1 Відредаговано BeS (2009-06-28 22:38:10)

Тема: GFC - 95 супер

Сьогдні вирішив залити в логан 98 бензин, просто щоб подивитись що то таке.
Зауваження перше. Куди зник 98 бензин?
Зауваження друге. Залив на "GFC  95 супер" розхід впав на літр!!!! Раніше було 8.2 тепер 7.0. Наскільки я можу судити стиль їзди ближче до агресивного. До того в баку був 92. Ціна 7.39 але воно напевно того вартує. Двигун став працювати помітно краще. Не скажу що з"явилась тяга але їде набагато краще ніж всі решта бензни що я лив.

Львів"янам рекоменду. "GFC 95 супер".

От такіот справи.

З.І. На ОККО немає 98 на GFC також. dntknw

0

2

Re: GFC - 95 супер

А я сейчас вернулся на 92й Укрнафта. Цена - 6,15 за литр, расход - 8 литров. Заправка на Батальной.
BeS, вроде, на Воге есть 98й...

Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
  0

3 Відредаговано BeS (2009-06-29 08:02:17)

Engineer
вот смотри у меня расход 7 по городу цена 7.39
у тебя расход 8 по городу цена 6.15.
я потрачу 7*7.39=51,52
ты потратишь 8*6.15=49.2
разница 2,32 неужели оно того стоит?

ну правда мне еще нужно поездить что бы окончательно сделать вывод.

0

4

BeS, мне раньше тоже казалось, что когда заливаю Пульс на ОККО расход на литр падает. А потом когда несколько раз замерил, оказалось, что максимум - пол-литра по городу, и то не факт. В итоге мной был сделан вывод, что палить такой дорогой бензин в львовских пробках можно, но не при нынешних ценах. Насчет того, что машинка ведет себя лучше, не спорю, но мне сейчас важнее как можно больше проехать за меньшие деньги.  wink

0

5

На GFK - паливо повне г...но, пояснюю: суттєво недоливають це раз; паливо не все згоряє це два. Я неодноразово переконався що краще запрвлятися 92 на ОККО ніж 95 на GFK. Не віриш? Поїздиш трохи на паливі GFK подивишся на вихлопну трубу, потім поміняй бензину на 95 ОККО за пару-сотень кілометрів знов подивись на вихлопну трубу тоді побачиш різницю...

BASE L0 +    AMBIANCE L1
Ліпше не робити нічого, ніж робити будь-як.
  0

6

urecmuts написав:

На GFK - паливо повне г...но, пояснюю: суттєво недоливають це раз; паливо не все згоряє це два. Я неодноразово переконався що краще запрвлятися 92 на ОККО ніж 95 на GFK. Не віриш? Поїздиш трохи на паливі GFK подивишся на вихлопну трубу, потім поміняй бензину на 95 ОККО за пару-сотень кілометрів знов подивись на вихлопну трубу тоді побачиш різницю...

Вже ми це все обговорювали http://www.logan.in.ua/viewtopic.php?id=3931&p=1. Пропоную там і продовжувати.

0

7

Поки ну ніяк я з вами не можу погодитись. Сьогодні їздив в трускавець. Легко зробив 5.2 по трасі. Пам"ятаю щоб раніше зробити 5.2 треба було  постаратись. Може недарма він називається супер і коштує 7.36, бо в них є звичайний 95 якій набагато дешевший.

0

8

urecmuts написав:

urecmuts
Я зацікавлена сторона, тому дискутувати не буду, але urecmuts респект і уважуха.  plus  upp

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

9

OKurylyshyn написав:

Я зацікавлена сторона, тому дискутувати не буду, але urecmuts респект і уважуха.  plus  upp

От скажи мені зацікавлена сторона smile
Приїхав я якось на ОККО. Пішов оплатив скількість там літрів. Прихожу відкриваю бак, втикаю туди пістолет, натискаю педальку, а бензин не льється. Я до оператора. Він:
-Ой, та колонка не працює, я вам переключу на іншу.

ОК. Переключив. Після того, на іншій колонці недолив скількісь там, причому на табло світиться що заправлено меньше ніж я заплатив. Я до оператора. Що за фігня. А він мені каже що на тій несправній колонці вже заправив того що не вистачає! Я в шоці від ОККО.

0

10

Так це треба з заправкою розбиратись, зокрема з тим красавцем.
Гамнюки бувають на любій заправці, але через якогось урода то не треба судити про роботу всіх АЗС загалом.

0

11

http://www.autoreview.ru/archive/2007/09/benzin/

по сути
"Вот только ожидать прибавки мощности, доплачивая за «улучшенное» топливо, наивно. Да и рекламируемая чистота «улучшенных» бензинов — тоже не более чем уловка."

"Неужели «улучшенность» — блеф?

Не спешите делать выводы. Ведь в состав «чистого» топлива входит еще один компонент — моющая присадка. Именно благодаря ей «экологичные» бензины получают все преимущества. Точнее, благодаря чистоте впускного тракта и топливной аппаратуры. Ведь чем чище форсунка, тем точнее дозируется топливо."

KIA Sportage III Prestige 2.0CRDI AT AWD
  0

12

OKurylyshyn написав:

Так це треба з заправкою розбиратись, зокрема з тим красавцем.
Гамнюки бувають на любій заправці, але через якогось урода то не треба судити про роботу всіх АЗС загалом.

От після того випадку я перейшов на GFC.
А є якісь механізми передбачені для непорозумінь на ОККО, чи потрібно розбиртись особисто з красавцем після роботи в темному кутку? Наприклад начальник зміни який має розрулювати конфліктні ситуації. Але так щоб одразу на місці розібратись в ситуації, а не подзвонити на гарячу лінію і потім невідомо чи взагалі зроблять хоч зауваження тому оператору.

