Re: Выбираем вариант дизайна клубной карты
Zevs
Так що? Голосувалку закриваємо? варіант №4? Робити задню сторону?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Выбираем вариант дизайна клубной карты
Zevs
Так що? Голосувалку закриваємо? варіант №4? Робити задню сторону?
smyk
Да, делай обратную сторону.
Кстати, можешь сделать в реальном размере ? чтобы посмотреть, как оно будет в уменьшенном варианте выглядеть
Zevs
ОК, зроблю зад і перед в натуральний розмір. Побоювання про спотворення кольорів і нечитабельність - абсолютно безпідставні. Все залежить від того де і як друкувати. Можу порекомендувати хорошу київську фірму. За якість - відповідаю
smyk
посмотри личку
OK!
Сорі за затримку, роботи було купа.
Перед тим, як слати Колобу макет, виставляю обидві сторони в натуральну величину. В кого монік настроєний на 1280х1024 рх., картинка співпадає з розмірами один в один. Поки не пішло в друк, приймаються вагомі зауваження до задньої сторони.
smyk
На обратной стороне карты, под нашим логотипом написано Логан-Клуб в Україні надо убрать и логотип соответственно сделать чуть больше ну всмысле симметричнее как сейчас.
ГОС. НОМЕР там поместится???
Я тебе дам пробники карты мы уточним по качеству и цене в двух местах: 1. Мариуполь, 2. Киев.
под нашим логотипом написано Логан-Клуб в Україні
Це якраз і є повний логотип ( як на наклейках). На старих наклейках був скорочений варіант
А ГОС. НОМЕР влізе???
smyk
Миша, молодец!
Об'єднав два поля для напису в одне. Тепер точно поміститься і номер, і власник. В логотипі забрав внизу напис. Напис є на лицевій стороні, цього достатньо.
Остання превюшка в натуральний розмір:
Файл для друку (в Корелі v9, криві, CMYK) лежить тут:
http://rapidshare.com/files/159378813/C … 9.rar.html
Стосовно фірми, яка буде виготовляти: рекомендую "Кардтех". Скажеш, що від Михайла Гриника (працював в СК "Універсальна).
тел. 38 (044) 35-115-45
факс: 38 (044) 35-115-47.
Чуличеева Любовь
маркетинг-менеджер
компания Кардтех.
Информацию скачал
Будут ещё замечания или предложения ??? до 03.11.2008
вариант 2 лучше потому как там похоже на лицо а не на железяку как в варианте 4
отаке...
Большинство с учётом голосовалки выбрали 4 вариант.
Вродь хорошо смотрится, "богаче" прежней, радует глаз
Я тебе дам пробники карты мы уточним по качеству и цене в двух местах: 1. Мариуполь, 2. Киев.
Постараюсь завтра уточнить.
Миша, все отлично !
Хоть я за 3-й вариант голововал, но 4-й тоже получился очень хорошо...
В варианте smyk-а я бы сделал сетку, в том месте где она ложится на изображения логанов, полупрозрачной, ато получается какбудто их зачеркнули.
Bumerdes
Це на картинці вона така жирна. А в натурі буде така, як на картці Рено-асистанс
Миша молодец. Карта получилась на 5 баллов!!!!!!!
мені подобається! Коли можно приобретать?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Выбираем вариант дизайна клубной карты
Згенеровано за 0.166 секунд(и), виконано 92 запитів