Ніяк не можу витягнути ту кляту довідку від мєнтів (іншими словами працівників цієї організації назвати не можу). Приходжу на 10-й день після того як написав заяву, слідчого, який приймав довідку не було. Судячи по журналу, справу закрили, довідка десь є, але чомусь видана іншим слідчим, зайдіть в канцелярію, можливо її по пошті відправили. В канцелярії і чути не чули, зайдіть до слідчого. Заходжу назад в слідчий відділ, питаю який термін видачі довідок, чую у відповідь "згідно чинного законодавства". Йду до начальника відділу - той дивиться на годинник, каже в мене немає прийому, мені потрібно в суд. Я йому - я бляха громадянин, хочу вияснити, чому так довго довідку не дають. Він, падло, пробує закривати перед носом двері, "в мене тут секретні документи, приходьте пізніше". Ставлю ногу між дверима, "я не заглядаю в ваші документи, коли мені приходити?".. бла-бла-бла... Загалом нічим не закінчилося, поматюкався я з того всього і пішов. Завтра зроблю останню спробу, потім мабуть доведеться писати заяву в прокуратуру на бездіяльність... Ніякої дружелюбності в людях.
Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
0