Re: Ту-Ту у Львові
vitaliylvov
Привіт!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Сторінки Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
ФА-ФА сіренькому МЦВ ВС 3984 ВК
на Липинського о 11:30
Вперше за 2 місяці зустрів одноклубника на дорозі у Львові :tbsenile:
smyk
Фа-фа вчора на перехрестку Любінської Виговського, твоя манера їзди з далеку видно. Коли я вже проїхав то пофафакав , це було десь біля 17-20. :rock:
urecmuts
І тобі ту-ту! Сорі, не бачив Так, шо там про манеру їзди ти казав? :g_hosp:
urecmuts
Так, шо там про манеру їзди ти казав? :g_hosp:
Ніц, просто я такий самий :like:
Фа-Фа ВС 7932 ВІ біля Трембіти вчора на Пасічній, стояв мирно на стоянці, я тихенько проходив пішкарусом повз... :moto:
Ту-ту вишневому логану вчора на обїзній ВС 2282 я коли обганяв на мості то по фафакав :rock:
Ту-ту Смику вчорась на кольці Кульпарківської-В.Великого десь о 15-16 годинці... а чому саменький їхав ????? :smoke:
urecmuts
джигит однако!
вчера был какой-то полетный день.
На той же трассе возле холодновидки шкода октавия нестась по встрече со скоростью приблизительно 200 км в час
но успела вывенуть и не ударилась в газель резко ушла в самый крайний правый ряд, потом резко в левый и пошла по мосту.
надо бы отрезать ему одно яичко.
Миледи Ангел
І вам Ту-ту! Гості в хаті сиділи, а я по роботі рулив, от тому і самий
Ту-ту від мужа синенькому логану з левчиком замість емблеми на морді :app: біля театру Прикво.. :tbsenile:
Миледи Ангел
взаємне ту-ту
Ту-ту сьогодні 16-30 вишневому логану на вул.Квітки Основ'яненка, держ. номер здається 5217
навіть розсмішили ......
Привет всем!, а я вот чота особо не кого не встречаю так что если вы меня встретите то и мне ту-ту у мня темно серый 5131 задние фанари затумнённые.
Мирослав може добре цифри не побачив оскільки падав дощ і вже смеркало
BeS
Сергій ТУ-ТУ вчора аж два рази
Миледи Ангел
Ту-ту вчора вечером біля мого дому Вибачте але я поспішав
Сергій ТУ-ТУ вчора аж два рази crazy_pilot
на цей раз я тобі тутукав
біля метро в дзеркало заднього виду я образу помітив логан. Був впевнений що то ти Тому коли той логан почав подавати сигнали я почав махати руками хоча через твої тоновані вікна мало що видно.
Ага, Юраську , і тобі взаємне Ту-Ту )))
Ту-Ту сегодня возле СКА синенькому, номера не раглядел. А так-же Ту-Ту серебристому в понедельник возле Арсена.
Сторінки Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Згенеровано за 0.164 секунд(и), виконано 87 запитів