1 Відредаговано smyk (2008-12-09 14:03:52)

Тема: Львів. Проводжаємо старий рік?

Збір 26 грудня (п'ятниця) о 19.00 на вул. Рилєєва, 12 (кафе "Гроно")

Привіт всім!
От і завершується рік, який був багатий на радісні і, часами, не дуже події для кожного з нас.
Хотілось би зустрітись всім разом, гідно провести старий рік, нафантазувати купу приємного на наступний. Поділитись проблемами і здобутками. І взагалі гарно провести вечір в великому, вже майже сімейному колі.

Зустріч можна провести в клубі-кафе "Три товариші", або по-іншому "Філармонія", "Філа" на Чайковського, 7. Багато хто вже там був на одній з зустрічей і знає де це. Ціни прийнятні (минулий раз зі всім, здається, вийшло по 30-40 грн. на людину. Зараз може вийде по 50), нічого особливого не потрібно. Якщо буде бажання і ми приймемо рішення зібратись, я домовлюсь про кілька столиків.

Якщо хтось запропонує альтернативний недорогий варіант - я тільки ЗА

Крім всіх інших тем для розмов буде збір членських внесків на 2009 рік. Розглядом необхідних витрат на 2009 рік і голосуванням активу були визначені розміри внесків для киян та регіонів, які мають своїх координаторів. Для киян і регіонів без координаторів сума складає 120 грн. Для Львова і Луганська ця сума складає 90 грн. на рік. Також була змінена сума вступного внеску. Раніше вона складала 20 грн. Тепер - 50 грн. (всі дійсні на сьогодні члени клубу не здають вступний внесок, тільки річний; якщо на зустрічі будуть присутні люди, які виявлять бажання вступити в клуб, то вони повинні здати 50 + 90 грн.)

Прошу проголосувати і прокоментувати мою пропозицію. Якщо є ідеї щодо часу, місця, програми, клоунів, фейєрверків, стриптизу, голубців, вареників, олів'є, оселедців під шубою - не встидайтесь, кажіть  crazy

0

2

Re: Львів. Проводжаємо старий рік?

Мої вітання!!! Я проголосував за 26 грудня. Обгрунтовую чому так а не інакше:
19 грудня я черговий на фірмі - остання машина яка розвозить людей по домам, в такий день реально звільняюся не раніше 23-00   imho2 ; 20-21 грудня корпоративний новий рік в Карпатах; 26 грудня - якраз норма  alc  27 грудня це субота багато хто з нас буде мати роботу по дому чи будуть закривати свої хвости щоб не переносилось на наступний рік  supermario   
Но полюбому я з клубом!!!

BASE L0 +    AMBIANCE L1
Ліпше не робити нічого, ніж робити будь-як.
  0

3

Я голосував за всі дні, соррі за offtopic  crazy
В принципі я за пятницю storstark

Dacia Logan II   2015   1.5DCi MT
музика підвищує продуктивність праці на 20%
  0

4

курвамать! ну чому до Львова 560 км, а не 60?! але я буду у Львові дуже скоро - вже цього четверга та п"ятниці! Зустрічайте

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

5

Crazy Poison
Завжди готові. Квіти закуплені, червоний килим попрасований, оркестр круглодобово проводить репетиції  crazy

0

6

to smyk

А печінка тихо скиглить в кутку !!! crazy

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

7

Zevs
upp  crazy

0

8

26 підходить storstark

Dacia Logan ambiance 1.4 + ГБО
  0

9

Поки що народ схиляється до 26 числа. Хтось з тих, що проголосував за інші дати, зможе 26?

0

10

Я за 26 або 27, всеж таки ближче до Нового року  alc

0

11

народ, активнвше, плз. Картки на 2009 рік вже в мене. Чекають своїх власників smile

0

12

в мене є пропозиція

На Релєєва 12 є кафе "Гроно". Для логан клубу на проведення нового року знижка 10%, на банкти по клубній карті знижка 5%
В принципі якщо це цікаво клубу можна навіть занести до партнерів.

0

13

Будь-яка субота!

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0

14

BeS
Меню і ціни мені в РМ

0

15

Ну 26-го так 26-го alc  alc  alc  Усегда готов! focus

0

16

smyk написав:

Crazy Poison
Завжди готові. Квіти закуплені, червоний килим попрасований, оркестр круглодобово проводить репетиції  crazy

Ну вчи вчи ..  і одні двійки ... ЦИГАНів  забув ! ))))))))

ну я навіть і не знаю, коли б це ми ось так би вирвались ...   19-го батьки приїдуть  ,  20-21 всі решта будуть Миколайчика розносити  ....  а потім  цілий тиждень мій Коханюсик буде плідно працювати ,   і я його буду видіти тільки  пів годинки зранку, і  2 годинки ввечері, точніше майже вночі ... в суботу він працює, до 15 - 00 , та знаючи його, це буде не раніше  п"ятої ...

це треба з ним ще обговорити  ....

До речі , непоганий бар "Мартуся" на 700-річчя, біля Міленіуму .. готують непогано, жива музика, і курять на вулиці !! ....  позаду Міленіума можна і машинки поставити  .. там місця для паркування багацько

З.І..  а я нинька права получила ....  кажись "повод" , щоб напитись))

Біблія вчить любити ближніх , а Кама Сутра - як саме...
  0

17

Миледи Ангел написав:

а я нинька права получила

Вітаю!!!!! alc  alc  alc
Ги тепер мужа додому возитипісля святкувань...... crazy_pilot

0

18

ми тільки  в суботу можемо бути ...  з 5-ої години ....  dntknw 26 ніяк не получится .. нажаль .. гарно вам відпразнувати   alc )

Біблія вчить любити ближніх , а Кама Сутра - як саме...
  0

19

Опитування завершене.
26 грудня (п'ятниця) о 19.00 збираємось. Завтра остаточно відпишусь, де саме. Швидше за все, це буде на вул. Рилєєва, 12 (кафе "Гроно").

0

20

Ну це добре, а то я думав що вже все заглохло и вже ніхто і нікуда не йде.

0

21

Хто буде точно?

0

22

Я буду точно angel

smyk написав:

26 грудня (п'ятниця) о 19.00 збираємось. Завтра остаточно відпишусь, де саме. Швидше за все, це буде на вул. Рилєєва, 12 (кафе "Гроно").

а де мені бути? nose_eat

0

23

0

24

smyk написав:

like  like  like  storstark  alc  alc

0

25

Я буду (може трохи спізнюся) , і хотів би уточнити збір з дружинами чи без.

0