26

Re: Мене сфоткали. м.Львів

Urist? написав:

У мну сейчас два иска рассматриваются по 3-м протоколам - причем материалы одного протокола служат основанием для отмены другого... причем "виновные" лица по этим протоколам - разные!.

бывает же такое  smile

Logan 1.4 Laureate + кондей _ Бортовик тут
ненавижу наш автодор
  0

27

http://vvlaw.com.ua/index.php?id=30
советую почитать данную ссылочку........много интересного по поводу таких фотописем

Logan Ambiance 1,4
  0

28

Моєму співробітнику недавно прийшла "фотосесія" на 300ре. Їхав по луганській 70км а там знак 40 crazy_pilot

Dacia Logan II   2015   1.5DCi MT
музика підвищує продуктивність праці на 20%
  0

29

всім привіт.мав на днях  ситуацію:13.04 на трасі київ-чоп, в районі верхнього суневидного помітив припаркований приватний автомобіль Пасат В5 синього кольору, номер ВС 7307, з якого на мене дивився  візир. я зупинився, сфотографував авто, і позвонив в  телефон довіри обласного ДАІ. авто майже відразу поїхало. от чекаю на подальший розвиток подій. Задовбали.

0

30

Сьогодні з 13-ї до 14- ї години стояла приватна сіро-синя Джета на вул. Тонельній в напрямку Рясного на тротуарі а потім з 14-ї до 15-ї на вул. Клепарівській напроти ОККО в напрямку краківського. Час "+-". Номер здається починається на 647. Сфоткати нажаль не вдалось :-(

0