Тема: А давайте поздоровимо НАШИХ БЛИЗНЯТОК!
Давайте згадаємо, як 2 роки тому Логан-Клуб в Україні отримав тривожний сигнал: терміново потрібна кров новонародженим немовлятам, двом дівчатам-близнюкам. Як всі, хто чим міг, допомагали, залучали знайомих, інші автоклуби, переймалися цим, як своїм особистим... Я навіть можу достовірно сказати, що деякі з нас навіть вночі не спали...
Як потім, отримавши звістку про скоре одужання та виписку немовлят та їх мами, скоро збиралися їм на подарунок та стояли півтора години на морозі під лікарнею. Як дочекалися і раділи тому що відбулося, як особистій перемозі! ...але ж так все й було... наша з Вами особиста перемога... перемога над буденною зашореністю, над перевагами особистого над іншим, над егоїзмом та черствістю... перемога над смертю!
Сьогодні двом чудовим немовлятам 2 РОКИ!!! Хай Бог охороняє та береже їх кожного дня й кожної секунди.
Особисто хочу поздоровити їх тата та маму - Олексія та Олесю. Тяжке випробування, я переконаний, тільки укріпило цю чудову пару в прагненні до життя, переконало в тому, що разом вони можуть подолати все, що плоди їхнього кохання - це дійсно дороге надбання... важко згадувати...
Але радісно, що сьогодні все минуло, все позаду!
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ. НАШІ РІДНІ, НАШІ КРОВИНОЧКИ!!!
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]