51

Re: Прикупил себе видеорегистратор

Игорь Петрович1 написав:

"Я еду,а они падонки прячутся,так нечестно!" Через один такой пост читаешь-или наивность или наглость crazy

plus

Logan Laureat
"...стоїть зібратися й розглянути парадокс у тривимірному просторі через призму оковитої" (с) Crazy Poison
___________________________________________________________________________________________
  0

52

Sphinx написав:

Сколько я езжу за рулем меня ниразу не остановили или не оштрафовали незаконно - парадокс - может причина в том что машина освячена? или совестный сильно? или "секрет", еще что-то? Всегда когда меня останавливали - это было исключительно по моей вине.

Видимо везет. Чуть выше я описал реальный случай развода. причем учитывая что я в Киеве практически не нарушаю и останавливли меня в городе раз 5, при моих 6 годах стажа, процент развода получается довольно большой.
   Еще в Знаменке мне тулили чужое нарушение сокрости.  меня загодя предупредили  о фаре и я тулил 40 км\час. на все мои аргументы ответ был : ничего старшного у вас новая машина деньги у вас есть(я тогда только логан купил)

Dacia Logan 1.4 Ambiance + Кондиционер + ГУР  2005
Fluence 1.5 Disel   2013
  0

53 Відредаговано BeS (2009-03-22 10:07:48)

Sphinx написав:

А теперь вопрос: Было ли ДТП больше например при союзе (в ВАЗах которые без АБС, Аирбэг и т.д.) "культура вождения" а не "человек человеку волк". Вот к чему нужно стремиться. А спец средства - спец технике.

а разве одно исключает другое? я стараюсь ездить максимально аккуратно, и культурно веду себя с другими водителями. Видеорегистратор тут причем?  wink

Забыл рассказать. Установил я его. Поснимал несколько фильмов smile. Но пока окончательного результата выдать не могу и вот почему.
Девайс имеет много настроек касающихся качества видео. Пробовал 15 кадров секунду - полный ацтой. Самое интересное есть еще и 13 кадров, интересно зачем это нужно. Пробовал 30 кадров секунду и пробовал 24, остановился на 24. Там есть qvga и vga какая между ними раница я к сожалению не знаю. буду выяснять. Так как прибор не имеет инфракрасной подсветки то ночью он бесполезен. В этом я убедился вчера. Пока это вроди бы все.

0

54

BeS написав:

Видеорегистратор тут причем?

Сам не знаю - ну купил уже не выбрасывать же dash1

Logan Laureat
"...стоїть зібратися й розглянути парадокс у тривимірному просторі через призму оковитої" (с) Crazy Poison
___________________________________________________________________________________________
  0

55

BeS написав:

qvga и vga какая между ними раница я к сожалению не знаю

QVGA - 320x240
VGA - 640X480
P.S. пикселей

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

56 Відредаговано marchello (2009-03-25 17:21:48)

Кому надо из Львовян, на Дорошенко открылся магазин, там есть заменители видеорегистратора
http://321.in.ua/catalog/SPYtainshinowinki-85/
    EVR130 - це окуляри з вбудованою відеокамерою. Ніхто не здогадається що ти знімаєш відео. Зйомка в реальному часі не дозволить незабутнім моментам вислизнути від вас!
* гарантія від магазину - 12 місяців   Ціна: $ 220,00 (1 837,00 грн.)

