1

Тема: Стук при повороті вправо

Привіт народ, мому Логану вже 1,5 року, пробіг 17 тис. майже все на метані. Із поломок були заміна лівого пильника ( 500 грн) та недавно заміна сальника (300 грн).
Недавно замітив таке: при повороті ообливо вправо чути стук в передній лівій частині кузова....вчора був на не офіційному сервісі, хлопці полазивши під машиною...під капотом глянули..... нічого не помітили....на вашому форумі бачив дану тему створену ще у 2007 році, правда там жодних відповідей також немає до цього часу.....пробував зв"язатись із людиною яка створювала дану тему, теж безрезультатно sad
Відразу прошу пробаченя за повтор теми, але як я казав там тема не розкрита.....В кого було щось подібне, прошу відгукніться.....
Наперед вдячний!!!! coffee

Моя перша іномарка - Дачія логан 1.4 base, колір - сірий. пробіг - 109 тис. Установка ГБО 4 (метан).
  0

2

Re: Стук при повороті вправо

Если ритмичный повторяющийся стук при повороте руля особенно в крайнее положение, то это ШРУС "помирает". Лечится только заменой.

Колишній логановод, але завжди логанолюб. Зараз на Megane-II.
  0

3

мушу сказати що стук чути навіть при незначному повороті руля вправу сторону, особливо на ямках.....
Якщо це дійсно ШРУс, то сказіть будьласка яка його приблизна ціна, і чи важка заміна його???

Моя перша іномарка - Дачія логан 1.4 base, колір - сірий. пробіг - 109 тис. Установка ГБО 4 (метан).
  0

4

В сборе с приводным валом идёт ШРУС. Менять впринципе не сложно, но есть ньюансы с извлечением из коробки передач (осторожно нужно делать).
О цене Yeka наверняка может рассказать.

0

5

Народ, вибачте за дурні питання, але я практично поняття немаю в автомобілях, і незнаю що таке шрус. Про запчастини дізнаюсь їх назву і вигляд лище після чергової поломки та заміни. Тому мушу сказати, пильники всі цілі, 10 мін. тому дивився....

0

6

ls7, дистанционно очень сложно сказать точный диагноз по твоей машине. Звук "сдохшего" ШРУСа ни с чем не спутаешь. Проявляется он при повороте руля и одинаково звучит на машинах разных марок. Попроси послушать стук в движении того, кто хоть раз слышал такое и тебе безошибочно подтвердят или опровергнут мои догадки.

0

7

Короче народ то була шарова опора!

0

8

о, а я только хотел написать, что у меня так шаровая сдохла. грохот еще тот был.

0

9

да, но пробіг 17 тис. каужтиь що бракована попалась.....надіюсь що в логані небагато бракованих деталей

0

10

у меня одна на 19 тысячах навернулась, другая на 26. но у меня резина 195/55 r15 и достаточно резкая манера езды.

0

11

У меня на 70тыс км я уже три раза шаровые менял dash1

0

12

dimo_n
А хто ж тебе заставляв по буєраках виджигірювать на бідній машинці???? reta

0

13

не мы такие, жизнь такая (с)

0

14

а я шаровые поменял на 75ткм только потому, что на одной из них лопнула резинка по шву.
наверное брак. жаль. так бы еще ходили и ходили.
а вот наконечники поменял на 82ткм. там действительно износ был.

0