Тема: Львів'яни їдуть на святкування 2 річниці клубу?
Хоча в мене не дуже виходить поїхати, але якщо назбираю ще 4 бажаючих, то заправляємось і їдемо моєю машиною. Хто ЗА? :tbsenile: :rock:
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Львів'яни їдуть на святкування 2 річниці клубу?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Хоча в мене не дуже виходить поїхати, але якщо назбираю ще 4 бажаючих, то заправляємось і їдемо моєю машиною. Хто ЗА? :tbsenile: :rock:
Сорри , не смогу.
Rothmanz
Сєрьога! І я не можу. Нада!
Я б з радістю але і так рідко буваю в дома. :babruysk: Сьогдін і до кінця тижня їду в Луцьк та Рівне. :download: Якщо ще поїду на цих вихідних то мені буде тріндец :g_hosp: :dash:
Агов Львов!!! :rock:Собирайтесь, веселее будет. smyk молодца, что стараешься собрать коллектив!!! :storstark: :storstark: :storstark:
smyk
Я нажаль ні... їду на весілля :alc: :alc: :alc:
smyk
Я нажаль ні... їду на весілля :alc: :alc: :alc:
Переноси свадьбу в Киев!!! :lol1: Кстати в это же время будет проходить рено-шоу!!!
XanderZ
Так не я женюсь, а всю свадьбу не смогу...
нєа, у нас маньопа малесенька.. :empathy: не їдемо , хоча у Львові могли б зібратись )))) :upp: :upp:
хоча у Львові могли б зібратись ))))
непогана ідея відсвяткувати річницю клубу :rock:
Миледи Ангел написав:хоча у Львові могли б зібратись ))))
непогана ідея відсвяткувати річницю клубу :rock:
За такое штраф-фотоотчет!!! :like:
непогана ідея відсвяткувати річницю клубу
я за обома руками :app:
І я не проти :alc: :rock:
Давайте не з'їжджати з теми!
Зустріч у Львові організувати простіше всього, як показала практика. Достатньо в п'ятницю ввечері здзвонитись. Що, ніхто до Києва не може?
... щас наш координатор нас.... :censored:
Navарiєць
urecmuts
ну якщо двоє вже є - то знайдіть ще двох і Смик всіх привезе!
Хлопці! Не лишайте Клубне свято без Смика! Київ Вам не пробачить!))))
Crazy Poison
Ти не пойняв. Вс, хто відписався, не проти відсвяткувати річницю у Львові :crazy1:
smyk
цікава думка... а програма заходів яка?
Поки що ніяка, враховуючи погоду
smyk
тобто святкування залежить від погоди)))
їдте куме на Київ - хоч віскаріка попиємо)))
Crazy Poison
Ясно що від погоди. Бо основний пункт програми - хотілось би шашлика на природі. Добре, у вас ресторан запланований з дахом :alc: А наших багато з малими дітьми, і в кабак не підеш, і на природі холодно.
їдте куме на Київ - хоч віскаріка попиємо)))
Я тобі на минулих вихідних ше не надоїв? :crazy1:
Я тобі на минулих вихідних ше не надоїв?
ще ні
Crazy Poison
Ти не переживай, я тепер до Києва частіше приїжджати буду, ти головне віскарьом запасайся! :download:
smyk
та ти приїдь спочатку
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Львів'яни їдуть на святкування 2 річниці клубу?
Згенеровано за 0.158 секунд(и), виконано 95 запитів