1 Відредаговано Maks2002 (2009-01-24 01:44:52)

Тема: Камери у Львові (фото-радари, Візирі)

Привіт всім.
можливо мене ще памятаєте, колись при виборі машини довший час спілкувався на цьому форумі. а не зрослось з Логаном, а зрослось з Опель Вектра Б, тому переїхав до сусіднього клубу.

Власне по темі.
Хочу попередити Львівян, що наразі ніби немає встановлених стаціонарних камер (відеорегстраторів). але наші "доблесіні" ГАЇшники підло фотографують на Візир з цивільних машин.

щоб багато не писати то надам посилання на Опель-Клуб де я підняв цю тему, також там є посилання на інші клуби та на методи захисту від такиз "зйомок", думаю це буде корисно знати всім львівянам ігшим водіям.
http://www.opel-club.com.ua/forum/index … opic=59104

ЗІ: хочу хоч якось віддячити цікавим співрозмовникам у цьому клубі  storstark

ЗІ: Модератори, якщо продублював тему то перепрошую, самі розумієте що не було можливості слідкувати за темами, але пошуком скористався чесно wink. Також прошу перенести у відповідний розділ якщо я помилився у розташуванні теми. Дякую.

0

2

Re: Камери у Львові (фото-радари, Візирі)

Maks2002
Привіт! З поверненням!  rock  Тема цікава і зовсім не дублює інші теми, єдине, потрібно щоб модери перенесли її в розділ "Захід".

0

3

smyk, привіт,
бачив тебе пару ра на дорозі, так що можна заочно по фа-фа кати  rock
по темі,
Модератори перенесіть будьласка тему де вважаєте за потрібне.

ну і решта, .... обговорюємо   big_smile
доречі отаннім часом, я зауважив що наші "доблесні" активізувались і їх  тепер хоч можна побачити на вулицях smile

0

4

smyk написав:

Тема цікава і зовсім не дублює інші теми

100% особливо коли їх буде 25 штук і кожну нову камеру будуть щоденно приплюсовувати big_smile
а ще в кожній області мабуть є місця де продають запчастини на Логан, можна також запостити теми, які не будуть повторюватися, а також заправки з якісним паливом і т.д. dumbom

KIA Sportage III Prestige 2.0CRDI AT AWD
  0

5

OZZY написав:

а ще в кожній області мабуть є місця де продають запчастини на Логан, можна також запостити теми, які не будуть повторюватися, а також заправки з якісним паливом і т.д.

dumbom  - а це до чого?  crazy

0

6 Відредаговано Rothmanz (2009-01-26 11:14:05)

С Митцу клуба, инфа не 100% проверена.

1. вул. Городоцька, район приміського вокзалу, базару. Камера контролює світлофор, проїзд на червоне світло.
2. вул. Стрийська, перехрестя біля податкової. Камера контролює заборонений лівий поворот на вул. Чмоли.
3. пр. Свободи, заборонено поворот на Гнатюка (висить знак "рух лише прямо").
4. Сихівський міст (з боку Персенківки)
5. Чорновола - навпроти Арсену
6. Улянівська перехрестя з Промисловою.

На Ульянівської , если ехать со стороны Промысловой, напротив автосалонов стоят частенько, там знак 40.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

7

Говорив знайомий водій, що недавно бачив як на Тракті Глинянському даїшники на відео знімали проїзд водіями залізничного переїзду (на стопі), і на Пасічній частенько бачу вечером, нижче від церкви, як стемніє, там "40" по цілій вулиці.

Для того, щоб мати те, чого Ви до сих пір ніколи не мали зробіть те, чого Ви до сих пір ніколи не робили
  0

8 Відредаговано Donpedro (2009-01-26 16:13:30)

Інформація з ГАЇ:дві камери:
Княгині ольги та на сихівському мості - підтверджено
+ Луганська на переїзді (знаки Стоп ) з обидвох сторін

0

9

Donpedro написав:

Княгині ольги та на сихівському мості - підтверджено

Стаціонарні???  shok

0

10

Мушу заспокоїти львівян. Сьогодні говорив з племінником нач. ГАЇ у львівській області. Стаціонарних камер ще немає. Єтільки мобільні пости. В основному стоять на Кн.Ольги, Липинського (Ульянівська) -Промислова, і біля Сихівського мосу. Процедура простого відео-запису. По ефективності жаліються, що з 10-ти зафіксованих порушень якісно видно номер тільки на 4-х. Також кажуть, що номер видно навіть у темряві. Очевидно є інфрачервона підсвітка. Обіцяв тримати мене в курсі ну а я Вас.

0

11

Donpedro

Главное чтобы он наш форум не читал...

0

12

Та ні. Він хороша людина. Працює в конторі водієм ну і ще свій бізнес має. Він мене вночі віз додому. Червоного світла вночі для нього не існує. Має візитку вуйка. Щоправдв вчора (сьогодні) вночі було багато снігу на дорозі і він їхав досить акуратно  crazy_pilot але з примусовим повним приводом.

0

13

Да уж - снега навалило много... Нам бы ещё полный привод  crazy_pilot   tease

0

14

Ось камери ДАІ на дорогах.
http://www.autologo.net/video-camery-gai
Я не сподівався, що їх вже так багато.

Логан1,4; Фабія Комбі1,4; Renault Duster 2,0
  0

15

Щось там дуже багато камер по Львову, може то в планах що колись будуть? shok

0

16

rhavr
у Львові поки ще нема камер. Є тільки в планах

0