Re: А давайте Книженка прессанём...
smyk
-Этапять,я плачу!!!! :like: :like: :like: :app:
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8v MCV-експлуатується
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А давайте Книженка прессанём...
smyk
-Этапять,я плачу!!!! :like: :like: :like: :app:
smyk
ох же ты й гад Смык! :plus: :lol: :grater:
Книженко так вот откуда задор молодецкий в тебе!!! (слово задор указано в прямом смысле)
smyk
АААААА!!! РЖУНИМАГУ! :lol: :lol: :lol: :upp:
Саня! Это ты где так отрываешься? Похоже на какой-то канадский салун. Вот, откудова растут твои канадские корни...
smyk :lol: :lol: :plus: :plus:
СУПЕР!!!!! Я под сталом.
smyk
Миша :app: :app: :app: :upp: :plus:
кумэ - этапять!
Книженко - уже вне игры. Сильнейший нокаут Михаила Смыка сокрушил его тушку на пол
Ми всьо тут хіхоньки-хахоньки, а Кніжкін, виявляється, зовсім неспроста вчинив акт наруги над бідним дідусем і його інструментом!
Пацан брав уроки по вокалу і засекречений екстерн-курс із зв'йоздними елементами по трі на баяні. Втіхаря поїхав з прибічниками в наївну і нічого не підозріваючу Канаду і заснував там студію звукозапису.
Коротше, от вам і результат!
Компанія звукозапису "Три дурні під дубом" представляє альбом молодого і талановитого співака із канадської діаспори, неодноразового лауреата фестивалів пісні і танцю Олександра Гармошки під назвою "Спогади про Львів"!
Кусайте лікті від заздрощів, любі друзі! :tease:
:lol: :lol: :app: :app: :app: :like: :like: :like:
Все, гамбець Смику... Завтра канадьські ВПС зрівняють бомбами місто Лева, канадськи танки проїдуть по решткам того, що залишилось, а грізні канадські вояки-десантники будуть підкурювати свої цігарки вид пепелища Ратуші. Саньок викличе підмогу, і вона обов"язково прийде :lol: :lol: :lol: :lol:
Всьо, Саньок, каюсь більше не буду! Бо ше обидишся :like:
Останній разок, не втримався :crazy1:
Смык !!! сволота ти така!!! :dumbom: :lol: :grater:
бросай курить эту дрянь! хотя - нет, кури!
специально для тебя, научусь играть на баяне , сошью косынку, приеду во Львов, и там......... ты мне за всё ответиш! а потом отсыпиш то, шо ты там куриш! :plus: :plus: :plus:
от же ж дрянь такая...............
Все, гамбець Смику... Завтра канадьські ВПС зрівняють бомбами місто Лева,
не здесь так не пройдёт! надо брать тяжелую артилерию - Баталоьна, и ехать уничтожать, причём жестоко, печень Смыка!!!!!! :alc: :alc: :storstark: :alc:
Смык!!!!
номинация папарацци клуба .
однозначно присуждается пану smyk
за серию снимков о жизни Книжкина
уряяяяяяяяяя товарищи. уряяяяяяяяяяяя
smyk
Куме, я ридаю))) Олександр Гармошка - це наш баяніст!
ПиСи. Хай ще скаже спасибі, що мені нема коли фотошопити... а то Бібліотекарь би вже з розуму вийшов))))
Давайте Куме, паліть далі!
Давайте Куме, паліть далі!
Хватить!!! Живот не козенный!!!
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А давайте Книженка прессанём...
Згенеровано за 0.171 секунд(и), виконано 95 запитів