1 Відредаговано freewill (2009-05-14 17:29:40)

Тема: Шукаю окрему кімнату в офісному приміщенні (Львів)

У Львові, в районі вулиць Городоцька-Любінська-В.Великого-Кульпарківська-Стрийська (розгляну також й інші варіанти). Можна без меблів, телефону та інтернету, але бажано з охороною та місцем для парковки. До 800 грн. (066) 391-22-79

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0

2

Re: Шукаю окрему кімнату в офісному приміщенні (Львів)

freewill
Тургенєва, 71. Є кімнати від 10 м.кв. В залежності від кімнат ціна 110-120 грн./метр. Євроремонт, парковка, охорона, відеонагляд, заведені комунікації, телефонні лінії. Тобто інтернет і телефон при потребі включаєш за день. Не 800 грн., але хороше місце і гарні приміщення. При потребі дам контакт людини, яка займається технічними питаннями і орендою. Власника також знаю

0

3

smyk

Дякую за інфу, звернуся в крайньому випадку, бо все ж задорого для мене, 800 є психологічним максимумом наразі. Специфіка полягає в тому, що я працюю один, клієнти до мене не ходять (тобто євроремонт не потрібен). Потрібні лише 4 стіни з вікном, де я б поставив стілець, стіл та ноутбук і сів працювати. Як в матриці 8) Необхідна умова - тиша та спокій, зараз я ділю кімнату ще з кількома людьми - починає напрягати шум, тому почав шукати новий варіант. Розраховую в тому числі на контори, яких торкнулась криза, і є бажання оптимізувати витрати шляхом суборенди wink

0

4

freewill
Тоді офісний центр на Кримській. Там якраз 700-750 без євроремонту. Правда, трохи не в тому районі

0

5

smyk
То вже цікавіше, бо район має відносно менше значення, ніж ціна! То там, де гуртожитки академії мистецтв? Можеш контакти скинути?

0

6

freewill
Завтра виясню подробиці і контактний номер. Так, де гуртожитки. Якраз навпроти ЮРК  big_smile

0

7

smyk

app

0

8

Роман! Вчора говорив з товаришем, який орендує кімнату на Кримській, 28. Якраз таку, як по твої описах потрібна. Ну що сказати? Він не задоволений. Кімната має 10 кв. м., а рахують йому як за 14 (враховують ще кусок коридору). Платить він за ту кімнату якраз десь 800 грн. Сам будинок досить вбитий, хоча ліфт непоганий. Все якось совком попахує. Багато орендарів з'їхало, через те вони своїми цінами на оренду хочуть компенсувати собі прибутки. Не коштують приміщення в такому стані і в такому будинку ті гроші, які вони хочуть.
На всякий випадок телефон людини, яка займається орендою: Катерина - (097) 287 97 32.

Тепер моя порада.
Зайди на сайт Вашого магазину в розділ оренда комерційної нерухомості - пропозиція. Ціни зараз впали нижче плінтуса! Там є з чого вибрати, повір! Зроби сортування по ціні і відображення 160 оголошень на сторінку. Там десь внизу якраз нормальні ціни.
http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub= … amp;page=1

Наприклад:
1/2 офісу в. Городоцька, р-н Приміського вокзалу, 10 кв.м., проїзна вул., вхід відразу на 2п., НФ, єврорем., авт. опал., тел., міс. для авто, охор.  850 грн.
тел.: (8067) 555-1981 , 247-17-81

Приміщення в. Винниченка, 30, м. Львів, 16,8 кв.м., 1 пов 65 грн./м.кв. - виходить 1000 грн. (як на мене, місце - супер)
тел.: 243-73-74 , 225-50-63

Офіси в. Городоцька, 367, навпроти Метро, від 15 кв.м., паркув. авто, територ. під цілод. охорон., 3 тел. оператори (Голден Телеком та Аркада-Х, Фарлеп-Інвест), ліфт, рем., офіси з кондиц.      60 грн./м.кв.
тел.: 295-10-80 , 295-10-90

Офіси в. Тургенєва (Кінескоп), від 19 кв.м., єврорем., телеф., стоянка для машин, ціна за кв.м      55 грн./м.кв.
тел.: (8067) 674-1480

Офіси в. Городоцька, 174, на терит. Мотозаводу, 118 кв.м., тел, і-нет, опал., є/ремонт, кондиц., охорона, за кв.м.      40 грн.
тел.: 295-54-47 , (8067) 707-8486 Оля

Приміщення в. Козланюка, 17, м. Львів, 14,8, 16,3. 24,8, 28,7, 73,7 кв.м. за кв.м. КП +      30 грн.
тел.: 243-73-74 , 225-50-63

0

9

smyk

Міша, тільки зараз побачив твоє повідомлення, але вже розмовляв з Катериною, був в цьому будинку, бачив все на власні очі - будинок дійсно вбитий, дивився кімнату - наразі це те, що мені підходить (можливо трохи і дорого по грошах, але треба було вже терміново вирішувати питання до від"їзду у відрядження). Та кімната на 8-му поверсі, 13 кв.м. середній стан (зате гарний вигляд з вікна на високий замок  і ніхто не заважає, ггг), 900 грн (разом зі світлом).  Вирішив на цьому поки зупинитися...

Можливо потім в розслабленому режимі пошукаю щось інше. Я і знайшов її через Ваш магазин, і переглянув / обдзвонив всі об"яви, які відповідали моїм вимогам, в т.ч. "1/2 офісу в. Городоцька" - це агенство нерухомості, що складається з говірливої тітоньки, яка хоче зекономити на оренді  acklad Для мене реально психологічний максимум 800 і мінімальний метраж на максимум одну людину, зайву сотню відриваю від серця. Навіть об"їздив район В.Великого - або здорові приміщення, або метр дорогий, або все разом. Отаке.

Але все одно дякую за наводку!

Тепер залишилося знайти квартиру, до речі шукаю в твому районі - будемо скоро клеяти об"яви з дружиною smile

0

10

freewill
Квартиру в оренду, чи купувати хочеш?

0

11

Купувати не світить, в оренду, 2к для сім"ї.

0