....
Згенеровано за 0.167 секунд(и), виконано 93 запитів