Основні характеристики
Якісні, оригінальні лінзи Polaroid;
Зручне управління;
Маленький отвір 1,3 mpxl CMOS камери для цифрової зйомки;
Стильний, сучасний дизайн підійде чоловікам і жінкам;
Ефективний інструмент роботи для журналістів, мандрівників, детективів і так далі;
Швидке з'єднання з Pc/laptop без установки драйверів;
Вбудовані 2gb пам'яті для запису ~ 5 годин відео при нормальному денному освітленні;
Час зйомки може варіюватися між 3~20 годинами залежно від встановлених параметрів;
Є слот для TF/micro SD карт пам'яті; 
Додаткові характеристики
Вбудована літієва батарея 550mA/h;
Тривалість роботи без заряду батарей: 4-5 годин;
Вбудована пам'ять: 2 Gb, підтримка TF карт (max 2Gb);
Розширення камери: 1,3 MP;
Розширення відео: 320х240x30 кадрів в секунду;
Швидкість відтворення: 30fps;
Швидкість зчитування: 700 Кб/с;
Швидкість запису: 500 Кб/с;
Аудіо: стерео;
Споживання енергії: <0,4w;
Формат відео: 3gp;
Вага: 39г (разом з батареєю);
Розміри: 170х160х40 мм;
Температура використання: 0°c до 60°c;
Температура зберігання: -20°C до 80°c;

Жить хорошо! А хорошо Жить - еще лучше!  А сейчас вообще..........хорошо было бы выжить........
  0

57

Себе  прикупил вот эту весчь

Оперативний відео/аудіо запис лекцій, інтерв'ю та ін. одним натисненням кнопки і копіювання даних на комп'ютер. Портативний відеорекордер у вигляді кулькової авторучки записує синхронно цифрове відео і звук в реальному часі на вбудовану Flash-пам'ять.
* гарантія від магазину - 12 місяців 
Основні характеристики
Володіє відмінним дизайном і розбірною конструкцією, що дозволяє вставляти в USB-порт флеш відео накопичувача (безпосередньо в роз'єм ПК без використання кабелю);
Кріпиться на одязі за допомогою кліпси;
У верхній частині пристрою, вище кліпси для кріплення ручки, розташований обєктив прихованої мікрокамери, яка знімає відеоролики і зберігає їх в пам'яті;
Діаметр об'єктиву цифрової камери-ручки – 1 міліметр;
Тут же розміщений якісний високочутливий мікрофон;
Вбудована пам’ять: 2GB;
Включення запису викликається простим натисненням на кнопку зверху авторучки;
Доступ до порту USB можна отримати розібравши ручку (при цьому камера визначається, як звичайний USB-накопичувач, не вимагає драйверів);
Відеокамера в ручці характеризується достатньою швидкодією операцій захоплення кольорового відеозображення, стискування і запису з мінімальною затримкою;
Живлення здійснюється від вбудованого акумулятора;
Є індикація режимів роботи цифрової ручки, а також орган управління режимами пристрою;
Для перекидання і проглядання записаних відеоданих підходить будь-який комп'ютер або ноутбук з вільним портом USB;
Компактні розміри і вага, а запис включається натисненням лише однієї кнопки початку/закінчення запису;
Можна використовувати пристрій і по прямому призначенню як звичайну кулькову ручку;
Додаткові характеристики

Формат запису: AVI, 352*288;
Підтримка операційних систем WINDOWS98/98SE/ME/2000/XP/MAS OS/LINUX;
Метод стиснення звуку PCM;
Вбудована камера 1,3 MP;
Темп запису 15 кадрів в секунду при розширенні 352х288 пікселів;
Підтримка відео стандартів PAL & NTSC;
Світлодіодна індикація роботи пристрою;
Час роботи від вбудованого акумулятора: 2,5 години;
Зарядка акумулятора камери від USB порту;
Вага: 30 г;
Температура роботи: -20 + 60;
Допустима вологість: 95%;  Цена 600грн.

Жить хорошо! А хорошо Жить - еще лучше!  А сейчас вообще..........хорошо было бы выжить........
  0

58

Камера має розміри звичайної жувальної гумки. Керується за допомогою всього однієї кнопки, яка починає/завершує запис. На 2GB мікро-SD карту в 3gp форматі і з частотою 15 кадрів в секунду можна записати 33 години відео. Батарея заряджається через USB, який також дозволяє передати відеофайли на ПК. Може використовуватися і в якості звичайного накопичувача.
* гарантія від магазину - 12 місяців

