26

Re: GFC - 95 супер

Заправився післявчора на шеллі 92 бензином. Класний бензин, об'єктивно кращий трошки за 92 на GFK, але до 95супер ще далеко. Хотів попробувати Ве-павер але грошей стало шкода, дорогуватий зараза...

Dacia Logan II   2015   1.5DCi MT
музика підвищує продуктивність праці на 20%
  0

27

Navariec написав:

Хотів попробувати Ве-павер але грошей стало шкода, дорогуватий зараза...

Я попробував. Залив цілий бак. Різниці між Шелівським 92 і В-Пауером ні в тязі, ні в розході не відчув. А по грошах - дуже відчутно. Тому поекспериментувавши, вертаюсь на Шелівський 92

0

28 Відредаговано Lavrik (2009-07-17 15:14:52)

Navariec написав:

Заправився післявчора на шеллі 92 бензином

Уже около года, заправляюсь только на Шелл Аи-92. Иногда в дороге WOG.
Устраивает все, и расход и тяга, вот только цена немго напрягает.
Пару раз пробовал ANP и УкрТатНафту, не понравилось.

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

29

до речі про шелл. в них там якась дружба з метро, якщо показуеш карточку метро- знижка на 10 коп. на літрі- сьогодні пробував- діє smile

0

30

smyk написав:

Тому поекспериментувавши, вертаюсь на Шелівський 92

Гм, Спочатку всіх підбив на ВіПауер, я і сам повний бак позавчора гаратнув moto , тепер знов 92,  dntknw

DACIA Logan 1.4 MPI BASE Был...Был просто Базой
Вертолёты - это души убитых Танков...
  0

31

Rost2
Я не то шоб підбив, описував свої пошуки кращого бензину після чіповки. Якщо різниці нема, то нащо платити більше? smile Але на Шелі я зупинився однозначно

0

32

позавчора шеф заправився 95 на ОККО біля метро...не знаю що вони там набадяжили,але  з заправки він відразу поїхав на СТО - промивка форсунок, заміна паливного фільтра. добре що тільки тм обійшлося. на станції техогляду сказали що то вже 4 машина після тої заправки.
так що- будьмо уважні...

0

33

Dr.Mike написав:

позавчора шеф заправився 95 на ОККО біля метро...не знаю що вони там набадяжили,але  з заправки він відразу поїхав на СТО - промивка форсунок, заміна паливного фільтра. добре що тільки тм обійшлося. на станції техогляду сказали що то вже 4 машина після тої заправки.
так що- будьмо уважні...

А це точно була ОККО, бо там біля самого метро є ще вроді Укрнафта.
Дивно, але до нас жалоб не поступало, якщо б це був не одиночний випадок, то вже б піднялась шумиха.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

34

Їздив недавно один чоловік у смт Славське, і от повертаючись з далекої дороги, приморившись після важких трудів, майже доїхавши до славного міста Лева вирішив він заправитися бензинчиком. На очі попалася заправка окко з А92. В принципі дорога додому проходила на трасі в компанії хороших друзів тому ніяких косяків замічено не було. А от на другий день при рушання та при набиранні швидкості відчувалося легке подригування (майже не відчутне але дуже неприємне). Тому сьогодні було заправлено на GFK 95супер, і о чудо все стало нормально upp
П.С. а мораль така: краще заправлятися перевіреним бензином на перевірених заправках dumbom

Dacia Logan II   2015   1.5DCi MT
музика підвищує продуктивність праці на 20%
  0