1

Тема: Львів - де дороги? (сумно)

Хто персонально винен в відсутності нормальних доріг у місті? Хотілося б набити пику. Бідна моя машина, скільки вона ще витримає такого знущання? Давно вже перестав відчувати задоволення від водіння в цьому місті (та й чи відчував взагалі?). Щойно проїхався по Сихову - зрізані шматки асфальту, тупо дірки без будь-яких видимих попереджувальних наків - кілька разів так влетів...  censored  А Наукова біля Сітікома - я такого взагалі ніде не бачив - як після атомної війни. Та краще перекрити ті всі дороги наглухо, щоб ніхто не їздив, ніж дозволяти по ним рух. Їзда по мінному полю, бляха-наха... Сумно-сумно (пішов пити вино). Чи то взяти у руки машінґвера?...

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0

2

Re: Львів - де дороги? (сумно)

як на мене тут існує ще один нюанс. Коли такі ями промто нереально бачити знаки так як постійно дишися щоб не влетіти в яму. КОли їдеш по іншій стороні наукової зовсім інашке себе почуваєш. Хоча мушу сказати почали латати. Наприклад Кульпарківська, закидали ями біля повороту на маршала Рибалко, після моста, на кільці В.Великого-Кульпарківська. Так що позитивні зрушення є. Нам залишається тільки сподіватись.

0

3

freewill написав:

Їзда по мінному полю, бляха-наха...

Это точно, едешь и материшься....

freewill написав:

Чи то взяти у руки машінґвера?...

С удовольствием поиздевался бы над теми кто несет ответственность за такие дороги. Пострелял бы подноги шоб тот цыганочку станцевал.
Нам еще доплачивать должны за то что мы ездим по таким дорогам. Это просто пипец! Я таких дорог во Львове давно не помню. Зима виновата, с частыми перепадами температуры, оттепель - вода в трещины попадает, заморозок - попавшая в трещины вода начинает рвать асфальт, а машины его добивают.
Я был в шоке когда снег растаял.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

4

Да был неделю назад...

freewill написав:

Їзда по мінному полю, бляха-наха... Сумно-сумно

так оно и есть, хотя Кировоград не лучше, за исключением центральных улиц

freewill написав:

(пішов пити вино)

а вот это правильно...

freewill написав:

Не знаю что это такое, но нада брать ТОЧНО!

"Нам дана жизнь с непременным условием храбро защищать ее до последней минуты"
  0

5

Раніше хоч якесь отримував задоволення від водіння - зараз жодного. А яка організація завідує міськими дорогами?

BeS написав:

Наприклад Кульпарківська, закидали ями біля повороту на маршала Рибалко

Власне що "закидали". Я до цього ці ями щодня прасував, в мене там офіс під 93-м номером.

Анатоль

машінґвер це автомат smile

0

6

freewill
BeS
Rothmanz
Анатоль
Такая ситуация по всей Украине.... rtfm  Если нет, ответьте... offtopic

0

7

Анатоль написав:

freewill написал:
Не знаю что это такое, но нада брать ТОЧНО!

ыыы  big_smile 
я под столом

Logan 1.4 Laureate + кондей _ Бортовик тут
ненавижу наш автодор
  0

8 Відредаговано ПАПА (2009-04-04 19:46:55)

Antuan Не смешно,  crazy не все знают немецкий.... offtopic К сожалению, очень тяжелый язык...

0

9

Дороги точно стали раптово жахливими. Надіюся що будуть ремонтувати (відповідально).
А ремонтувати потрібно мало не все. Але спочатку треба зробити висновки; добре вставити відповідальним за стан і за попередній ремонт. Судячи з масштабів халепи, щось в корені не так.
Минулого року вважав, що є зрушення на краше з дорогами. Але виявилося, що дороги були ремонтовані неякісно.

Логан1,4; Фабія Комбі1,4; Renault Duster 2,0
  0

10

Да не только у Вас, єто точно везде.По крайней мере в Кременчуге тоже как после авианалёта,пешком хоть ходи.

7-ми месный МСВ-лаурет,серая комета.
  0

11 Відредаговано ПАПА (2009-04-04 20:37:30)

korrsarr
Брат, как на Полтавщине??? Что, и там гордость - дороги про...и...

