Тема: Як крадуть речі з машин у Львові
Для львів'ян історія, що сталася зі знайомим на минулому тижні, розмістив у темі про розводи: http://www.logan.in.ua/viewtopic.php?pid=143348#p143348
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Як крадуть речі з машин у Львові
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Для львів'ян історія, що сталася зі знайомим на минулому тижні, розмістив у темі про розводи: http://www.logan.in.ua/viewtopic.php?pid=143348#p143348
У моего знакомого летом почти так же умыкнули 8 тыс. долл. Только машину продал. Видимо пасли сразу после продажи.
Лето, окна приоткрыты, один хрен подходит со стороны водителя (знакомый за рулём сидел и его дверь была открыта наполовину. Барсетка с деньгами лежала между передними сиденьями) - типа как проехать хрен знает куда, и типа я путаю педали. Ну тот ему объяснил. Через пару минут захотел покурить, сигареты в барсетке, а барсетки след простыл.
Потом он очень удивлялся - как в такую узкую щёлочку в правой дверке могла рука пролезть, а потом ещё с барсеткой вылезть...
Для львів'ян історія, що сталася зі знайомим на минулому тижні, розмістив у темі про розводи:
Я мав подібну ситуацію. Виглядає, що злодюжки ті самі. Передача аналогічна.
Щоб не полегшувати жулікам їхньої невдячної роботи, я перестав носити сумочку, ключі, документи по кишенях, машину закриваю зсередини.
Трохи не в тему але розказати мушу.
Мій сусід катається на КІА СЕЕДС, постійно ставив машинку під вікнами. Після ночі з 30 квітня на перше травня перестав ставити, після спроби злодіїв роззути машинку. Сигналізація не справцювала, спрацював сам пейджер - коли вийшов до машини побачив біля кожного колеса по 5 цегол, і кожне колесо вже було викручено по 2 болти. Міліція приїхала за 30 хв, поки сусід говорив з ними через дім роззули ВАЗ 21099.
Мораль така: краще ставити на охороняєму стоянку ніж біля дому. Адже за ці гроші що коштуює резина та титанові диски можна ставити декілька років машинку на стоянку, тим паче що криза зараз дається найбільше в знаки...
я перестав носити сумочку
Давно уже делаю то-же самое. От инфарктницы (барсетки) от казался лет 7 назад по выше перечисленным причинам...
у меня всегда с собой небольшая сумка, в которой лежит много чего, к примеру типа панельки от магнитолы в футляре и т.п.
все это просто невозможно распихать по карманам
просто придерживаюсь простых правил безопасности, езжу всегда с закрытыми дверьми, если выхожу из машины даже на пол минуты, то забираю сумку с собой закрывая полностью машину
одразу після встаовлення сигналки попросив на СТО запрограммувати її так, щоб після заведення двигуна блокувалися всі двері. Якщо й вожу в машині сумочку й відчиняю вікна,то сумочку кидаю на підлогу за задню сидушку - її там майже не видно.
Історія... колись дуже популярно було різати переднє праве колесо... приходиш, а колесо спущене ще й прорізане ножем. Перша думка - СУКИ! Ну й похапцем з перепсиху починаєш діставати запаску, міняти колесо, жалкуючи про поріз, який вже не відремонтуєш... а в цей час через незачинені двері зникає барсетка, документи й таке інше...
Колись в Києві на старому авторинку спостерігав, як двоє чуваків, які побачили що я, перед тим як лізти за запаскоюі домкратом, зачинив всі двері та вікна в машині, похнюпились і похапцем пішли геть... а виглядали як звичайні співпереживаючі громадяни... отак - на чужому досвіді я зберіг собі гроші та нерви
...хоча зарікатися не можна...
одразу після встаовлення сигналки попросив на СТО запрограммувати її так, щоб після заведення двигуна блокувалися всі двері
у меня уже автоматически это происходит, рука сама тянется к кнопке блокирования дверей
не тронусь пока не заблокирую двери
а вообще надо подумать чтобы двери все автоматом блокировались после начала движения (не после заведения двигателя, это не очень удобно)
не после заведения двигателя, это не очень удобно
а чим не зручно? водійська та передня пасажирська, двері, згідно з новими нормами безпеки, відчиняються зсередини ручкою, навіть,якщо доцього були зачинені. Так що мені зручно завжди, а пасажирам, якщо не глушити двигун, приходиться відчиняти кнопкою на панелі.
Зате ніколи не забуваєш зачиняти дверцята
Зате ніколи не забуваєш зачиняти дверцята
ну не знаю, сколько людей столько и мнений
к примеру прогревая машину зимой, очищая ее от снега, надо будет открыть заднюю дверь для чего нибудь, а она закрыта
придется лезть в салон
Antuan
якщо заводити авто з незачиненою передньою дверкою, як зазвичай буває взимку - заводиш залізши в салон тільки корпусом, то ця функція не спрацьовує
то ця функція не спрацьовує
понятно, т.е. если хоть одна дверь открыта
СПС, буду знать
т.е. если хоть одна дверь открыта
тільки передні.
Antuan
Не знаю как у кого, но у меня сигналка базово настроена так, что если после зажигания (не обязательно заводки двигателя) НИ ОДНА дверь не открывалась, то блокируется через 10 секунд, если же хоть одна любая дверь открывалась или открыта, то автоматически не закрывается, т.е. не боишься никогда что ключи с сигналкой закроются в машине Бояться нужно только чтоб не захлопнуть их в багажнике
urecmuts
Такая же картина была прошлым летом на Оболони. Раззули новенькую Субару Импрезу под домом. Так что вы думаете, через 2 дня она стояла всё там же на таких же (!!!) литых дисках
у меня всегда с собой небольшая сумка, в которой лежит много чего, к примеру типа панельки от магнитолы в футляре и т.п.
Панельку від магнітоли можна залишати в кишені дверцят водія.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Як крадуть речі з машин у Львові
Згенеровано за 0.186 секунд(и), виконано 94 запитів