1 Відредаговано BeS (2008-11-17 15:43:06)

Тема: посоветуйте программку для КПК

Опять же все связано со штрафами. Уже давно хотел найти программку которая будет вести лог скорости по GPS например за последние 5 минут. Для чего нужно само собой разумеется. Находил проги которые рисуют график ускорения, максимальную и среднюю скорость, предупреждают при превышении скорости, а вот что бы лог за какой-то промежуток времени такой не нашел.

Может вам больше повезло?

Спасибо.

З.Ы. Win mobile 6.0

0

2 Відредаговано smyk (2008-11-17 18:25:26)

Re: посоветуйте программку для КПК

BeS
А чого не в темі про ГПС?  dumbom
Таких прог неміренно. Одна фігня, якщо захочеш запустити одночасно і іГО, і прогу, яка пише лог, прийдеться ставити ГПС-гейт. Він працює з СОМ портом хардверним і роздає на кілька віртуальних. Плюс може сам писати в лог. Крім того може передавати дані через блютуз (перетворює КПК в блютузовий ГПС-приймач). Ще може писати твій лог на серваку проги через ГПРС

0

3

smyk написав:

А чого не в темі про ГПС

ну вроді як до навігації воно не має відношення, їдеться і не про iGO і не про карти. Тому вирішив створити нову тему. Але то на розсуд модераторів. Якщо треба то переносьте в тему GPS.

smyk написав:

Таких прог неміренно.

я навіть тобі хотів писати в аську, бо знав що ти в курсі.
не подумай що я лінивий, але ти б не міг мені дати назви або лінки на ті программи, і проконсультувати якщо там є якісь підводні камені.
Я хоч і системний адміністратор але по КПкашках не дуже шарю. А запороти не хочу девайс.

0

4 Відредаговано smyk (2008-11-17 18:34:57)

Gps
Дуй сюда, тут про ту прогу, шо я писав

0

5

smyk

и як я буду ДАЇшнику показувати свої показники швидкості?

http://franson.com/gpsgate/images/log_win_110.gif

через гуглю то якось складно. smile

Може існують якісь проги де швидкість та час просто фіксуються?

0

6

BeS
Тиснеш PLAY і запускаєш любу прогу для навігації, можеш навіть іГО, тільки треба поставити на якийсь з трьох індикаторів поточну швидкість. На екрані побачиш, як ти рухався. ГПС гейт вітворює записаний лог на вибраний тобою віртуальний СОМ порт

0