0

12

Тююю....,это мы умеем(просрать,прое"ать,пропить наконец).Дороги жуть,сёдня проехал на Полтаву и обратно и прозрел.
Оказывается дороги по всей Украине-кашмарные,не тока в крупных городах. censored

0

13

korrsarr В Козельщине давно был???

0

14

Нее туда незаезжал всё мимоходом fly

0

15

А знаете, что самое прикольное ?
Когда я еду к родителям в Овруч (Житомирская обл.) то на 90% дорога ЗА ГОРОДОМ лучше,чем в самом КИЕВЕ !!!

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

16

Zevs написав:

Когда я еду к родителям в Овруч (Житомирская обл.) то на 90% дорога ЗА ГОРОДОМ лучше,чем в самом КИЕВЕ !!!

Э, хватил... Варшавку, до Коростеня привели в порядок, пару лет как, - подтверждаю, а за Киевские дороги,... пару лет как не брались...

0

17

BeS написав:

Хоча мушу сказати почали латати

Про що ти говориш... та тут треба десять років щоб залатати
Такого ще напевно небуло з дорогами як цьогоріч, а вони місто білбордами з євро2012 заклеяли, бабки відмили і супер

p.s. тут здається матюкатися неможна, але я скажу, це просто повний пісєц, все розобано на..й!!!!!!!!!

DACIA Logan 1.4 LAUREATE
  0

18

ПАПА написав:

а за Киевские дороги,... пару лет как не брались..

Все правильно, мер на тарелке летает, ему пох дороги землян. smile

Logan MCV Laureate-7 2008
МB Sprinter 515 2007
  0

19

Lukas написав:

Про що ти говориш... та тут треба десять років щоб залатати

от я и кажу, ПОЧАЛИ латати  lol

0

20

Я когда-то начинал тему за дороги... вот она Эх дороги.... может продолжим в той ветке а эту оставим дорогим львовянам и гостям прекрасного города Львова, пускай матерятся здесь а мы все хором будем будем там... lol

"Нам дана жизнь с непременным условием храбро защищать ее до последней минуты"
  0

21 Відредаговано Crazy Poison (2009-04-05 10:43:16)

freewill написав:

машінґвер це автомат

http://www.google.com.ua/images?q=tbn:CXYW5WOVkGrtbM::www.ww2aircraft.net/forum/album/data/590/mg42dummyontripod.jpghttp://www.google.com.ua/images?q=tbn:sgLJie2UwDJXLM::world.guns.ru/machine/mg42_03.jpghttp://www.google.com.ua/images?q=tbn:iFQul63bnymVMM::zhurnal.lib.ru/img/k/kruz_a/gloss/mg42_02.jpg
машінґвер- це західноукраїнська інтерпретація назви німецького кулемета модельного ряду MG
від MG-34 до MG-42 (нім. Maschinengewehr 42)

А доріг у Львові... ну нема - факт.. я тільки но відти

Думаєте у Києві вони є?

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

22

Ну, думаю,  в Києві не латають дороги , коли сніг паде, чи коли дощі йдуть .. а у Львові це вже звичайна практика .. насправді прикро  kapitulation

Біблія вчить любити ближніх , а Кама Сутра - як саме...
  0

23

Харків- де дороги, ау. Минулого року закатували нове покриття, так воно і зиму не простояло grater , хоча почали латати

Престиж тореадор на дисках і руминська бджілка на стопі
  0

24

В этой б***ской стране асфальт сходит весной вместе со снегом.

А все очень просто.
Если положить асфальт по всем требованиям технологии, то его хватит лет на десят минимум.
А как же тогда бабло дерибанить, то есть осваивать средства на ремонт дорог?
Поэтому никто дороги и не кладет по технологии, что каждый год на их ремонт выделяется туча бабла (нашего, заметте), колторое тут же расходится по карманам. Ну, кое-что оставят, чтобы положить пару латок на месячишко, а весной все поновой: колдобины, бабло на ремонт, латки на дорогах и новый Лексус в личном гараже с личным водителем у ответсвенных лиц.

0

25

Crazy Poison написав:

машінґвер

ти ба, навіть з фотографіями...  smile  Головне, Саша, вчасно змащувати не забувай, він нам ще знадобиться   focus

0