Напевно, не прийдем на зустріч. Опишу свою недавню неприємність.
Будьте уважні на стоянках супермаркетів, гуртівень і після.
Я попався на прокол шини-супровід-крадіжка. Десятки разів про таке чув, не сподівався...
Після відвідин «Рукавички» приїхав на свою звичну (правда, неофіційну) стоянку, привітався із знайомими озброєними охоронцями, паркуюся, поруч релігійна споруда, почуваюся як вже вдома. Підходить чоловік років 50-ти, середнього росту, і літературною мовою з використанням звуку „ґ“ стурбовано повідомляє, що у мене спущене ліве переднє колесо і радить замінити, бо вже може ґума з диска злетіти. Чоловіка сприйняв за сусіда по стоянці, і, вдячний, став міняти коло. Якби то був якийсь шпанюк з лексикою «тіпа», «карочє» може мені щось в голові би і клацнуло. А так, під час заміни колеса, інший з шайки через пасажирські дверцята вкрав з сидіння мою сумку. Злодійська класика жанру.
Сумку вже повернув назад.
Для себе вирішив:
Закривати машину постійно;
При кожному проколі шини припускати зловмисність (але то треба бути яким автоматом, а відволікти можуть і інакше);
Документи, карточки, гроші і ін. носити при собі, а не в сумочці. Для цього почав ходити в піджаку;
Не носити таку грубеньку сумочку (я чогось все носив окуляри, магнітолу, ніж, ліки, різні папери, диски…).
У мене то вже другий подібний випадок з нечистю за кілька місяців, товариш сміявся, що я вже мав би мати скидку.
Логан1,4; Фабія Комбі1,4; Renault Duster 2,0
0