Основні характеристики

Компактні розміри;
Для використання як прихована або шпигунська камера;
Запис відео з синхронним звуком;
Лінза - 3.6mm широкий кут огляду;
Виколристання карт пам’яті Micro SD;
Відтворення відео на мобільному телефоні або ПК;

Додаткові характеристики

Формат запису: 3GP, 176&#215;144;
Слот карт пам’яті: Micro SD/T-Flash (від 128MB до 2GB);
Розмір відеофайлу: >500Kb/хв;
Зарядка від USB;
Батарея: Lithium-ion;
Час запису: До 2-х годин;
Розміри: 73mm&#215;20mm&#215;11mm;
Вага: 18g;     

Spy video camera MP10

0

59

offtopic  а казочки-то - засланные...  kapitulation

Езжу как могу... crazy_pilot
  0

60

Автоматчик
Ні! Просто наш Марчелло - це Ман'ячелло (в смислі техноман'як). От побачив щось на власні очі, пощупав руками, і тепер на хвилі радісного екстазу ділиться зі всіма інформацією  crazy

Олег! А що за магазин? Як називається? Де саме на Дорошенка?

0

61

marchello

это ж сколько домашнего видео записать ней можно!! big_smile

RENAULT SCENIC (BLACK DRAGON)
  0

62

а ну мовчи гад!

0

63

я не пойму -  в наше время почти ЛЮБОЙ мобильник с камерой умеет быть не только звонилкой причем с картами памяти. Нафига все эти прибамбахи??????

Dacia Logan 1.4 Ambiance Torreador
  0

64

Vlad написав:

Нафига все эти прибамбахи??????

а шо б як  у джеймса бонда був! и девкам нравиться! crazy

0

65

smyk написав:

Автоматчик
Ні! Просто наш Марчелло - це Ман'ячелло (в смислі техноман'як). От побачив щось на власні очі, пощупав руками, і тепер на хвилі радісного екстазу ділиться зі всіма інформацією  crazy

Олег! А що за магазин? Як називається? Де саме на Дорошенка?

Дорошенка,11 назву не пом"ятаю, ноутбуки там продають crazy_pilot

0

66

Vlad написав:

я не пойму -  в наше время почти ЛЮБОЙ мобильник с камерой умеет быть не только звонилкой причем с картами памяти. Нафига все эти прибамбахи??????

Робота у мене така supermario  smoke

0

67 Відредаговано BeS (2009-03-28 13:16:29)

Определился я с настройками. Всетаки остановился на 15 кадрах в секунду и расширение 640х480.
Номера встречных машин не видно, номера попутных машин видно когда они близко. Качество изображения на 4 с минусом.
Хочу прикрепить видео но не получается. Ошибок не выдает но и не прикрепляется.
НА ютуб заливать не очень хочется так как скорее всего потеряется качество.
но попробовать можно.

З.Ы. ютуб не принимает мои данные и не может меня зарегистрировать smile Ну надо же на форум не аплоадиться на ютуб не регистрируется smile

0

68

загрузил на mail.ru но это не совсем то оригинал.
http://video.mail.ru/bk/teebot/18/18.html

0

69

BeS написав:

А у тебя что, часы неправильно показывают  или так светло и солнце в 21.38   shok   crazy

0

70

marchello
часы конечно неправильно smile

0

71

BeS написав:

Сергей, а ты куда его прицепил в салоне?

0

72

BeS
Заархивируй в ZIP и сюда - http://www.logan.in.ua/uploads.php (только посмотри, чтобы объем не превысил)

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

73 Відредаговано marchello (2009-03-28 22:55:07)

Львовские дороги и водилы http://video.mail.ru/mail/olegsbu/4/6.html

0

74

marchello
под салонным зеркалом
Zevs
да ладно не такое уже и важное видео. хотя если народу будет интересно то зазипую.

0

75

marchello написав:

Львовские дороги и водилы

да, дороги во львове тоже не ахти какие

Logan 1.4 Laureate + кондей _ Бортовик тут
ненавижу наш автодор
  0