0

13

Якщо чесно то навіть незнаю.
НІколи не попадав в такі ситуації і не використовувас службове посвідчення.
Єдине що нервує то це недолив на 2-4 копійки.

0

14

OKurylyshyn написав:

Якщо чесно то навіть незнаю.
НІколи не попадав в такі ситуації і не використовувас службове посвідчення.
Єдине що нервує то це недолив на 2-4 копійки.

мне максимум на ОККО недоливают на 2-коп. А относительно бензина я тож заправлялся на gfc правда 95-м специально ехал хрен знает сколько км. но зато на gfc и мне казалось что лучшего бензина нема поблизости, но потом ради эксперимента стал заправлятся на ОККО 92-м, и от дома недалеко. Так как стиль езды мне определить трудно но чтото близко к  crazy  могу сказать что лично я разницы в расходе и в динамике разгона я не ощутил.

"Это невозможно!" - сказала Причина. "Это безрассудство!" - заметил Опыт. "Это бесполезно!" - отрезала Гордость. "Попробуй..." - шепнула Мечта.
  0

15

Maxim написав:

мне максимум на ОККО недоливают на 2-коп. А относительно бензина я тож заправлялся на gfc правда 95-м специально ехал хрен знает сколько км. но зато на gfc и мне казалось что лучшего бензина нема поблизости, но потом ради эксперимента стал заправлятся на ОККО 92-м, и от дома недалеко. Так как стиль езды мне определить трудно но чтото близко к  crazy  могу сказать что лично я разницы в расходе и в динамике разгона я не ощутил.

Я раніше також їздив тільки на А-95, зараз повністю перейшов на А-92, різниці також не відчуваю нівчому.

0

16

Народ, а на Укрнафте кроме меня кто-то ездит? (92й)

0

17

BeS

Позаправляйся ще трохи, потім в зимою будеш згадувати нас коли твоє авто буде погано заводитись  storstark

Engineer

Наприклад я поки не визнаю такої заправки як УКРНАФТА  crazy

BASE L0 +    AMBIANCE L1
Ліпше не робити нічого, ніж робити будь-як.
  0

18

Engineer написав:

Мені машини шкода.
ОККО, WOG, ЛукОйл ну і ТНК на крайняк, нічого іншого.

0

19

urecmuts, борчун, ми два роки вже заправляємось на GFC 95  - живі і здорові ))

Біблія вчить любити ближніх , а Кама Сутра - як саме...
  0

20

Engineer написав:

Ездил, сначала на 95, чем угробил свечи, затем на 92, разницы в работе - никакой. Сейчас поставил неплохие свечи и заправляюсь на ОККО 92. Расход был 6,8, стал 6,3. Не знаю что помогло больше, свечи или бензин. Но заправкой я доволен.

Logan MCV Laureate-7 2008
МB Sprinter 515 2007
  0

21

Less? за 95й я знаю, что хреновый, а вот интересно мнение людей, которые ездят на 92м... Многое ведь от заправки зависит. Я уже писал в другой ветке, что на Пасечной Укрнафта льет бадягу, а вот на Дж. Вашингтона - прошел последнюю тысячу. Заводится с полоборота, не глохнет, расход - как и на окковском втором. Раньше, когда разница с ОККО была 10 коп., конечно лил ОККО, а теперь - 50 коп... Вот и вопрос: зачем платить больше? Хотелось бы услышать аргументированные ответы, а не то, что бензин просто фиговый, бо Дрогобыч, или я там просто боюсь машину угробить... Вопрос вот в чем: как я должен определить, что плохой бензин? По каким признакам? Повторюсь: заводится нормально, едет нормально, расход нормальный...

0

22 Відредаговано Donpedro (2009-07-03 16:48:26)

Engineer написав:

Вопрос вот в чем: как я должен определить, что плохой бензин? По каким признакам? Повторюсь: заводится нормально, едет нормально, расход нормальный...

Якщо їздиш на Дрогобицькому 92-му, зроби фотки свічок і виклади тут. Будем бачити що це за паливо.

0

23

Я завжди заправлявся 92 на ОККО, GFK, або Лукойлі. Прочитавши цю тему заправився 95супер.
Машина стала чутливіша до педалі однозначно, мотор менше шумить. Розхід вийшов 7,7л в змішаному режимі. Але це за один замір нерахується, крім того набагато більше газував бо тяга була краща.
З мінусів мушу відзначити те що так як машина швидше набирає швидкість то і відповідно пабагато тяжче гальмувати (тобто довше), звичайно це моє  imho2 , але за декілька днів так і не зміг заставити себе менше газувати crazy
Зараз знову заправився 92, машина зразу стала тупішою, але зато ціна краща.
А ніхто не порівнював 95 з 95 супер ? kapitulation

Dacia Logan II   2015   1.5DCi MT
музика підвищує продуктивність праці на 20%
  0

24

Engineer
Как предложил Donpedro, только по свечам, ну и косвенно по налету на выхлопной: если он есть и черный - бензин не хороший, если мало и чуть темный - все ОК.

Logan MCV Laureate-7 2008
МB Sprinter 515 2007
  0

25

Less
Donpedro
Рассказываю. Сегодня проходил ТО 1 на ЮРК. Свечи не менял, но попросил мастера выкрутить их и посмотреть. Выкрутили - сказал в нормальном состоянии, тысяч до 25 проходят. Мой пробег - 12700, из них где-то тыщ 7 на Укрнафтовском 92м, 3 на окковском 92м, остальное - пульс, как правило заливал в дорогу. 95й совсем не лью, говорят тот же второй + куча присадок нехороших. Конечно пульс - супер, машина резвее и все такое. Но по городу в пробках жалко его катать, а разница между ним и 92м на Нафте - 1,09...

0