Re: на цих вихідних переходжу на зимовий час і гуму
З.Ы. тебе привет от мавки с бигмировского чата
как тесно и страшно жить - тож превед
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → на цих вихідних переходжу на зимовий час і гуму
З.Ы. тебе привет от мавки с бигмировского чата
теперь это моя жена
вже знаеэш на якому шиномонтажу це будеш робити?
Поки без поняття. Є варіанти?
freewill
та от я сам на цих вихідних буду шукати.
ну в мене 3 варіанти. всі вони на стрійській вулиці, майже поруч один біля одного. Не знаю як там по ціні на сьогодні. Хотілось би мати ще варіанти.
Выписка из инструкции по эксплуатации Логана
"Перестановку колес производить НЕ рекомендуется"
Перестановку колес производить НЕ рекомендуется"
Именно так!!!
Выписка из инструкции по эксплуатации Логана
Если внимательно почитать то там еще много умных вещей можно найти.
Навіть якщо гума відкатала лише один сезон? можливо це з лінійкою треба ходити?
Сезон від сезону може значно відрязнятись. Скажімо я за зиму (листопад - березень) тисяч двадцять накручую на спідометр. На протекторі такій кілометраж відзначається помітно. Лінійка не потрібна. Достатньо глянути на резину у місці де позначка TWI і буде помітно яке колесо на якій вісі ходило. Якщо не так помітна різниця, то взагалі морочятись немає сенсу. Ставте зимову (але уважно до напрямку обертання в разі коли гума направлена) і гей Слов"яни!
Ставте зимову (але уважно до напрямку обертання в разі коли гума направлена) і гей Слов"яни!
Буду ставить колеса на прежние места, вот только не в эти выходные, а пожжее..., нужно вернуться домой...
grinder написав:Выписка из инструкции по эксплуатации Логана
Если внимательно почитать то там еще много умных вещей можно найти.
Не знаю для кого писана инструкция та, но если ей слеедовать, то и в дождь особо не покатаешся, потому как преодолевать лужи можна только глубиною не выше чем до обода колеса!!!
Не знаю для кого писана инструкция та, но если ей слеедовать, то и в дождь особо не покатаешся, потому как преодолевать лужи можна только глубиною не выше чем до обода колеса!!!
Ну, дык, Днепр вроде по мосту, а вообще....
можна только глубиною не выше чем до обода колеса!!!
Они забыли напечатать примечание:-Не касается автомобилей эксплуатируемых в восточнее польской границы.
Дядя Федор написав:можна только глубиною не выше чем до обода колеса!!!
Они забыли напечатать примечание:-Не касается автомобилей эксплуатируемых в восточнее польской границы.
Они просто не знают, что лужа на дороге с покрытием в столице Эвропейской державы может иметь практически перескопную глубину небольшой субмарины, а самое главное они не даже не догадываются, что это никого из Эвропейцев (в той столице проживающих, включая мэрина) не удивляет!
В инструкции по эксплуатации М21412 значится, что при преодолении водного препятствия глубиною более (!!!!!!!!) сорока сантиметров(!!!!!!!) надобно вытащить щуп и заткнуть отверстие резиновой пробочкой, дабы избежать попадания воды в картер движителя!!!! (Не верующим - отсканю и явлю для обозрения!!!! как инструкцию сищу). Во где адаптация (!!!), а Ренаульт до обода и не более... Неженки блин!
freewill
BeS
Рекомендую шиномонтаж на вул. Володимира Великого. Якщо їхати вд автобусного заводу, то по правій стороні біля синьої заправки. До речі, вони займаються і гумою , і дисками. Я свої диски брав там з хорошою знижкою, Ротманс також. Велася розмова про знижки для Логан-клубу. Якщо надумаєте, подзвоніть, заодно і доб'ємо питання про фіксовані знижки
smyk
От туди я і поїду, якраз по дорозі, зі знижками чи без Дякую за інфу!
А тим часом стає дедалі холодніше, вдень у Львові +6 вночі +4 по прогнозу на вихідні...
smyk
за рекомендацією Ротманса я поїхав минулого року до них, про Логан клуб вони не знають і ціна там була гривень на 30 більше ніж на ОККО монтажі на перехрестті кульпарківська-великого. От на ОККО я і перевзувся, ми з дружиною тільки посміялись над шиномонтажем біля автобусного заводу. Я туди не поїду тепер якщо ситуація повториться і цого року.
а у меня на резине цифровой индикатор износа. пока новая была - на протектере 8 видна, за 20 тысяч переднюю до 5 стер. на прошлой неделе поменял местами заднюю и переднюю. в плане управляемости разницы не почуствовал.
а зимнюю тоже держу на родных стальных дисках, чтобы в очередях не стоять.
Вчера переобувался в Киеве (Борщаговка) 3 колеса переобувка, 4 балансировка итого 90грн
BeS
Ну якщо ти підходив не до власника, то може і дорожче...
Ну якщо ти підходив не до власника, то може і дорожче...
ну я не знаю хто там власник Якщо буде така можливість я би під"їхав гуртом зі всіма хто має бажання перевзутись. Можливо моє враження і зміниться.
на переднеприводных переставляются просто
передние назад, задние вперед . не меняя сторону движения
шины 185/65 R15
Nokian WR G2
495гр шт при покупке комплекта
а r15 195/50 почем будет?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → на цих вихідних переходжу на зимовий час і гуму
Згенеровано за 0.158 секунд(и), виконано 92 запитів