Re: Зустріч львів'ян 12 жовтня (неділя)
Коротче буду я з дружиною Оленкою та з донечкою
ооо буде мені нянька )))))) а чого Ромасика не берете ?? був нечемним хлопчиком ??)))) :tbsenile:
з мене чоловік весь час сміявся, мовляв, "чого ти завжди задні дверки на автоматзамок закриваєш (кнопка на панелі біля склопіднімачів)" , і на світлофорах, і коли він просто десь в магазин виходить і так далі .... НЕМА ДУРНИХ!... знаєм ми таке... відкрили б задні двері і викрали і сумки, і все що хочеш ... а він іноді таки дорожезний товар возить .... мою знайому колись на світлофорі викинули з машини і вкрали... новий опель ...шикарно .... Муж розказував, недавно , що їхнього кур"єра також обікрали , і дуже банально , мовляв друг вирішив його підвезти до машини , той погодився і десь проговорився, що їздить збирає гроші з фірм, так його через 15 хв обікрали у власній машині .... мого свекора обікрали на стоянці Епіцентру - з візка забрали барсетку, поки він речі складав в машину.. тому мій муж тепер не питає, чого я так роблю, а сам іноді каже закритись ..... і вам раджу .... це секундне діло , а нерви збереже...