1

Тема: На ТО1 в Киев.

Собираюсь пройти ТО1 на СТО Кий Авто.  Сам еще на своем транспорте в Киев не мотался. Подъезжать буду со стороны Белой Церкви. Подскажите знающие, по какому маршруту будет лучше добраться до СТО и от СТО (Харьковское шоссе, 18) в самом Киеве, чтобы избежать пробок, заторов, дорожных ремонтов и т. п.?

Все в этом мире можно сделать за два действия:
действие первое - берешь...
действие второе - ...и делаешь.
  0

2

Re: На ТО1 в Киев.

СТО знаходиться на Дніпровській набережній 16-А. На Харківському тільки салон.
З Білої Церкви заїхав у Київ (Одеська площа) і їдеш прямо до Московської площі. На Московській площі перед МакДональдсом повертаєш вправо (навкруг автовокзалу) і знов вправо(як їхати на проспект Науки). Потім одразу наліво під міст - їдеш в напрямку Південного мосту. Пересік Дніпро, потім їдеш до першого мосту, що пересікає просп.Бажана. За мостом вправо на нього і тоді вже по прямій до першого світлофору. На світлофорі на 90 градусів вліво і прямо в СТО впираєшся.

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

3

Crazy Poison
Щиро дякую що відгукнувся та звернув увагу на не ту адресу СТО, а то я б поперся у хащі. Відслідкував маршрут по http://mapia.ua/. Здається, все зрозуміло.  storstark   like  plus

0

4 Відредаговано Lyurick (2009-06-16 16:23:22)

А чи є сенс їхати через правий берег на лівий до сервісного сто?
Чи може хочеться проходити ТО в дилера у якого купувався Logan ?

Я сам брав на КийАвто, теж перше ТО скоро буду проходити, але манав я туди їхати imho2
не для реклами скажу, що буду проходити в Армі і ближче териториально і знаю що нормально роблять (мав невеличке ДТП)
Може і для Вас є сенс проходити десь ближче? Хоча кожний дивиться зі своєї дзвіниці

человек на 80% состоит из жидкости, но у некоторых она тормозная и конкретно не долитая!  big_smile
  0

5

Lyurick
От і в мене заре така мисля - "манав - не манав"  smile .  Ну, ранок вечора мудріше....

0

6

imho2  якщо за 15000 нічого не трапилося "забити" на сервіс.

Упав - встань, а встав - йди!
  0

7

Dr_Mom
Ну не завжди це є правильним твердженням. От у мене на 17 тисячах помпа потекла. Заміна 1000 грн. була на той момент...Як кажуть гарантію за плечима не носити.  offtopic

0

8

Dr_Mom написав:

якщо за 15000 нічого не трапилося "забити" на сервіс.

На 3 тис впріла. Заре 6 тис з копійками але настає рік з часу продажу. Стала вимальовуватися підкапотна масляна полоса. В мене є привід щоб сервісмени напряглися. "Забивати" поки що рано.

0

9

Dr_Mom написав:

"забити" на сервіс

я б не радив забивати. В мене вже 75000, вчора пройшов на КА п'яте ТО. Грошей не шкода - шкода часу. На КА відповідально та якісно роблять обслуговування. А поки вони роблять - я працюю і заробляю гроші. Хоча не в тім річ... Під час ТО майстри оглядають все авто, а не просто міняють мастила та фільтри: обтягують та інспектують ходову, фіксують проблеми. Ти сам на ямі годен виявити недоліки?
Короче, я на тім не економлю. Якщо шось не так одразу після ТО - є кому претензію вкатати

Рядовой написав:

"Забивати" поки що рано.

Ось це вірно! Гарантією тре користуватися. Їдь на КА і нікого не слухай, раз так вирішив.

ПиСи: Хлопці! Чувак питався поради як доїхати до Кий Авто, а не поради їхати чи не їхати!

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
  0

10

offtopic  я писав саме про сервіс, а не про забити на все. Сервіс має померти.. reta

Crazy Poison написав:

На КА відповідально та якісно роблять обслуговування

я довго сміявся над цим. .. А може саме мені не повезло трошки з КА.

0

11

Dr_Mom написав:

я довго сміявся над цим

чому? факти?

0

12

Було це майже два роки тому, коли я ганявся за кожною мохою, що пролітала повз моє новесеньке авто. Тому я переповідати не буду, це вже минуле, але КА повели себе дуже дуже непрофесійно. Тому і кажу: обслуговувати авто де забажаєш тільки не на сервісі.
Я думаю ви зможете навести багато інших прикладів, де сервісмени виступали в ролі гарних хлопців, але все те не зі мною, а від того як КА повівся зі мною у мене залишився осад, можливо колись попустить.

0