Володя, я брав одразу з авто як додаткову опцію. Арма пропонувала на вибір поличку в багажник, поличку під стелею (дуже зручна, бачив у AMG72) і багажну сітку - все в одну ціну. Поличка дуже зручна, без неї багажний відсік відкритий для огляду, а з нашим народом це не дуже приємно. У мене вона розтягнена завжди, згортав лише коли пакувався/розвантажувався. Для 5-місної вона необхідна , а для 7-місної - залежить від того, як часто доводиться знімати задній ряд Якщо замовляти окремо, ціна значно вища (принаймні так було коли я купував), але начебто можна домовитися в салоні - буває, що люди відмовляються від вже замовлених опцій, і тоді усе це можна купити дешевше.
Олексій, спробувати варто. У мене вже незабаром ТО-1, я на ньому планую заодно з'ясувати і про поличку. За такі гроші вона не повинна рватися, це ж не китайський ширпотреб Якщо не вдасться поміняти, буду штопати. Як один з робочих варіантів думаю проклеїти скотчем вздовж краю, але ще не знаю, чи тримається на ній скотч. Зараз просто стараюся не згортати поличку повністю, залишаю кілька сантиметрів і опускаю планку вниз, щоб не підтягувалася сама.
Logan MCV Laureat синій мінерал
0