Тема: Детское автокресло где купить?
Возникла острая необходимость преобрести детское автокресло, Львовяне подскажите где можна купить?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Детское автокресло где купить?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Возникла острая необходимость преобрести детское автокресло, Львовяне подскажите где можна купить?
Maxim
Рекомендую купувати в Києві. У Львові вибору взагалі нема. І ціни просто бєшені. Для прикладу 3 тижні тому купив в Києві оригінальне сертифіковане крісло Феррарі (1-3 вікова група) виробництва Франції за 1400 грн.
http://www.nania.com.ua/index.php?productID=118
У Львові найдешевше починається з 1300 грн. Але це взагалі не повноцінне крісло а бустер. Зв"яжись з Дракошою, вона тобі порадить де купити в Києві, що вибрати і т.д. Я думаю, проблем з доставкою Автолюксом не буде. Гроші можна перерахувати Дракоші на картку.
дружина знайшла в інетмагазині
http://www.ivasik.com.ua/cat/1427/product/13251/
http://www.ivasik.com.ua/cat/1140/product/10324/
звичайно не ферарі.
Гроші можна перерахувати Дракоші на картку
нее ... нет у меня никакой карточки, кроме зарплатной. но на нее ничего перевести не получится. я даю людям телефон девочки, которая торгует этими креслами в инетмагазине. а они уже там договариваются с той девочкой ... она и по украине отправляет кресла.
Drakosha
Сорі, я просто хотів сказати, що ти в нас експерт в цьому питанні.
І взагалі тема по кріслах вже є.
BeS
Я не знаю, наскільки актуальні ті ціни на сьогодні, але сумніваюсь, що ти їх купиш зараз за такі гроші.
Ну і ще постає питання якості виробу і безпеки дитини в такому кріслі.А також вікова група того крісла. Можна купити крісло 1 групи, а потім шукати, кому спихнути його і купувати крісло наступної вікової групи. Чесно скажу, не знаю, от Дракоша може аргументовано проконсультувати
Спассибо всем за помощь , но сейчас еду покупать.
я також шукала, а мені перепродали за 200 грн АбАлдЄнне крісло , на 9-18 кг ))) малу як в нього всадити , то вона навіть головою не може повернути , наскільки все там "по формах" .... потім фірму назву , а то воно в малої в кімнаті стоїть , а вона спайкає ....
До речі, на Краківському , знизу біля сервіса Мерседес якщо заїхати , то на Краківському є магазинчик з дитячими речами (ми там горщик малій абалденний купили...) так от .. там крісло вже в часи "кризи" від 9 кг , до 4 років кажись коштувало 740 грн, Джобівське, різних кольрів.. були і для меншої вагової категорії... раджу заїхати ...
і цей... на сайті lvivshop ком юа були крісла , по 75 у.о ..зараз не скажу, бо сайт на тех.підтримці....
Искал кресло на "Південном " в Карапузе, ничего так и ненашол моей Милане почти 4-и месяца весит около 7-и кг. немогу найти такое чтоб хотябы до годика в нем покаталась.
в Пелікані ще є ... крісла ... і на Городоцькій біля хлібзаводу, і на Кн. Ольги в ЦУМі.... вам треба або брати крісло від 0 до 18 кг ... "хотябы до годика в нем покаталась" - так не вгадаєш , тим більше у вашої маньопи вже 7 кг ...
ну і наш любимий "Ваш Магазин" (копірую інфу звідти на сьогоднішній день)
Автокрісла дит., 2 шт, "Бейбі Гап", від 0-4 р., нові тел.: (8093) 929-07-01 ,
Автокрісло "Максі-Косі", 0-13кг, оранж.-синє, викор. як гойдалка/переноска, шторка від сонця, ід. ст. 450 грн. тел.: (8050) 315-1119 , -
Автокрісло "Чіко"(0-13 кг), б/в, хороший стан. 60 у.о. тел.: (032) 223-2110 Дзвонити з 19 - 22год. Оксана, -
Автокрісло "Чіко", 0-13 кг, чорно-сіро-салат. кол., рем. безп., капюш., ручка для переноски, б/в 1 міс, ід. стан 500 грн. тел.: (8063) 437-4014 , -
Автокрісло "Чіко", 0-13 кг., ід. стан, чорн.-жовт. кол. 300 грн. тел.: 292-7102 ,
Автокрісло 0-9 місяців, "Чіко", новеньке, запаковане 500 грн. тел.: (8067) 924-2399 Остап, -
Автокрісло в-во Італія, 0-13 кг, беж-блак. кол., ремені бесп., капюшон, ручка дя переноски, б/в 1 міс, ід. стан 400 грн. тел.: (032) 295-6165 , (8067) 902-0032
Автокрісло для немовл., до 13 кг, "Пеж Пежеро", група 0+, черв., ід. ст. тел.: (8067) 989-2819 ,
Автокрісло до 13 кг тел.: 240-62-46 ,
Автокрісло ф-ми "Кам", Італія, мод. "Раллі", на 9-36 кг., нов. 766 грн. тел.: 245-2816 , -
Автокрісло Чікко, вага 0-13 кг, 3-точкові ремені безп, можна викор. як переноску, чи качалку. Син. кол., відм. стан 600 грн. тел.: (8067) 670-9543 , (8067) 673-6389
Автокрісло Чіко 9-18 кг, регул. розмір тел.: (8067) 749-6156 ,
Спасибо!, сейчас посмотрим.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Детское автокресло где купить?
Згенеровано за 0.222 секунд(и), виконано 93 запитів