1

Тема: Перший легальний слалом!

Вперше, в історії українського ”Street Racing”, всі ми матимемо змогу прийняти участь, або подивитися на майстерність ”вуличних бiйцiв” та професіоналів у керуванні автомобілями у такій цікавій та видовищній дисципліні під назвою "автослалом" або "швидкісне маневрування".

Якщо у тебе є власний автомобіль, тобі подобається автоспорт та маєш інтерес до слалому, то немає нічого приємнішого, ніж виступати на добре підготовленому заході з прямою трансляцією в інтеренет та під пильною увагою телебачення та кореспондентів автожурналів. Ти можеш справити враження на людей, що досі не бачили твоєї майстерності та твого авто.
Такої кількості захоплених очей, фотоспалахів і наївних, але приємних питань ти не знайдеш більше ніде в світі!!

Реєстрація на сайті www.streetfest.com.ua, кількість учасників: 30 .

SkyRacing - это стиль жизни, который выбрал нас…
  0

2

Re: Перший легальний слалом!

Ну что, спортсмены, кто поедет?  :crazypilot:

В этой жизни возможно всё, невозможно увеличить сутки хотя бы на одну секунду...
Logan Base синий металлик уже не Base, был когда-то Base....БЫЛ
Megane II 1,6 АКПП silver, ксенон, круиз-контроль, парктроник...БЫЛ
VW Passat B6 1,8т АКПП High Line
  0

3

Я бы сьездил...посмтреть, тока надо хоть бы дату узнать  :D

Нет неразрешимых проблем, есть неприятные решения.
Уже Opel Astra H 2013 и Mazda CX5
  0

4

Отже, 11.10.08 о 16-00 на Автодромі «Феофанія», офіційне відкриття «Першого легального слалому від SkyRacing».

Участь у змаганні - 100 грн. з авто.

Глядацький квиток - 15 грн. з глядача.

Все дружно выдвигаем кандидатуру Sash_a??

Нет неразрешимых проблем, есть неприятные решения.
Уже Opel Astra H 2013 и Mazda CX5
  0

5

Как жаль что далеко я...

0

6

Карта слалома http://www.streetfest.com.ua/legend.jpg

SkyRacing - это стиль жизни, который выбрал нас…
  0

7 Відредаговано Sash (2008-10-05 19:08:29)

M@d)|(@xed
Я тобі дам кандидатуру, подивитися поїхати можемо після зборів. Хіба базова Дачія авто для такого класу змагань???? Хоча воно б і не завадило повипендрюватись...Пропоную Петровича, в нього краще виходить фішки підминати під автівку :lol:

0